Gasflasker

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

En gasflaske kan bruges til flere formål

I Silvan finder du gasflasker til flere forskellige formål. Vores udvalg kan bruges til det meste. Og det er lige fra grill og terrassevarmer til ukrudtsbrænder og andet optænding. Flaskerne kan fås i flere forskellige størrelser og varianter. Så du let kan vælge lige netop den type og størrelse, som du har brug for. Vi tilbyder både engangsflasker og solide stålflasker, som kan fyldes op flere gange. Du kan derfor også få ombyttet og opfyldt din gasflaske. Vores engangsflasker er små og transportable, og de er derfor helt ideelle til at tage med på campingture eller stranden. Desuden er de også nemme at skille sig af med, da de blot skal smides ud sammen med din almindelige dagrenovation. Du skal dog huske på, at de skal være helt tomme, når du skiller dig af med dem. Se vores sortiment af gasflasker og afhent dem i en af vores butikker.

Gas kan bruges til flere forskellige formål. Du kan bl.a. bruge de små engangsflasker, som energikilde til lamper. Du kan også bruge dem til optænding af et kogeblus. Hos Silvan finder du små håndholdte brændere, som er perfekte til optænding af bl.a. pejs, brændeovne og grill. Du kan derudover også bruge brænderen til flambering af f.eks. crème brûlée.

Har du problemer med ukrudt mellem fliserne? Så kan vi også hjælpe dig med det. Vi forhandler nemlig små gasflasker til din ukrudtsbrænder. Så kan du hurtigt og effektivt fjerne ukrudt i din have eller på din terrasse. Og det er helt uden at skulle forurene jorden med giftige kemikalier. Er du i tvivl om, hvordan du brænder ukrudt? Så kan du læse Mai-Britt Sloth Hansens artikel omkring, hvordan du bedst muligt fjerner ukrudt

Det skal du vide omkring gasflasker

Er du ejer af en gasgrill? Så er det en nødvendighed, at du både har en gasflaske og en regulator til grillen. Det vil ofte være sådan, at et regulatorsæt er inkluderet, når du køber grillen. Men andre gange skal det tilkøbes. Det kan også ske, at et regulatorsæt skal udskiftes, hvis slangen f.eks. er ved at blive mør. Det er nemlig rigtig vigtigt, at der ikke er fejl på hverken regulatoren eller slangen. Du finder naturligvis et regulatorsæt her på siden.

Gasflasker skal næsten altid købes separat. Men bruger du din grill meget, så kan det bedst betale sig at anskaffe sig en flaske på enten 5 kg eller 10 kg. På den måde, er du sikker på, at du altid har masser af gas, når grillmaden skal tilberedes. Nogle af vores flasker kan opfyldes flere gange, og vi tilbyder derfor ombytning og opfyldning i vores butikker. Du skal herunder være opmærksom på, at du kun kan købe og afhente gasflasker i vores butikker. Se hvor din nærmeste Silvan butik befinder sig. Du kan købe din flaske i dag. Og derefter skynde dig hjem og nyde lækker grillmad i haven. Hvis du endnu ikke har anskaffet dig en grill, så se vores store udvalg af gasgrills.

Hvordan skal en gasflaske monteres?

Uanset om du benytter din flaske til din terrassevarmer eller din grill. Så er det vigtigt at have styr på, at der altid er en jævn og stabil strømning af gas. Det er derfor vigtigt, at din flaske er udstyret med en regulator, som sender den rette mængde af gas til din grill eller terrassevarmer. Dette er en yderst vigtig funktion, hvilket betyder, at der altid skal være en regulator på din flaske, når den er i brug. Og det er uanset, hvilket formål den bruges til.

Flaskerne består af en blanding af de to forskellige gasarter propan og butan, som tilsammen forbedrer ydeevnen ved en lav temperatur. Flaskerne er lette at transportere, og kan let flyttes rundt på terrassen. Når du skal forbinde din flaske til f.eks. din grill, skal du bruge en slange, der fungerer som en regulator. Herunder har vi lavet en lille huskeliste med 4 punkter, der forklarer, hvordan du monterer slangen på din flaske

  1. Først skal du fjerne forseglingen på din flaske. Dette kan du nemt gøre med fingrene. Brug aldrig noget skarpt
  2. Herefter kan du nemt placere regulatoren over ventilen på flasken. Du skal sørge for, at drejeknappen er lukket
  3. Nu skal du trække op i siderne på regulatoren, hvorefter du kan trykke den fast på ventilen
  4. Til sidst fastgør du regulatoren ved at trække siderne op. Du kan evt. tjekke at regulatoren sidder ordentligt fast ved at løfte i regulatoren, og se om den falder af
  5. Husk, at når flasken er tom, kan du tage den med ned til din lokale Silvan butik og få ombyttet og opfyldt din gasflaske

Du kan også læse de bedste sikkerhedstips til, hvordan du håndterer din gasflaske.

Tilbud og ombytning af gasflasker

Er du på udkig efter en gasflaske? Så er det en god idé løbende at holde øje med vores mange Silvan varehuse. Vi har nemlig løbende tilbud og rabatter på forskellige modeller, så du altid får de bedste produkter til en skarp pris. Du kan også følge os på vores Facebookside, hvor du blandt andet kan deltage i konkurrencer og meget mere. Eller få inspiration på vores Instagram-profil.

Har du spørgsmål til, hvilken flaske du skal vælge? Så står vores dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål. Du kan også kontakte vores kundeservice, hvis du skulle have spørgsmål til, hvordan du f.eks. får genopfyldt din gasflaske eller lignende.