Frøslev Select, Terrassebrædder, 32x125 mm, 27 stk., trykimprægneret

  • Terrassebrædder uden riller i Kvinta-kvalitet
  • PEFC-certificeret
  • Mål uhøvlet T: 32 mm x B: 125 mm og fås i forskellige m² pakker
  • Af NTR-trykimprægneret fyr m. høvlet overflade med klasse: AB
<h2>Anlæg en ny terrasse med ”Frøslev Select”-pakken</h2><p>Vil du gerne i gang med at bygge en flot terrasse i haven? Med ”Frøslev Select” terrassebrædder, får du en samlet pakke som består af 27 stk. brædder af bedste kvalitet (håndværkerkvalitet). Terrassebrædderne er slidstærke, og har derfor en god holdbarhed. Træet har en flot naturtræfarve, som passer godt ind i alle haver. Desuden er brædderne <a href="https://www.silvan.dk/baeredygtighed/certificering">PEFC</a>-certificerede.<br><br>Alle brædderne i pakken måler uhøvlet T: 32 mm x B: 125 mm, men bemærk at de bliver leveret høvlet i målene T: 26 mm x B: 118 mm. Du kan finde dem i forskellige længder - deraf pakkerne i forskellige m². På den måde kan du finde netop den pakke og bræddelænge, som passer til dit haveprojekt. Terrassebrædderne er fremstillet af grønimprægneret fyr i NTR klasse AB kvalitet – og kommer med en flot høvlet overflade. Desuden er for- og bagsiden glatte dvs. uden riller.</p><br><h2>Terrassebrædder af høj kvalitet</h2><p>Træ er et levende materiale, som påvirkes af vind og vejr - og vi anbefaler derfor, at du løbende behandler træet med træbeskyttelse, træolie eller lignende for at forlænge dets levetid og holdbarhed. Der ydes 20 års garanti på brædderne forudsat, at de er monteret korrekt. Læs evt. mere i byggevejledningen nedenfor. Du kan også læse vores <a href="https://www.silvan.dk/foraar/byg-din-egen-traeterrasse/saadan-laver-du-en-traeterrasse-ovenpaa-havefliser "> guide til at bygge en træterrasse</a> her.<br><br>Når du vælger ”Frøslev Select”, er du sikret terrassebrædder af høj kvalitet. Brædderne er håndsorteret under fremstillingen efter strenge interne sorteringskriterier og udvalgt i henhold til Kvinta-sorteringen, som er Frøslevs bedste. Desuden overholder brædderne NTR-standarden, som er en skandinavisk kvalitetsstandard indenfor trykimprægneret træ.</p>
Byggematerialer / Træ & plader / Terrassebrædder
Antal m²/Pakke
2.199,95 pr. pk
2199.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Anlæg en ny terrasse med ”Frøslev Select”-pakken

Vil du gerne i gang med at bygge en flot terrasse i haven? Med ”Frøslev Select” terrassebrædder, får du en samlet pakke som består af 27 stk. brædder af bedste kvalitet (håndværkerkvalitet). Terrassebrædderne er slidstærke, og har derfor en god holdbarhed. Træet har en flot naturtræfarve, som passer godt ind i alle haver. Desuden er brædderne PEFC-certificerede.

Alle brædderne i pakken måler uhøvlet T: 32 mm x B: 125 mm, men bemærk at de bliver leveret høvlet i målene T: 26 mm x B: 118 mm. Du kan finde dem i forskellige længder - deraf pakkerne i forskellige m². På den måde kan du finde netop den pakke og bræddelænge, som passer til dit haveprojekt. Terrassebrædderne er fremstillet af grønimprægneret fyr i NTR klasse AB kvalitet – og kommer med en flot høvlet overflade. Desuden er for- og bagsiden glatte dvs. uden riller.


Terrassebrædder af høj kvalitet

Træ er et levende materiale, som påvirkes af vind og vejr - og vi anbefaler derfor, at du løbende behandler træet med træbeskyttelse, træolie eller lignende for at forlænge dets levetid og holdbarhed. Der ydes 20 års garanti på brædderne forudsat, at de er monteret korrekt. Læs evt. mere i byggevejledningen nedenfor. Du kan også læse vores guide til at bygge en træterrasse her.

Når du vælger ”Frøslev Select”, er du sikret terrassebrædder af høj kvalitet. Brædderne er håndsorteret under fremstillingen efter strenge interne sorteringskriterier og udvalgt i henhold til Kvinta-sorteringen, som er Frøslevs bedste. Desuden overholder brædderne NTR-standarden, som er en skandinavisk kvalitetsstandard indenfor trykimprægneret træ.

Tekniske spec attributer

Antal m²/pakke9,5 m² (27x3,0 m)
BehandlingGrønimprægnering NTR kl. AB
Bredde125 mm
CertificeringPEFC
Højde32 mm
Længde3 m
MaterialeFyr
OverfladeHøvlet
Tykkelse32 mm
Varenummer7710#9852270

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)40
Pakkelængde (cm)300
Pakkevægt (kg)194.4
Pakkebredde (cm)45