Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hvorfor ikke lade havemaskinerne gør arbejdet?

Havearbejde er skønt og dejligt! Og mange glæder sig til at komme ud i haven, når solen begynder at kigge frem. Og de grønne områder trænger til at blive beskåret eller trimmet. Der er nemlig ikke noget som velplejede grønne områder, hvor græsset, blomsterne og træerne står flot. Det er dog de færreste udearealer, som ikke behøver at blive passet. Det er derfor heldigt, at maskinerne kan hjælpe dig med arbejdet.

Det bliver med de rette havemaskiner ikke en sur pligt at skulle ordne de grønne områder. Men det bliver derimod meget mere bekvemt. Det bliver således nemmere at slå græsset, ordne træerne eller klippe blomsterne. Det kan nemlig for mange være hårdt og trættende at skulle klippe en busk med håndkraft. Eller skulle kløve træ med en økse. Så det kan være en stor hjælp, at maskinerne klarer det krævende arbejde. Du finder i Silvan et stort udvalg af maskiner, som kan hjælpe dig med ethvert haveprojekt.

Hvad kan havemaskiner bruges til?

I Silvan har vi et stort udvalg af havemaskiner til ethvert tænkeligt formål. Vi kan derfor være behjælpelige med alt fra fejemaskiner, brændekløvere, hækkeklippere, plæneklipper, løvblæser m.m. Skal du for eksempel anlægge terrasse, indkørsel eller andet fliseområde? Så er det en god idé at benytte en pladevibrator til at komprimere underlaget. På den måde får du et godt og ensartet resultat, hvor fliserne ligger pænt ved siden af hinanden. Når belægningen er lagt, kan du holde belægningen pæn og ren med enten en fejemaskine eller en sneslynge. På den måde får du let og bekvemt fjerne både blade, snavs og sne fra belægningen.

Til at passe græsplænen har vi et stort udvalg af plæneklippere. Du finder plæneklipper i forskellige størrelser og prisklasser. Vi har til den mindre plæne, hvor du med batteriet slipper for at bøvle med benzin og ledninger. Skal du klippe græs på et mindre område? Så kan en el plæneklipper være det oplagte valg for dig. Du skal blot sætte ledningsstikket i kontakten, og så er du i gang. Skal græsplænen klippes helt perfekt? Så er en, der klarer arbejdet helt automatisk for dig. Har du en meget stor have? Så kan en havetraktor være den rigtige løsning for dig. Og det er endda muligt at tilkøbe ekstraudstyr til mange af vores modeller. Når græsset er klippet, kan du bruge en græstrimmer til at klippe kanterne. Så hele græsplænen kommer til at stå snorlige og flot. Har mosset overtaget græsplænen? Så kan du vælge at anskaffe dig en vertikalskærer eller plænelufter, som giver nyt liv til græsplænen.

Til pasning og plejning af buske, hække og træer, kan du også i Silvan finde et stort udvalg. Du kan købe en buskrydder, som så let som ingenting kan rydde områder med krat, buske og vegetation. Er det derimod en hæk, som du skal ordne? Så kan en hækkeklipper klare arbejdet for dig. Det kan også være, du skal have fældet et træ? Så kan du købe en motorsav. Med en motorsav slipper du for at bøvle med økser og save. Vi kan også hjælpe med brændekløvere, når brændet til brændeovnen eller pejsen skal i hus. Trænger køkkenhaven til at få vendt jorden? Så har vi også et stort udvalg af havefræsere. Endelig har vi et stort udvalg af reservedele og tilbehør. Så du ikke blot kan passe og pleje dine grønne område, men så du også kan passe godt på dine havemaskiner.

Skal du vælge benzin, ledning eller batteri?

Ved mange af vores havemaskiner kan du vælge, om motoren skal være en benzinmotor, en akku motor på batteri eller en motor med ledning. Ingen af løsningerne er bedre end andre, da det afhænger meget af dine behov.

En benzindrevet motor har typisk mere kraft. Og du er uafhængig af at have adgang til strøm og batterier, der er ladet op. Med en akku motor med batteri slipper du for at bøvle med benzin og ledninger, da du blot skal sætte batterierne i motoren. Og så er du i gang. Batterierne bliver hele tiden bedre. Men du kan stadig blive udfordret, hvis du skal arbejde på meget store områder. En ledningsdrevet motor er det oplagte valg til dig, der blot skal arbejde på et lille område, hvor der er nem adgang til en stikkontakt. På den måde slipper du for at bøvle med benzin og batterier. Men kobler blot ledningen til strøm, og så er du i gang.

Få råd og vejledning i din lokale Silvan

I Silvan står vi altid klar til at hjælpe dig med råd, vejledning og tips, før du anskaffer dig en havemaskine. Vi har stor viden på området. Og vi kan derfor hjælpe dig, selvom du måske ikke helt ved, hvad du søger. Tøv derfor ikke med at komme forbi din lokale Silvan. Eller kontakte vores kundeservice. Så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig til det rette valg.

Derfor skal du vælge det rigtige tilbehør

Havemaskiner kan ikke alene gøre arbejdet. Der skal også tilbehør til. Er knivbladet på din robotplæneklipper ved at synge på sidste vers? Eller trænger din plæneklipper til et nyt knivblad? Så kan vi naturligvis også hjælpe dig med det i Silvan. Vi har nemlig reservedele til din havemaskine. Vi har bl.a. et stort udvalg af plejeprodukter. Så du kan rense, smøre og passe på dine havemaskiner i mange år.

Batterier holder desværre ikke evigt. Alle batterier mister kapacitet over tid og har brug for ny energi for at kunne fortsætte med at give dig den bedste oplevelse. Derfor tilbyder vi naturligvis et stort udvalg af batterier. Så du kan forlænge din plæneklippers, motorsavs eller græstrimmers levetid. Der er altså ingen grund til at gå i panik, hvis du pludselig står og mangler en reservedel eller andet tilbehør til din havemaskine. Du finder nemlig det hele i Silvan.