Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri
Relaterede grill & bål mærker

Sådan laver du dit eget udekøkken

Mange af os danskere griller – vi gør det også gerne året rundt. Med en grill kan du lave masser af lækker mad under åben himmel. Og det er uanset, om du bedst kan lide at grille over kul eller gas. Og du finder naturligvis det hele til en hyggelig dag i haven i Silvan. Vi kan tilbyde et stort udvalg af både grill og bål produkter, samt optænding og tilbehør. Vores grill og tilbehør fås fra anerkendte producenter som bl.a. Broil King og Campingaz. Du finder også rigtig mange varianter af bålfade og havepejse, som helt sikkert forlænger sommeraftenerne. Du kan derfor godt finde din indre grillmester frem og forvandle haven til dit helt eget udekøkken. Vi har med garanti lige, hvad du har brug for. Se hele vores sortiment af kulgrills, gasgrills, havepejse, bålsteder og meget mere her.

Uanset om du vælger en grill eller et bålsted, kan du forvandle haven til et fantastisk udekøkken, der hurtigt kan blive familiens samlingspunkt. Der er noget helt særligt ved at stå og lave mad ude i det fri. Du opnår en helt speciel form for hygge, når du sidder på altanen, terrassen eller ved bålstedet og nyder et lækkert måltid i godt selskab. I Silvan finder du alt, hvad du skal bruge for at skabe et hyggeligt udekøkken i din have. Du kan også finde inspiration til, hvordan du laver dit eget udekøkken

Hyggen ved et bålsted eller en havepejs

Et bålsted giver dig mulighed for at samle familien i haven. I kan bruge aftnerne på at lave snobrød, pølser eller ristede skumfiduser over et bålfad. Du kan også nyde godt af en havepejs på terrassen, da du kan sidde foran pejsen og holde varmen på kølige sommeraftner. Uanset, hvilken løsning du foretrækker. Så er du garanteret mange hyggelige sommeraftner med godt selskab under åben himmel - uden at fryse. Se hele vores udvalg af bål og havepejse

Sådan vælger du den rigtige grill

Hvis du foretrækker at tilberede større måltider i haven, fremfor pølser og skumfiduser. Så tilbyder Silvan også et stort udvalg af grill – hvad end du er typen, der griller med kul eller gas.

Kulgrill

Denne er til dig, som elsker at tilberede maden i et roligt tempo. Mange mener desuden, at man opnår en mere original røget smag, når man bruger kul. Tilberedningen og forberedelsestiden, når du bruger kul, vil være væsentligt længere end ved brug af gas. Til gengæld får du den autentiske røgede duft, som også bliver tilført til maden. Se hele vores store udvalg af kulgrill.

Gasgrill

Ved brug af gas, kan du lynhurtigt tænde op for flammerne, men også regulere for varmen. Gas kræver derfor knapt så meget forberedelsestid, og du kan let holde en mere konstant temperatur i forhold til kul. Gas er til dig, som bor et sted, hvor kul og røg er forbudt. Eller, hvis du ikke gider bøvle med kul og briketter. Se hele vores store udvalg af gasgrill.

Produkter fra Broil King og Dangrill

I Silvan forhandler vi top moderne grillprodukter fra anerkendte brands, som Broil King og Dangrill. Disse to mærker er nogle af de største på markedet, og du er derfor garanteret produkter i høj kvalitet.

Broil King

Broil King er et velkendt mærke, og er en af de største producenter på markedet inden for grill og tilbehør. De har med mere end 25 års erfaring, og de producerer moderne produkter i høj kvalitet, som helt sikkert kan opfylde dine behov. Med Broil King er du garanteret produkter i god kvalitet. Se vores udvalg af Broil King, her.

Dangrill

Dangrill producerer grill, der har mange gode og funktionelle muligheder. Dangrill er kendetegnet ved, at de producerer luksuriøse og stilfulde grill. Det er grill, som er nemme at indstille til den præcise temperatur, som du ønsker. Dangrill er derudover udstyret med perforerede varmefordelende plader, som hjælper med til at holde fedt væk fra brænderen. Den hjælper også med til, at den grillede mad, holder på smagen. Du kan se vores udvalg af Dangrill, her.

Uanset, hvilket brand du er mest til. Så garanterer vi i Silvan, at du finder den helt rigtige grill eller andet tilbehør hos os.

Bliv en sand grillmester med det rette grilltilbehør

Uanset om du bruger kul eller gas, når du griller, så er det altid vigtigt at have det helt rette udstyr. I Silvan finder du derfor et bredt udvalg af tilbehør, der egner sig både til den mindre erfarne og den øvede grillmester. Vi har her listet noget forskelligt udstyr, som vi mener er en forudsætning for en god grillsæson.

Det basale udstyr

  • En palet og en tang er perfekte til at vende kødet, når du skal håndtere maden på grillen. Derfor er de også nogle af de absolut vigtigste redskaber at have
  • En stålbørste vil hjælpe dig med at gøre risten ren, når du har brugt den. Den fjerner let og hurtigt gamle madrester og andet snavs fra risten. Husk at varme risten op, så er det lettere at fjerne madrester med børsten
  • Hvis du vil være sikker på at opnå det perfekte stegeresultat, hver eneste gang, bør du investere i et grilltermometer. Dette er et fantastisk tilbehør, da du selv kan bestemme om du vil have kødet rødt, medium eller gennemstegt
  • Hvis du benytter kul, så vil en grillstarter være perfekt til at hjælpe med optændingen. Herved slipper du for den lange ventetid, der normalt er forbundet med kul og briketter.

Udforsk nye tilberedningsmuligheder

Prøv kræfter med nyt tilbehør og oplev helt nye smagsoplevelser. Vi forhandler bl.a. pizzasten til grillen i forskellige størrelser og former. Så kan du let bage en lækker italiensk pizza med en dejlig, sprød bund.

Hvis du ønsker at prøve langtidsstegning. Så kan vi anbefale et rotisseri. Dette redskab sørger for, at kødet drejer rundt hele tiden. På den måde får du en ensartet stegning hele vejen rundt. Læn dig tilbage og nyd et forfriskende glas, alt imens kødet langtidssteges til perfektion og bliver mørt og saftigt.

Disse to produkter er blot nogle af de mange tilberedningsmuligheder, du finder blandt vores udvalg af tilbehør og ekstraudstyr. Tjek hele vores sortiment af grilltilbehør. og oplev helt nye smagsoplevelser.

Tænd op for flammerne med det rigtige udstyr

Vi kender det alle, vi skal have gang i grillen, bålet eller havepejsen. Men det kan være lidt svært, hvis kullene er blevet for gamle eller gasflasken er tom. Du skal ikke blive nervøs, du finder alt, hvad du skal bruge i Silvan. Om det er til at tilberede mad, eller bare for hyggens skyld, så har vi helt sikkert, hvad du skal bruge for at få gang i flammerne. Se vores udvalg af optænding.

Skru op for hyggen med en bålplads

Der er noget helt særligt ved åben ild og en hyggelig bålplads. Det giver en fantastisk stemning, og det kan desuden samle folk i baghaven. Du kan med fordel kombinere bålet med en rist. Så kan du f.eks. grille pølser, brød, majs m.m. I SILVAN har vi alliereret os med Stine og Kenneth fra Nybyggerne sæson 5. Og vi har sammen lavet en guide til, hvordan du indretter en hyggelig bålplads. Se vores guide, her.