Hængelåse

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hængelåse til mange formål

Hos Silvan finder du altid et bredt udvalg af forskellige hængelåse. Vi har hængelåse, der passer til mange forskellige formål. En hængelås er meget praktisk, når du vil låse redskabsskuret, sikre kælderrummet, eller når du vil efterlade dine værdigenstande i sportsklubbens skabe. Med en hængelås kan du nemlig let og trygt låse dine ting inde, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt tyve eller nysgerrige sjæle kigger i dine ting. 

Der findes hængelåse i mange forskellige størrelser og typer. Nogle er med kodelås mens andre hængelåse kræver nøgler. Til fitnesscenteret, svømmehallen eller børnenes skabe i fritidsklubben, kan det være praktisk med en kodelås, så du ikke skal tænke på at huske nøgler. Kodelåse kan også være gode, når flere skal have adgang til det aflåste. Andre gange er det rart at hængelåsen kræver nøgler.

Nyttige og uundværlige hængelåse

Hængelåse findes både til indendørs og udendørs brug. Du kan også få hængelåse, der har en fleksibel ring, mens andre er lavet i forkromet stål og messing. Der findes også hængelåse, hvor det er muligt at skrive navn og adresse på. Disse hængelåse er gode til både tasker, hvor du ønsker at låse lynlåsen sammen, ligesom den gør det let, at finde ens skab i sportsklubben. 

Med en hængelås kan du let sikre dig mod uønsket besøg i cykelskuret, redskabsrummet eller skabet i klubben. Hængelåse er lette at medbringe i tasken og kommer altid med flere sæt nøgler. Nogle hængelåse er kraftigere end andre. Skal hængelåsen bruges udendørs, er det en god ide at vælge en kraftig hængelås. Her kan du også med fordel undersøge, hvorvidt det er nødvendigt, at hængelåsen er sikkerhedsgodkendt i forhold til din forsikring, hvis uheldet er ude og ubudne gæster bryder ind. 

Her på siden kan du let og hurtigt købe din nye hængelås online. Vi giver altid 1 år fortrydelsesret og leverer i hele Danmark. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice eller en af vores butikker. Her står vi klar med hjælp og vejledning.