Havehynder

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Find havehynder til dine havemøbler hos Silvan

Er du på udkig efter hynder til havestole, solvogne, pallemøbler eller havebænke? Så kan du finde mange forskellige typer havehynder hos Silvan. Hynder er det perfekte supplement til havemøbler, da de gør, at du kan sidde behageligt i havemøblerne. Desuden kan de også højne designet på havemøblerne, hvis du sørger for at vælge flotte hynder i god kvalitet. Du kan f.eks. matche hynderne med dine parasoller, så du får en flot og sammenhængende stil i haven og på terrassen. Havehynder er derfor helt oplagte til indretningen af haven, som du bestemt bør prioritere.

Typisk består havehynder af polyester som stof og med skum som pude. Det gør, at de er behagelige at sidde i, og at de er modstandsdygtige over for vejr og vind. At sidde i en havestol eller på en havebænk uden hynder bliver hurtigt ubehageligt, så derfor bør du sikre dig nogle gode hynder for en bedre komfort. Dine gæster til grillfesten eller hygge på terrassen vil bestemt også blive glade for at kunne sidde behageligt på havemøblerne. Med hynder kan du derfor rykke det behagelige stuemiljø udendørs, så du kan sidde med venner og familie udenfor i timevis i sommerens varme.

Sådan finder du de rigtige havehynder

Havehynder kommer i mange forskellige typer. Derfor er det vigtigt, at du fra starten ved, hvad du skal bruge hynderne til. F.eks. kan du finde en hynde til solvogn, der er aflang. Så kan du også sidde behageligt, når du ligger i solvognen og nyder solens varme under parasollen. Du kan også finde hynder til helt almindelige havestole. Hynderne kommer i mange forskellige farver, så du kan vælge det udtryk, der passer til dit udemiljø. Har du nogle lidt slidte og gamle havemøbler, er havehynder også en smart måde at friske dem op på, så de næsten kommer til at se helt nye ud igen.

Har du et pallemøbel i haven? Hvis du er så heldig at have det på terrassen, så bør du også investere i nogle gode havehynder. Det smarte ved pallehynder er, at de præcist passer til størrelsen på pallemøbler. Det gør de, fordi de er lavet efter pallens størrelse. F.eks. har en sædehynde til et pallemøbel en størrelse på 80*120 cm, hvilket er det samme som en palles størrelse. Husk derfor også at finde nogle pallehynder til dine pallemøbler. Det er både i form af ryg- og sædehynder. Silvan forhandler disse hynder i mange forskellige typer og farver.

Hvordan skal du vedligeholde dine hynder?

Da hynder er lavet til at kunne holde til at være udendørs, har de heldigvis materiale, der er relativt let at tørre af og vedligeholde. Dog kan det være en god idé at pletvaske hynderne, hvis du f.eks. har spildt noget ned i dem. For at beskytte dem yderligere kan du også give dem tekstilimprægnering, der gør dem vand- og smudsafvisende. Generelt bør du følge vejledningen til de specifikke hynder, da du her kan læse, om de kan holde til at komme i vaskemaskine eller ej. Det er nemlig meget forskelligt fra materiale til materiale, hvordan det skal vedligeholdes.

Det er dog altid en god idé at tage havehynder ind i læ, når der er regn eller aftenens dug nærmer sig. Læ gør, at havehynder kan holde i meget længere tid. Regn og fugt skader nemlig havehynder, så de ikke kan holde så længe. En hyndeboks er helt oplagt til at opbevare hynderne i sommersæsonen. På denne måde er du fri for, at hynderne bliver fugtige og slidte af regn og fugt. En hyndeboks kan du også bruge til at opbevare meget andet såsom tæpper og puder. Så kan du hurtigt gøre det behageligt for dine gæster at være på besøg i haven med en hyndeboks fyldt med blødt tilbehør.

Kan havehynder ligge i et skur?

Det er oplagt at lægge hynderne i skuret vinteren over, da det er her, at de andre havemøbler ofte placeres. Dog er det i udgangspunktet ikke det bedste sted at have havehynderne liggende vinteren over, da der godt kan være koldt og fugtigt herinde. Hynder bør placeres et tørt sted indendørs, når du ikke bruger dem. Hvis du alligevel vil placere dem i skuret, så sørg for at have dem i lufttætte poser. Dog skal du altid sørge for, at hynderne er helt tørre, før du putter dem i en plasticpose, da der ellers kan dannes kondens i den. Det kan resultere i, at hynderne bliver jordslået.

Hos Silvan kan du finde et stort udvalg af havemøbler

Silvan har et stort udvalg af havemøbler, som du kan indrette haven og terrassen med. Du kan derfor skabe en masse forskellige rum på terrassen til forskellige formål. Bl.a. kan du finde et loungesæt, hvor du rigtigt kan slænge dig sammen med andre. På samme måde kan du også finde haveborde og havestole, som er oplagte til at spise grillmad på. Du kan læse meget mere om havemøbler, og hvilke overvejelser du gør gøre dig, i vores guide, Hvilke havemøbler skal du vælge?. Herefter vil du blive klædt på til at vælge de rigtige havemøbler.

Blæst kan gøre ophold på terrassen til en kold og mindre behagelige oplevelse, når du sidder på havemøblerne med havehynder. For at undgå for meget blæst på terrassen kan du derfor med fordel tilføje afskærmning. Det kan du bl.a. med læsejl, som effektivt skaber læ, når der er en brise. En solsejl og parasol kan også være godt at have på terrassen, da du også vil blive glad for at få beskyttelse imod solen på terrassen. Husk dog altid få godt med solcreme på, så du får en god beskyttelse imod solen, især hvis du sidder ude om eftermiddagen i skarp sol.