Loungesæt

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Behagelige loungesæt

Et almindeligt havemøbelsæt, er godt når du skal nyde grillmaden på terrassen men når det gælder om afslapning og komfort, kan loungemøblerne noget særligt og indbyder til timevis af hygge.

Longemøbler er komfortable havemøbler, som gør det muligt at tage komforten fra dagligstuen med ud i haven. Med et loungesæt kan du forlænge dine sommeraftener, hvor du kan samle familie eller naboer til en hyggelig aften eller måske til et par drinks, når sommerfesterne skal afholdes.

En del SILVANs loungesæt er opbygget af forskellige moduler, fra bløde loungesofaer til smarte sideborde, der gør det muligt at sammensætte dit havesæt, så det passer til enhver lejlighed, din have og dine ønsker.

Vejr- og vandbestandige loungemøbler udendørs

De fleste af vores loungemøbler i SILVAN er i polyrattan, som er som er et yderst praktisk materiale til havemøbler, da det er vedligeholdelsesfrit. På denne måde behøver du ikke spekulerer på, at skulle rengøre havemøblerne men bare komme ud og nyde solen. Havemøbler i polyrattan behøver blot at blive tørret af med en fugtig klud, hvis de er blevet støvede eller snavsede. På den måde får du mere tid til at slappe af med for eksempel en god bog og fødderne oppe i dit nye loungesæt.

Polyrattan, er et alternativ til naturlig rattan eller peddigrør, som det også hedder og er et plastmateriale, også kaldet polyethylen. Polyrattan er populært til havemøbler, da polyethylen er et meget stærkt, temperatur- og UV-bestandigt materiale, som tåler at stå ude året rundt. Du er også sikret at dine havemøbler ikke falmer, da polyrattan er UV-bestandigt.

Vedligeholdelsesfrie loungemøbler

I forhold til havemøbler i træ, har loungemøblerne en række klare fordele. Polyrattan gør nemlig, at de er afvisende overfor fugt og mug og giver derfor havemøblerne en længere holdbarhed. Desuden udtørrer havemøbler i polyrattan ikke og revner og sprækker derfor ikke.

Møbler i polyrattan kræver næsten igen vedligeholdelse og kan tåle at stå ude i al slags vejr. Det er dog en god idé at de står tørt og overdækket i vinterperioden, hvis du gerne vil have dine loungemøbler til at se pæne ud og holde længere, er det en god idé at stille dem tørt og overdækket i vinterperioden. Du kan med fordel købe overtræk til dit loungesæt her på SILVAN.dk.

Bløde, slidstærke havehynder for en øget komfort

Med loungesættene medfølger bløde, polstrerede hynder i polyester-tekstil. Hynderne er meget slidstærke og kan holde til mange års gentagen brug. Farverne på hynderne er stabile og falmer derfor minimalt i sommerens skarpe sollys.

Vær opmærksom på at hynderne ikke kan tåle de store regnskyl. Vi anbefaler at du opbevare dem i en hyndeboks, når de ikke er i brug. Hyndeboksene er vandtætte og har en plan overflade, så du eventuelt kan bruge dem til et ekstra bord.

Loungesæt til enhver smag

Her på SILVAN.dk kan du få alt fra det store loungesæt med både lænestole, borde og sofaer, til det mindre sæt med en enkelt sofa. Du kan vælge mellem forskellige sæt, blandt andet hjørnesofaer, fodskamler, lænestole og sideborde og i enten naturfarvet, mørk eller lyst polyflet. Fælles for dem alle er, at de er lette at flytte rundt med og kræver minimal vedligeholdelse.

Uanset hvad du søger af loungemøbelsæt, kan du med sikkerhed finde det i vores sortiment. I SILVAN tilbyder vi loungemøbler i god kvalitet og flot design til lave priser. Så find dit favorit loungesæt, læn dig tilbage og nyd solen!

Er du ude efter en god handel har vi ind i mellem loungesæt på tilbud, så husk at holde øje med SILVAN avisen eller her på SILVAN.dk.