Grill & Bål

Om sommeren er der intet bedre end mad tilberedt på grill og mange af os danskere griller - også året rundt. Med en grill kan du lave masser af lækker mad og det behøver ikke kun være bøffen der grilles.

Vælg den grill, der passer dig

I SILVANs sortiment tilbyder vi mange forskellige slags grill. Noget af det første du skal overveje, når du vil købe en ny grill, er om det skal være en gasgrill eller en kulgrill.

Gasgrill

En stor fordel ved en gasgrill, er at grillen ikke skal bruge lang tid på at varme op, så du i stedet kan begynde at grille stort set med det samme. En anden fordel ved gasgrillen er, at du bedre har mulighed for at regulere temperaturen. Dette kan være svært på en kulgrill med mindre du har lang tids øvelse.

Kulgrill

Vandende er ofte meget delte, når snakken falder på grill. Når du anvender en kulgrill, kan trækullene tilføre en ekstra røgsmag til maden, som nogle godt kan lide. Dette kan dog også oftest opnås med en gasgrill, da man her kan anvende en røgboks eller tilsætte træflis, når der skal grilles.

Elgrill

En elgrill eller elektrisk grill er perfekt til dig, der bor i lejlighed med altan eller hvis du gerne vil have grillen med på campingferien. Fordelene ved en elgrill er, at den varmer hurtigt op. Det eneste du skal gøre, er at sætte den til stikkontakten og så er du klar til at grille. Desuden oser en elektrisk grill ikke ligesom en kulgrill eller gasgrill.

Dernæst skal du også overveje størrelsen. Skal du have en grill, så stor som et udekøkken eller kan du nøjes med en lille kuglegrill. En mindre grill, der kan transporteres, kan være praktisk, når du skal på stranden, i sommerhuset eller ned i parken. De mindre grill er også nemmere og hurtigere at rengøre end de helt store, hvor du nærmest får et helt udekøkken samlet i én grill. Vi forhandler grill fra de populære mærker som blandt andet Weber og Broil King.

Grillmad over bål

Grillmad over bål er hyggeligt og det er sådan at vi altid har lavet mad. Du kan lave alt fra grillpølser, til at lave popcorn eller koge kartofler. I vores sortiment kan du finde forskelligt tilbehør, som grillrist, gryder, der hænges på et stativ, når du gerne vil lave maden over bålet. Det er dog værd at huske at tænde op i bålet i od tid, inden du går i gang med madlavningen.