Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Havemøbelsæt, loungesæt og meget mere

Om sommeren tilbringer mange familier meget tid i haven. Stuen bliver simpelthen skiftet ud med terrassen eller altanen. I Silvan finder du et stort udvalg af havemøbler. Og det er uanset, om du er på  udkig efter et klassisk havemøbelsæt, en havebænk, et loungesæt eller et cafésæt. Eller tilbehør som en hyndeboks, et overtræk eller måske en parasol? Du finder det hele her på siden. Med de rigtige havemøbler, kan du skabe en terrasse, der indbyder til socialt samvær, hvor der er plads til hele familien. Du finder både de klassiske træmøbler i teaktræ. Plastmøbler, som er nemme at vedligeholde og rengøre. Men du finder også trallemøbler, som bænke, stole og borde, der skaber et råt look. Eller fibercement, som har et flot og råt udtryk, der kan gøre din altan til noget helt særligt. Med andre ord kan havemøbler fra Silvan være med til at skabe en rigtig hyggelig sommerkrog.

Du kan finde inspiration til, hvordan du kan skabe en hyggelig sommerkrog i din have i denne artikel.

Ønsker du selv at sammensætte dit havemøbelsæt? Så er der rig mulighed for at mixe og matche mellem Silvans store sortiment af bl.a. borde, stole, liggestole og bænke til terrassen. Ved selv at sammensætte dit eget møbelsæt, er du sikker på, at du får de helt rigtige terrassemøbler, som passer til netop din stil. Hvis du vil kigge nærmere på vores sortiment af haveborde og havebordsstole, så er der mange forskellige modeller, som du kan vælge imellem. Vi har både festivalstole, fletstole, longestole og mange andre modeller.

Er du mere til afslapning, kan du også købe solsenge og liggestole. Disse fås i en hel del forskellige materialer som træ, non-wood eller polyrattan, så du kan ligge og dase på terrassen eller altanen. Du kan med en liggestol, solvogn og solsenge blive helt klar til at tage en slapper i solen, mens du nyder et glas limonade. Er du på udkig efter nogle nye liggestole til haven, så finder du også det hos Silvan.

Vælg havemøbler af det rette materiale

Vores havemøbler er designet til at modstå det danske vejr og de skiftende årstider. Vores udendørs interiør er derfor designet i slidstærke materialer, så de kan holde i mange år. Modeller lavet i non-wood og polyrattan er designet sådan, at de både er vand-, vejr-, og UV-resistente. Det betyder med andre ord, at farven ikke falmer med tiden. Men ønsker du at være på den sikre side, kan du benytte dig af vores Polyrattan Protect Spray. Denne spray giver en ekstra stærk overflade, der afviser både olie, fedt, smuds og vand.

Det kan også være, at du er mere til træ? Hos Silvan finder du et stort udvalg af træmøbler i forskellige træsorter. Du finder bl.a. teaktræ, som er en fantastisk, smuk træsort, der egner sig særdeles godt til udendørs brug. Det er et modstandsdygtigt materiale, der kan holde i mange år. Du kan vælge at behandle træet med sæbespåner opløst i vand eller teaktræsolie. På den måde beholder træet sin flotte, varme farve. Men du kan også vælge at lade det være ubehandlet.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Vores terrassemøbler er produceret i et væld af forskellige materialer. Hvorfor det kan være svært at vurdere, hvad der passer bedst til netop dit behov. Er du på udkig efter noget, der er nemt at vedligeholde? Så kan du med fordel tage et kig på vores udendørs interiør i non-wood og polyrattan. Polyrattan er et alternativt materiale til det naturlige rattan eller peddigrør, som det også hedder. Det er derfor også utroligt populært, da materialet er vedligeholdelsesfrit. Non-wood er et andet vedligeholdelsesfrit materiale. Det er derudover et meget robust og slidstærkt materiale, men det har samtidigt den smukke struktur og udtryk, som træ.

Du kan også finde samlede løsninger i vores sortiment. Så du hurtigt kan komme hjem og opsætte dine nye terrassemøbler. Du kan se vores mange møbelsæt, som er lige til at sætte op. Har du allerede styr på spiseafdelingen? Så kan du med fordel se mere på vores store udvalg af loungesæt, som kan skabe den hygge, som du kender fra sofaen i stuen. Du flytter den bare ud i din have. Loungesættene kommer i en bred vifte af stole, sofaer og chaiselonger. Vi har også udendørs interiør til de små størrelser i form af bord- og bænkesæt. Så kan børnene også være med på terrassen, og de kan opleve glæden ved uderummet. Du kan også finde inspiration til, hvordan du sammen med børnene kan bygge dit eget bord- og bænkesæt.

Skab dit personlige uderum med havemøbler

Tilbehøret kan give det sidste touch, når du indretter din personlige have. Det giver dig muligheden for at indrette din have personligt. Husk derfor havedekorationen, når du indretter din terrasse. Det kan nemlig være med til at give ekstra kulør, men også tilføje dit personlige touch til terrassen. Det kan også være, at du har brug for en parasolfod på de solrige dage.

Når haven har fået en overhaling, kan du med fordel tilføje havehynder til havemøblerne på terrassen. Så du kan vise din helt personlige stil frem. I vores sortiment har vi et stort udvalg af hynder i forskellige farver og materialer. Du finder derfor altid nogle hynder, der passer til din stil. Når hynderne ikke er i brug, er det en god idé at opbevare dem i en hyndeboks. Det er med til at forlænge deres levetid, så du kan bruge dem i mange fremtidige sæsoner.

Billige havemøbler i en god kvalitet

Når haveinventaret skal opdateres, er det altid sjovest at få det til den bedste pris. Hold derfor øje med denne side, hvor der ofte er gode tilbud til skarpe priser. Og det er uanset om du mangler et havebord, havestole, liggestole eller havetilbehør, så er det en god idé at tjekke denne side. Der er nemlig altid gode chancer for, at der tilbud at hente. Vi afholder nemlig løbende forskellige tilbudskampagner på de forskellige have-produkter. På den måde sikrer du dig en god handel på gode møbler til sommeren.