Elgrill

Er du træt af at bøvle med kul og briketter? Eller er du måske træt af, at gasdåserne og tilhørende slange står og fylder? Så er en elgrill måske noget for dig? Med en elgrill slipper du nemlig for at tænke på både kul, briketter og gas, når grillen skal tændes. Det eneste du skal bruge, er en stikkontakt, før du er klar til at tilberede lækker mad. Og det er uden, at grillen oser lige så meget, som hvis du anvendte kul. Dette gør elgrillen perfekt til dig, som bor et sted, hvor røg eller grillning er forbudt. Eller hvis du ønsker at spare penge på optænding, mens du samtidig mindsker brandfaren. Så skal du vælge én af nedenstående modeller. Du finder i SILVAN et bredt udvalg af elgrill i forskellige størrelser, som fås både med og uden vogn/stander.

Er du stadig i tvivl om, hvilken type du skal vælge? Så kan du blive klogere ved at læse denne vejledning.

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Sådan vælger du den rigtige elgrill

I SILVAN finder du flere forskellige Weber elgrill, som du kan vælge imellem. Hvoraf nogle af dem fås med eller uden stander/vogn. Uanset, hvilken model du vælger, så får du en nyskabende, moderne model med nyttige funktioner. For at sikre dig, at du vælger den helt rigtige grill, som passer til dit behov, kan du kort læse omkring de forskelle modeller herunder:

Weber Pulse 1000:

Denne model er perfekt til dig, som bor i byen, da modellen passer perfekt til en lille terrasse eller altan. Med denne model, kan du tilberede mad helt uden fare for at genere naboerne med røg, da den eneste røg, der kommer, er fra selve kødet. Modellen kommer med indbygget iGrill funktion, som kan bruges sammen med Weber appen. Så er du sikker på et perfekt resultat. Og det er hver gang. Weber Pulse 1000 kan fås med eller uden stander. Standeren er en god løsning, hvis du ønsker mere plads og praktisk opbevaring, når du tilbereder maden. Du kan læse mere om Weber Pulse 1000 standeren her.

Weber Pulse 2000:

Det perfekte valg til dig, der elsker at grille. Og til dig, der skal mætte hele familien og eventuelle gæster. Pulse 2000 modellen er markant større end Pulse 1000. Du kan derfor tilberede meget mere mad på denne model. Den er derfor perfekt til familien eller til dig, der ofte får gæster, som skal forkæles med lækker mad. Modellen kommer ligesom sin forgænger med indbygget iGrill, der kan bruges sammen med Webers app. Så er du sikker på et perfekt resultat, hver gang du tilbereder mad. Weber Pulse 2000 fås både med og uden stander. Standeren er et praktisk tilvalg, da den giver mere plads. Men den giver også plads til opbevaring, når du griller. Du kan læse mere om Weber Pluse 2000 standeren her.

Weber Q1400:

Denne model er en del af Weber Q-serien - det er den mindste af de tre elgrill. Den er derfor bedst egnet til små selskaber eller til den lille familie på 2-3 personer. Q1400 er særligt velegnet, hvis du ønsker at tilberede kød og grøntsager ved hjælp af direkte varme. Denne model er perfekt til dig, der bor inde midt i byen. Eller et sted, hvor pladsen er trang.

Hvis du stadig ikke er overbevist om, at en elgrill er noget for dig, så forhandler vi også gasgrill.

Hvis du til gengæld bedre kan lide at grille med kul, briketter og grillstarter så finder du også et stort udvalg af kulgrill.

I SILVAN kan du med garanti finde alt det, du skal bruge til en hyggelig grillaften, uanset om du griller med gas, kul eller el.

Sikkerhed frem for alt

Der er ikke forbundet den samme brandfare med en elgrill, som der er ved brug af kul eller gas. Du skal dog stadigvæk være opmærksom. For at hjælpe dig med at have en god sikkerhed, når du tilbereder din mad, har vi her på siden lavet et par punkter, du som udgangspunkt bør følge:

  • Du bør altid tilslutte din grill til et elstik med egen sikring
  • Af sikkerhedsmæssige årsager, bør du ikke benytte stikdåser med flere stk.
  • Uanset hvilket stik du bruger, til at starte din elgrill, bør stikket altid beskyttes mod fugt
  • Brug aldrig vand til at slukke flammerne på grillen
  • Din elgrill bør aldrig bruges i et lukket rum. Den er udelukkende beregnet til udendørs brug
  • Placér altid grillen på en jævn og varmebestandig overflade

Sådan vedligeholder du dit udekomfur

Din elgrill er forholdsvis nem at gøre rent. Du kan let tørre både bunden og låget af med en fugtig klud opløst i rengøringsmiddel og varmt vand. Bunden kan også sættes i opvaskemaskinen. Hvis der er særligt genstridigt snavs, kan du med fordel benytte vores Weber grillrens. Det er vigtigt, at du husker at fjerne fedt og snavs, da det kan gå hen og reducere ydeevnen.

Weber grillen har indbygget fedtopsamlingssystem, som gør at alt fedtet ender i en drypbakke. Alt fedt løber ned igennem en udtagelig opsamlingsbakke og videre ned i drypbakken. Bakken kan let tages ud og rengøres. Vi anbefaler dog, at du rengør den for snavs og fedt jævnligt. Dette er nemlig med til at mindske risikoen for fedtbrande.

Sådan rengør du din grillrist

Det er vigtigt at gøre risten ren, hver gang du griller. Så slipper du nemlig for forkullede madrester og tidligere snavs, fedt og skidt sidder fast på risten. Sørg for at opvarme risten, før du påbegynder rengøringen. Så bliver det lettere at fjerne madrester og andet skidt. Det er lettest at skrabe rester og snavs væk med en <a href="weber-grillboerste-bambus-45-cm?id=7260-1439465 " target="_parent">grill stålbørste. Hvis du har svært ved at få madrester af din rist, kan du med fordel anvende vores Weber non-stick spray. Den forhindrer, at maden hænger fast, og vil derfor hjælpe med at mindske rengøringen.

Din grill er et værdifuldt redskab, som gerne skulle holde i mange år. Det er derfor også vigtigt, at du passer godt på den. Vi anbefaler derfor, at du benytter et betræk til at overdække din grill, hvis den står ude.

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål til elgrill, optænding, rengøring eller andet tilbehør, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice eller besøge din nærmeste SILVAN butik.. Her står vores dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have brug for det.