Nøgleservice

I Silvan kan du få kopieret dine nøgler mens du handler i butikken. Du kan også få omlagt din lås, så du kan bruge den samme nøgle til flere døre.
Se her hvordan du gør.

Nøglekopiering

I Silvan kan du få lavet en kopi af din nøgle i god kvalitet. Du kan få både 5-, 6-stiftede og Jasa 12 nøgler kopieret. 5-stiftede nøgler har et rundt hoved, mens 6-stiftede er trapez formede. Se vores udvalg af nøgler her.

Standardnøgle: 59,95 kr.

Farvede nøgler: 69,95 kr.

Jasa12 nøgle: 129,95 kr.Bemærk: I Silvan er det ikke muligt at få lavet systemnøgler. 

Omlægning af Lås

Vil du kun holde styr på én nøgle? I Silvan har du også mulighed for at få omlagt din lås. Det betyder, at vi udskifter cylinderen i din lås, så du har mulighed for at bruge den samme nøgle til både hoveddøren, terrassedøren, skuret og postkassen.

Pris for omlægning af lås: 249,95 kr.

Vi omlægger kun 5- og 6-stiftede låse. Du behøver ikke bestille tid for at få din lås omlagt. Besøg blot din lokale Silvan, og tag en snak med personalet om hvornår det er muligt at få ordren lavet. Det eneste du skal, er at tage cylinderen fra låsen med til personalet i butikken.

 

Vi klarer nøglekopiering med det samme

En nøgle i god kvalitet kan holde i mange år. Men nøgler har det med at blive væk, eller vi kan få brug for ekstra nøgler til børn eller bedsteforældre. Du kan med fordel gå i Silvan for at få dine nøgler kopieret – vi klarer kopieringen uden tidsbestilling mens du handler i butikken.

Du kan vælge mellem nøgler i mange farver, mønstre og motiver. Nøgler med sjove motiver er meget populære blandt børn, mens vores farvede nøgler kan hjælpe voksne med at kende forskel på de mange nøgler, der ofte befinder sig i et nøglebundt.

Se vores udvalg af nøgler her.

Få omlagt din lås ved flytning, indbrud eller fordi du kun vil holde styr på én nøgle

Hvis du ønsker at sikre dig, at din familie er de eneste med en nøgle til jeres nye hjem, eller du kun vil holde styr på én og samme nøgle til hoveddøren, terrassedøren, skuret og postkassen, kan det anbefales at lægge låsen om. Det samme gælder af sikkerhedsmæssige årsager hvis du står i den uheldige situation at have haft indbrud i dit hjem eller sommerhus. Tag cylinderen fra din lås med i din lokale Silvan butik. Du behøver ingen tidsbestilling for at få omlagt din lås.