Havemaskiner

Få hjælp til de mere krævende havearbejder med en havemaskine

Her på siden kan du finde et bredt udvalg af forskellige havemaskiner, der kan hjælpe dig til en flot og velholdt have. Du finder alt lige fra plæneklippere, græstrimmere, højtryksrensere, brændekløvere, kompostkværne, fliserensere og havetraktorer. Skal du for alvor have styr på haven, kan du også her finde motorsave, hækkeklippere, buskryddere og andre praktiske og kraftfulde maskiner til haven.

Vi har havemaskiner i mange forskellige prisklasser og mange forskellige mærker som Stiga, Al-ko, Gardena, Bosch, Worx, Kärcher, Black & Decker. I SILVAN kan du derfor finde det meste inden for havemaskiner, og med vores udvalg af effektive haveredskaber kan du hurtigt finde din næste pålidelige hjælper, der kan klare det hårde arbejde i haven.

Gør havearbejdet til en leg med den rigtige havemaskine

Med de helt rette havemaskiner, bliver havearbejdet en leg. Få hjælp til de mere kedelige og tidskrævende haveopgaver som for eksempel græsslåningen med en robotplæneklipper eller en traditionel græsslåmaskine. Hvis du har en mindre have med mange bede er en lille og fleksibel plæneklipper det rette valg mens hvis du har en større park med mange, store græsarealer er det en havetraktor du skal kigge efter. Husk desuden græstrimmeren, hvor det kan være svært at komme til med plæneklipperen eller havetraktoren.

Skal du til at anlægge en helt ny have er havefræseren en god havemaskine at eje. Brug havefræseren til at løsne jorden inden du planter nyt. Hvis du allerede har en opvokset have men døjer meget med mos i græsset, kan en plænelufter være det haveredskab du skal anvende. Med en højtryksrenser kan du klare et væld af opgaver. Med højtryksrenseren kan du både rense bilen, husfacaden, terrassefliserne, havemøblerne og drivhuset. Det kan også være du er på udkig efter en fejemaskine eller sneslynge, så du kan holde dit fortov rent og pænt året rundt.

Du kan også her finde havemaskiner som kan hjælpe dig med de tungere haveopgaver, som at kløve brænde eller en kædesav til at klare træfældningen. Kompostkværnen er praktisk til småkviste og grene og med sådan en havemaskine, kan du omdanne dit haveaffald til naturlig gødning og du slipper for de mange ture på genbrugspladsen.

I SILVAN kan du finde havemaskiner til både de store og små opgaver i haven. Se også vores udvalg af diverse tilbehør og reservedele til dine havemaskiner her på siden.