Smart indendørslamper

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Med smartbelysning kan du kontrollere lamper via app eller stemmestyring

Hvis du gerne vil undgå at skulle rejse dig fra sofaen eller stolen, hver gang du skal tænde eller slukke lyset i et rum, er en smartlampe et godt valg. Med smartlys kan du nemlig kontrollere og justere lyset via app eller stemmestyring. Det betyder, at du er fri for at skulle flytte dig, når du skal styre lyset. Sidder du i sofaen og skal slukke eller tænde lyset, mens du ser en film, kan du altså gøre det direkte på en app. På samme måde er du fri for at rejse dig fra sengen, hvis du skal slukke lyset, når du skal til at sove. Ofte vil du også have mulighed for at tilpasse lysstyrken og farvetonen i lyset via app eller stemmestyring (det afhænger dog af typen af smartlampe).

Du kan finde mange forskellige typer af indendørslamper med smartstyring. Leder du efter en helt almindelig lampe uden app- eller stemmestyring, har vi det naturligvis også i vores sortiment. Vi har bl.a. pendler, som er rigtig gode til generel belysning af et rum. En anden type lampe, som du kan bruge til at oplyse et rum, er en loftlampe. Vi har også gulvlamper, der passer godt ind i rum som stuen og soveværelset. Se i vores udvalg af lamper og belysning, hvor du kan finde belysning til både køkken, badeværelse, stuen, soveværelse og derudover udendørsbelysning.

Hvilke typer af smartlys kan du vælge?

Vi har flere forskellige former for smartbelysning i vores sortiment, der kan monteres i hele boligen. Til loftet kan du f.eks. finde loftlamper i forskellige størrelser og design. Vi har runde og firkantede loftlamper, som f.eks. er gode til entreen, køkkenet og stuen. Flere af loftlamperne har mange farvemuligheder og -nuancer, som du kan styre med en app. Du kan også finde en pendellampe med smartstyring, som kan hænge over et spisebord. Det er en aflang lampe, der kan give et rigtigt godt lys på hele spisebordet. Til væggen kan du finde en væglampe i flot design hos os.

En anden form for smartlampe er en bordlampe. Den kan placeres på natbordet eller et stuebord, hvor du gerne vil have lidt ekstra belysning. Har du en eksisterende lampe, som du gerne vil lave om til en smartlampe, uden at du nødvendigvis vil udskifte hele lampen? Så kan du købe en smartpære, som vi også forhandler hos Silvan. Ligesom med en smartlampe kan du også kontrollere en smartpære via app eller stemmestyring. Har du flere smartpærer i dit hjem, kan du styre hele lyset i boligen. Du kan senere læse, hvordan du styrer og opsætter smartbelysning.

LED-strips kan tilføje farver og lys i rummet

Vil du gerne have flere farver i hjemmet til hverdag og fest, kan du købe LED-strips. LED-strips er aflange lysstriber, som du kan placere mange steder i rummet. Du kan eksempelvis placere dem langs kanterne i et rum, hvor det kan give et farverigt lysrum. Det er også oplagt at placere dem under køkkenskabe, i garderobeskabe og langs trappen, så du kan se trinene i mørke. Det gør rummet meget mere levende og spændende, samtidig med at det også kan skabe stemning og hygge. Du kan justere lyset og farverne, alt efter hvilken stemning du gerne vil have i rummet.

LED-strips er nemme at montere. Der er tape under dem, så du kan hurtigt montere dem der, hvor du vil have dem. Vær opmærksom på, om tapen kan sidde fast på overfladen (læs mere om dette i produktbeskrivelsen, før du monterer det). Du skal også være opmærksom på, at LED-strips kun er til brug indendørs, og at de ikke kan bruges i vådrum. Du kan finde LED-strips i forskellige længder, der typisk er 1-5 m. Der kan både købes forlængersæt og startsæt. Skal du have et helt nyt sæt med LED-strips, skal du huske at købe et startsæt, som så efterfølgende kan udvides med forlængersæt.

Hvordan styrer og opsætter du smartbelysning?

Du kan styre og opsætte smart home-produkter på forskellige måder, som du kan læse om i de konkrete produktbeskrivelser. Smartbelysning er dog afhængig af, at der er en form for trådløs forbindelse. Typisk skal det forbindes til en Wi-Fi-forbindelse, som du også skal styre det igennem, men i nogle tilfælde kan det også være Bluetooth. Derfor kræver det meste smartbelysning, at du har en Wi-Fi-forbindelse i din bolig. Noget smartlys er i øvrigt også kompatibelt med Google Home og Amazon Echo, som du kan kontrollere det igennem. Her vil du også kunne kontrollere lyset via stemmestyring.

Du kan betjene smartlys på flere måder. Som det allerede er nævnt, kan du bl.a. betjene det med stemmestyring og en app. En anden mulighed er at styre det med en fjernbetjening, som du kan købe til smartlyset. Derudover kan du også til nogle produkter tilkøbe en bevægelsessensor, hvor lyset automatisk tænder, når du går ind i et rum. Det handler altså om, at du skal finde den metode til at styre smartbelysning, som passer dig bedst. Du kan selvfølgelig også kombinere betjeningsmulighederne, så du kan styre lyset fra flere forskellige kilder. Se udvalget på denne side.