Havehynder

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Nyd sommeren med det rigtige udstyr

Du kan her på siden finde hynder til dine lækre havemøbler. Du kan på den måde sidde komfortabelt i din stol, bænk, solvogn m.m. Du kan også bruge flere af vores hynder indendørs. Uanset hvad, så finder du her på siden et stort udvalg af hynder og puder i forskellige farver og former. Så kan du sidde blødt og behageligt og nyde enten forårs-, sommer- eller efterårsvejret. De er alle i god kvalitet. Stoffet på hynderne er i et solidt materiale, der er let at gøre rent med en klud. Og så kan de derudover tåle solens stråler. De fleste betræk kan også lynes af og vaskes i vaskemaskinen. Med havehynder kan du let skabe et personligt og hyggeligt udtryk på din altan eller terrasse, som indbyder til at man sætter sig ned og nyder sommersolen. Du finder med andre ord hynder til både stolen med høj ryg, bænke, solvogne m.m. her på siden.

Du kan let mikse og matche dine puder og havemøbler, så de passer til din stil. De kan nemt matches med både solsengen og parasollen, så der kommer et flot ensfarvet tema. De fås i mange neutrale farver, som gør dem lette at integrere i dit havemøbelsæt. Det giver tilsammen et harmonisk tema på terrassen. Blandt vores udvalg kan du også finde sædehynder, som du let kan flytte rundt på. De er også gode at tage med på picnic. Puderne gør dine havemøbler mere komfortable – hvad enten du vil sidde godt eller synke helt ned og slappe af.

Mange af vores hynder passer til vores brede udvalg af havemøbler. De kan naturligvis også bruges til andre havemøbler, da de fleste er i standardmål. Mange modeller fås også med en pude til ryggen. Så du roligt kan læne dig tilbage i havestolen.

Sådan vælger du de rigtige hynder til haven

Når du vælger havehynder, er komforten naturligvis altafgørende. Du skal gerne kunne holde til at sidde på dem i flere timer til f.eks. en grillaften. Men det kan du også sagtens med tekstilerne her på siden. De fleste producenter laver heldigvis deres hynder i polyester og skum. Dette gør puderne behagelige at sidde på. Er du mere til et moderne udtryk? Så kan du supplere dine udemøbler med en fake-fur model. Fake fur-modellen har et flot udseende, men de er samtidig behagelige at sidde på. Dette kan både bruges på bænke, havestole og lignende.

Hvordan skal puderne vedligeholdes?

Nogle af vores hynder har en smuds- og fedtafvisende overflade, hvilket gør dem modstandsdygtige over fedt og snavs. Det betyder også, at der ikke efterlades pletter eller skjolder på puderne. Du kan dog være med til at forlænge holdbarholden endnu mere. Dette kan du gøre ved at imprægnere dem med en Trip Trap tekstil protect. Det er dog vigtigt, at du altid tager tekstilerne ind om aftenen, og når det regner. Så bliver fyldet og stoffet ikke skadet af regn og fugt. I den forbindelse skal du altid sikre dig, at tekstilerne er tørre, hvis du pakker dem ned i f.eks. en hyndeboks..

Forlæng levetiden med en hyndeboks

De fleste puder og hynder kan kun tåle en vis mængde vand. Mange vælger derfor at opbevare dem i en opbevaringsboks. Den holder dem både rene og tørre i sommersæsonen. Og så er den praktisk at have stående. I en hyndeboks kan du let opbevare ekstra tilbehør til dine udemøbler såsom tæpper og puder. Og ved at opbevare tekstilerne tørt, vil de holde længere.Det anbefales, at du pakker dine puder i tekstiler væk om vinteren. Det kan være koldt at have dem liggende i en hyndeboks. Så de har godt af at blive tørret helt igennem, når de pakkes ned. Det kan du gøre ved at lufte dem godt igennem, på en solrig og tør efterårsdag.

Når du pakker dine tekstiler ned, så kan du med fordel opbevare dem i poser. Det anbefales at lave små ventilationshuller i poserne. Hullerne sørger for, at der ikke samles kondens, som gør tekstilerne fugtige.

Billige udemøbler i kompromisløs kvalitet

Når haveudstyret skal opdateres, kan du med fordel holde øje med silvan.dk. Der er nemlig penge at spare. På silvan.dk er der ofte tilbud og rabatter på havehynder, puder og andet tilbehør til dine udemøbler. Hos silvan.dk hænger pris og kvalitet ikke nødvendigvis sammen. Vi sørger for at give dig nogle af markedets bedste priser. Men det er uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med en god handel er du sikker på at få en rigtig dejlig sommer.

Vi er altid klar til at hjælpe dig

Før du handler online, kan der være en del spørgsmål, som du gerne vil have besvaret. Vi sidder derfor parat til at hjælpe dig igennem vores kundeservice. Her sidder der kyndige byggeentusiaster klar. De sidder klar til at guide dig til det helt rigtige køb.

Er du i tvivl om hvilket tilbehør, du skal købe til din have, terrasse eller altan? Så anbefaler vi, at du tager fat i dit lokale Silvan-varehus. Her kan du nemlig se en bred vifte af de produkter, som vi har på lager online.