Cylinderklippere

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hos SILVAN finder du et stort udvalg af håndplæneklippere – også kaldt håndskubbere - uden motor, der er perfekt til dig, som har en mindre græsplæne. Se vores store udvalg af håndskubbere fra kendte mærker som AL-KO og PARK, der er særligt kendte for deres gode kvalitet.

En god håndplæneklipper er i mange tilfælde et godt valg, når du skal vælge en græsslåmaskine. Hvis du er ved godt helbred og kan skubbe en håndplæneklipper, er håndplæneklipperen derfor et oplagt valg. Den er både billigere og har en masse gode fordele, som du ikke finder i en elektrisk- eller benzindrevet græsslåmaskine. Se de mange gode fordele ved en håndskubber herunder.

Håndskubber – det oplagte valg

Det er ingen hemmelighed, at græsset gror, og at det derfor skal slås flere gange jævnligt. For alle hus- og haveejere er græsslåningen dermed en næsten uundgåelig opgave, som skal klares flere gange om året. Men hvilken græsslåmaskine skal du vælge?

Der er mange overvejelser at gøre sig, når man skal investere i en plæneklipper. Det vigtigste at tage højde for er selve størrelsen af din have og i særdeleshed størrelsen af din græsplæne.

Alle vores håndskubbere fås som cylinderklippere til gode priser, der efterlader haven med et flot resultat. Med en cylinderklipper bliver snittet helt rent, da græsstråene bliver klippet så præcist, som hvis du selv havde klippet det med en saks. Med dette rene snit vil græsstråene heller ikke tørre ud eller blive brune, og på den måde opnår du den perfekte grønne græsplæne.

Håndskubberens mange gode fordele

En plæneklipper håndskubber har en masse gode fordele, der både gør græsslåningen sjovere og nemmere. Du får på samme tid en masse ekstra motion oveni – helt gratis og i dit helt eget tempo. Udover dette er håndskubberen langt billigere end en motoriseret plæneklipper, og du slipper for at skulle holde øje med, om benzintanken er tom og skal fyldes på ny.

Når du vælger en håndplæneklipper, slipper du også for støjen fra en motoriseret plæneklipper, da den traditionelle håndskubber sikrer fred og ro for både dig og dine omgivelser. Det eneste man skal gøre, er blot at skubbe den rundt i haven. Håndplæneklippere fylder samtidig en del mindre end motoriserede plæneklippere, og de er derfor nemmere at have med at gøre, og kan samtidig også gemmes væk på mindre plads.

Håndskubbere er særligt gode til den lille have og til dig, der ønsker at skære græsset frem for at slå det. Det giver nemlig et rigtig flot resultat. Det kan dog hurtigt blive et hårdt arbejde at slå græsset, hvis græsplænen er over 100 m2.

Når du skal vælge din plæneklipper, kan du også vælge ud fra klippebredden på plæneklipperen. En hovedregel siger, at jo større græsplænen er, desto større skal klippebredden på plæneklipperen være, da det så vil gå hurtigere at slå græsset.

Hvis du vælger en stor plæneklipper med en bred klippebredde, kan det dog være sværere at skubbe den rundt og få den ind mellem planter og bede. Valget af plæneklipper afhænger derfor særligt af, hvordan din have ser ud.