Havebænke

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Sådan vælger du den rigtige havebænk

Mangler du en bænk til solkrogen i haven? Så kan du finde den her på siden. Med en havebænk kan du nemlig sidde og nyde din yndlings solkrog. Eller du kan have den på terrassen som ekstra siddepladser til dit havebord. En havebænk er en god løsning til at skabe flere siddepladser på mindre plads. Inden du køber, skal du overveje placeringen af den. Vælg et design på bænken som passer til netop din terrasse. Dernæst skal du overveje, hvor mange pladser du har brug for. Skal det være en tomandsbænk? Eller skal der kunne være plads til flere på bænken? Mange af vores haveborde kan benyttes med sammen med vores havebænke, så du kan få et samlet møbelsæt. Vi har både klassiske havebænke, trallebænke, bord- og bænkesæt m.m. i forskellige størrelser og materialer.

Hos Silvan finder du både selvstændige bænke, som du kan kombinere med et bord. Du kan også købe en samlet løsning. En løsning, bestående af et havebord og siddepladser, hvor der er plads til hele familien. Uanset hvordan du vil kombinere dine havemøbler, er havebænkene robuste havemøbler, hvor du kan samle familie og venner til eftermiddagskaffe eller grillmad. For de mindste i familien har vi også bord- og bænkesæt i børnestørrelse.

I Silvan kan du også finde de populære trallebænke af genbrugstræ, der giver et råt udtryk. Trallebænke er meget slidstærke og robuste. De kan dermed holde til både vind og vejr. En trallebænk kan bruges både udendørs, men de er også blevet populære at bruge i den indendørs indretning. Vil du bygge din egen trallebænk? Så kan du læse vores guide til, hvordan du bygger en trallebænk.

Hvordan skal træmøbler vedligeholdes?

En havebænk i træ kan være rigtig smuk, men den kræver vedligeholdelse. Vi anbefaler, at du vedligeholder træmøbler med havemøbelolie. På den måde bibeholder træet dets smukke struktur og farve. Bænken kan også stå udenfor hele året rundt, hvis du altså husker at vedligeholde den. Er du i tvivl om, hvordan du skal vedligeholde dine træmøbler? Så kan du læse vores guide til, hvordan du genopfrisker dine træhavemøbler her.

Ønsker du en bænk med hjul? Så tilbyder vi også hjul, som du kan sætte på din bænk. Du kan f.eks. montere disse møbelhjul m. bremse. De er lette at montere, og så kan du skubbe rundt med dit møbel på terrassen – alt det du vil. På den måde kan du altid få en plads i solen. Eller du kan rulle bænken ind i skuret, når sommeren er slut, hvis ikke du har fået den imprægneret. Hvis du ikke gider besværet med at skulle vedligeholde dine havemøbler. Så tilbyder vi også bord- og bænkesæt i galvaniseret stål med trykimprægneret træ, som dette Plus Plankesæt. Men du kan også finde møbler i materialer som nonwood og polyrattan. Sådanne havemøbler skal ikke vedligeholdes løbende og kan blot tørres over med en opvredet klud i ny og næ.

Hvordan bygger du en bænk eller et havemøbel?

Der er mange muligheder, hvis du ønsker at bygge din egen bænk. Der er ikke noget som, når et gør-det-selv-projekt lykkes – det er en fed følelse. Vi har derfor udformet nogle guides til, hvordan du kan lave din egen bænkDu har måske dit eget bålsted eller havepejs. Men har du ingen bænk, så du kan sidde foran bålet og nyde den varme, som bålet giver fra sig? Så kunne en brændebænk måske være noget? Men hvad er det for noget? Det er en bænk, hvor der er plads til opbevaring af brænde nedenunder. Den er altså en både praktisk og flot bænk. Du kan finde inspiration og materialeliste til, hvordan du bygger din egen brændebænk her.

Det kan også være, at du mangler en kombination af en sidde- og opbevaringsplads? Så kunne en bænk med tilhørende bøjlestativ måske være noget? Det er en praktisk måde at skabe plads til både frakker og jakker. Men du kan også sidde på bænken og tage dine sko på. Du kan finde inspiration og materialeliste til, hvordan du bygger din egen bænk med tilhørende bøjlestativ her.

Billige udemøbler i kompromisløs kvalitet

Udvides familien? Eller er de nuværende møbler i haven for små? Så kan det være en god idé at holde øje med vores hjemmeside. Her finder du ofte tilbud og rabatter på bænke og møbler. Vi har et stort udvalg at vælge imellem. Vi er derfor sikre på, at du kan finde den helt rigtige løsning på vores side. Her på siden kan du finde slidstærke havemøbler til nogle af markedets skarpeste priser. Selvom priserne er små, så sørger vi for, at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Det er vigtigt for os, at du gør en god handel. Så du kan nyde sommeren og bruge tid på vigtigere ting.

Brug for hjælp?

Inden du investerer i nye behagelige siddepladser til din terrasse, kan der være nogle spørgsmål involveret med et givent produkt. Du kan derfor kontakte os direkte her på silvan.dk igennem vores kundeservice. Her sidder vores dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe dig. Og det er uanset, hvad du har på hjertet. Er du i tvivl om, hvordan møblerne ser ud i virkeligheden? Så har vi også en løsning på det. Du kan altid tage i dit lokale Silvan-varehus. Her er der altid et bredt udvalg af alle vores produkter, som du kan finde på hjemmesiden. Så du er sikker på at finde den model, som lige præcis vil passe ind i din have.