Nøgleservice

Få dine nøgler kopieret, mens du venter. Vælg mellem forskellige farver og motiver.

Få kopieret ekstranøgler til husstanden

I Silvan kan du få lavet en kopi af din nøgle i god kvalitet, så du kan forsyne hvert familiemedlem med en husnøgle. Du kan få både 5- og 6-stiftede nøgler kopieret. 5-stiftede nøgler har rundt hoved, mens 6-stiftede er trapez formet.

Standardnøgle: 59,95

Farvede nøgler: 69,95

Jasa12 nøgle: 129,95

I Silvan har vi nøgler i mange farver, mønstre og motiver. Nøgler med sjove motiver er meget populære blandt børn, mens vores farvede nøgler kan hjælpe voksne med at kende forskel på de mange nøgler, der ofte befinder sig i et nøglebundt.

Kig ind forbi din nærmeste Silvan for at se nærmere på udvalget af nøgler samt få din nøgle kopieret hos en af vores medarbejdere.

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at afhængig af travlhed kan der forekomme ventetid ved vores butikker.

Bemærk: I Silvan er det ikke muligt at få lavet systemnøgler.

Du kan se vores udvalg af nøgler her.

Du kan også vælge at købe din nye nøgle online som Click&Collect på silvan.dk. Det eneste du skal huske er at medbringe den nøgle du gerne vil have kopieret, når du afhenter din ordre. Så hjælper en af vores medarbejdere med at kopiere nøglen, inden du forlader butikken.

Brug samme nøgle alle steder – få omlagt din lås

I Silvan tilbyder vi også, at du kan få din cylinder i låsen lagt om. På den måde kan du bruge den samme nøgle til både hoveddøren, terrassedøren, skuret og postkassen. Du behøver altså kun at holde styr på én nøgle til hjemmet.

Pris for omlægning af lås: 249,95 kr.

Vi omlægger kun 5- og 6-stiftede låse, og det tager op til 24 timer. Du behøver ikke bestille tid for at få din lås omlagt. Besøg blot din lokale Silvan, og tag cylinderen fra låsen med – så får du besked, så snart den er omlagt og klar til afhentning.