Loungesæt

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hvor kan du bruge et loungesæt?

Sommeren forbindes med lange, varme dage, hvor vi ønsker at sidde og bruge tiden udenfor på terassen eller i haven. Og du kan endda sidde behageligt hele dagen i et af vores mange loungesæt. Det er nemlig komfortable havemøbler, hvor man har taget mageligheden fra sofaen med ud i haven. Du er dermed garanteret en god komfort, hvis du vælger et loungesæt fra Silvan. Vi kan tilbyde dig flere forskellige modeller, som har forskellige mål. Du kan derfor finde det loungesæt, som passer ind i din have. I Silvan er en del af vores modeller opbygget af forskellige moduler. Det vil sige, at nogle er sofagrupper, hvor man kan sidde mange. Andre er en sofa med tilhørende stole. Du kan her på siden finde inspiration til, hvordan du kan indrette din hyggekrog i haven.

Du kan også læse bloggeren, Sabrina Haysens tips til, hvordan du kan indrette din personlige hyggekrog.

Et almindeligt havemøbelsæt er godt, når du skal nyde grillmaden på terrassen. Men når det gælder afslapning og komfort, kan loungemøblerne noget særligt. De kan nemlig skabe en ny form for afslapning og hygge i haven, da du kan flytte den komfortable sofahygge ud i haven. Du kan derfor vælge at tage en lur i loungesofaen eller læse en bog, når solen står højt på himlen. Det er ren afslapning i en oase af hygge. Loungemøbler er komfortable havemøbler, som gør det muligt at tage komforten fra dagligstuen med ud i haven. De er oplagte til brug før og efter en grillfest. Så dine gæster kan få en velkomstdrink og snacks før. Og når stemningen skal være mere afslappet efter maden, kan dine gæster endnu engang rykke over i loungemøblerne.

Hvorfor skal du vælge loungesæt af polyrattan?

De fleste af vores loungemøbler i Silvan er i polyrattan, som er et yderst praktisk materiale til havemøbler, da det er vedligeholdelsesfrit. Det betyder med andre ord, at du ikke behøver at spekulere på, hvorvidt du skal vedligeholde dine havemøbler. Du kan i stedet nyde tiden i solen med en god bog eller andet hyggelig og afslappende. For maksimal holdbarhed, anbefaler vi dog, at du imprægnerer dit møbelsæt før brug med en Polyrattan Protect Spray.

Polyrattan er et alternativ til det naturlige rattan alias peddigrør. Materialet er en gren af plast, som også er kaldet polyethylen. Polyrattan er et populært materiale til havemøbler, da polyethylen er stærkt, og det er samtidigt et temperaturbestandigt materiale, som tåler at stå ude året rundt. Ved køb af havemøbler i polyrattan, er du også garanteret, at dine havemøbler ikke falmer i farven, da polyrattan er UV-bestandigt. Det er derfor et oplagt materiale at bruge til netop havemøbler, så du bare kan slappe af i din nye loungesofa.

Sådan vedligeholder du dine udendørs loungemøbler

Sammenlignet med havemøbler i træ, så har loungemøblerne en række klare fordele. Polyrattan gør nemlig, at de er afvisende overfor fugt og mug, hvilket giver havemøblerne en længere holdbarhed. Derudover udtørrer havemøbler i polyrattan ikke, men de kan heller ikke revne eller sprække. Møbler i polyrattan kræver næsten ingen vedligeholdelse, og de kan tåle at stå ude i al slags vejr. De skal dog engang imellem rengøres, men det kan du let gøre med en våd klud. Men vurderer du, at der skal en grundigere rengøring til, kan du med fordel benytte dig af Polyrattan Rens

Du kan være med til at mindske vedligeholdelsen af dine møbler. Det gør du ved at lade dine loungemøbler står tørt og overdækket i vinterperioden. Du kan med fordel købe overtræk til dit loungesæt her på silvan.dk. Det kan for eksempel være overtrækket fra PARK loungesæt.

Bløde, slidstærke og komfortable havehynder

Med loungesættene medfølger bløde, polstrerede hynder i polyester-tekstil. Hynderne er meget slidstærke, og de kan holde i mange år. Farverne på hynderne falmer ikke, når sommerens skarpe sollys rammer dem. Du kan se mere og finde inspiration blandt vores store udvalg af hynder til haven. Du skal dog være opmærksom på, at dine hynder ikke kan tåle store regnskyl. Vi anbefaler derfor, at du opbevarer dem i en hyndeboks, når de ikke er i brug. Hyndeboksene er vandtætte og har en plan overflade, så du eventuel kan bruge dem til et ekstra bord. 

Hos Silvan finder du alt fra det store loungesæt med både lænestole, borde og sofaer, til det mindre sæt med en enkelt sofa. Du kan vælge mellem forskellige sæt, blandt andet hjørnesofaer, fodskamler, lænestole og sideborde. De mange forskellige loungemøbler fås i enten naturfarvet, mørkt eller lyst polyflet. Fælles for dem alle er, at de er lette at flytte rundt med og kræver minimal vedligeholdelse.

Find gode tilbud på lækre loungemøbler

Det er altid sjovest at slappe af i dine nye loungesæt, velvidende, at du har gjort en god handel. Husk derfor at holde øje med vores hjemmeside, hvor vi løbende har en masse gode tilbud og rabatter på loungesofaer, elskovsreder og loungesæt. Vi kan nemlig sagtens give gode rabatter, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Et godt tilbud fra Silvan kommer dine iskolde drinks til at smage lidt bedre i den høje sommervarme, når du ved, at du har fået dine havemøbler til en skarp pris. 

Der kan være mange spørgsmål tilknyttet nye loungemøbler til haven. Det kan også være, at du helst vil se produkterne i en fysisk Silvan butik? Er det tilfældet, anbefaler vi, at du tager i din nærmeste Silvan-butik. Vores mange Silvan-varehuse har et stort sortiment, ligesom på hjemmesiden, men det kan variere fra butik til butik, derfor er det bedst, at du møder fysisk op. Du er også mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice her. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig, så du kommer hjem med de helt rigtige havemøbler.