Havebænke

Mangler du en havebænk til solkrogen i haven, så kan du finde den her i kategorien. I SILVAN har vi både klassiske havebænke, trallebænke eller borde- og bænkesæt og i forskellige størrelser og materialer.

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Vælg den rette havebænk

Med en havebænk kan du sidde og nyde haven i din yndlings solkrog eller du kan have den på terrassen, som ekstra siddeplads til havebordet. Før du anskaffer dig en havebænk, skal du tænke over hvor den skal stå. Vælg et design på bænken, som passer til netop din have og terrasse. Det er også en god idé at overveje, hvor stor en bænk du har brug for. Skal det være en tomandsbænk eller skal der kunne være plads til flere på bænken. Mange at vores haveborde kan benyttes med sammen med vores haveborde, så du kan få et samlet havemøbelsæt til din terrasse eller til en hyggekrog i haven.

Bord- og bænkesæt

I kategorien kan du både finde en løst stående bænk, som er let at flytte rundt med eller du kan få de klassiske bord- og bænkesæt, som er robuste havemøbler, hvor du kan samle familie og venner til eftermiddagskaffe eller grillmad. Har du børn, har vi også bord bænkesæt i børnestørrelse. Nogle af vores bænke er også med hjul, så du kan skubbe rundt med den på terrassen som du vil, så du altid kan få en plads i solen. Vi har også bænke, som kan monteres på væggen. Du kan også få havebænke både med og ude ryglæn. En havebænk med ryglæn. Kan være utrolig praktisk, når du vil sidde og hygge dig med en god bog eller en god kop kaffe.

Trallebænke

I SILVAN kan du også finde de populære trallebænke af genbrugstræ, der giver et råt udtryk. Tralle bænke er meget slidstærke og robuste og kan holde til både vind og vejr. En trallebænk kan både udendørs men er også blevet populære at bruge i den indendørs indretning.

 

Vedligeholdelse af havebænken

En havebænk i træ kan være rigtigt smuk men kræver vedligeholdelse i form af olie eller lignende. Men hvis først du husker at vedligeholde din bænk, kan den stå ude året rundt og være til nytte både sommer og vinter. Hvis du ikke gider besværet med at skulle vedligeholde dine havemøbler, tilbyder vi også havebænke i galvaniseret, lakeret stål eller materialer som nonwood og polyrattan. Sådanne havemøbler skal ikke vedligeholdes løbende og kan blot tørres over med en opvredet klud i ny og næ.