Overtræk til havemøbler

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Sådan vælger du det rigtige havemøbelovertræk

Har du allerede købt havemøblerne, men mangler et overtræk? Et overtræk er en rigtig god idé, hvis du vil passe godt på dine udemøbler. Der er dog forskellige størrelser og modeller af overtræk. Du skal derfor vurdere, hvilken form for overdækning du har brug for. Er det til hyggekrogen i haven, hvor der er en udesofa med tilhørende bord? Eller skal du have overdækket det store terrassesæt med fire stole og et spisebord? Bare rolig, du kan finde den helt rigtige overdækning her på siden. Havemøbelovertrækket er et sort, vandtæt lærred, som beskytter dine møbler mod unødvendig slitage.

Med den rette overdækning vil dine havemøbler være beskyttet mod vind og vejr. Overtrækket er lavet i UV-resistent materiale. Det gør overtrækket modstandsdygtigt over for solens skarpe stråler. Det har derudover også en antibakteriel overflade, som gør det nemt at holde. Men det er også afvisende over for snavs, fedt samt nedfald fra træer. Alle vores overtræk er lavet med luftventilering, som er med til at mindske kondens og udvikling af mug og meldug. Der følger derudover en pop-up støtte med vores overtræk. Denne skal placeres midt på bordet for at løfte overtrækket op fra bordet. Dette skaber øget ventilation, men det forhindrer også regnvandet i at blive liggende på bordet og danne søer.

Dæk terrassen af med et læsejl eller en afskærmning

Har du meget sol på din terrasse, og knap så meget læ? Og har du problemer med at ligge og nyde solen på din solseng uden at blæsten og vinden generer dig? Så kan et læhegn måske være en god løsning. Med det rette produkt kan du sørge for, at vinden ikke bliver en irriterende faktor, når du slapper af på terrassen. Du kan få afskærmning i forskellige former. Du kan blandt andet vælge imellem en stationær balkonafskærmning, som opsættes mod vind og nysgerrige naboer. Du kan også bruge afskærmning til opdeling af din terrasse. Du kan enten dække dele af terrassen af. Eller du kan bruge afskærmningen til at lave et legeområde til de mindste i familien.

Har du ikke så meget plads? Eller ønsker du kun en midlertidig løsning? Så skal du måske overveje et udtrækssejl. Denne model kommer med en stolpe i aluminium, hvor du kan trække læsejlet ud fra. På den måde bestemmer du selv, hvornår du vil have læ, skygge eller afskærmning.

Find tilbehør til dine havemøbler til skarpe priser

På de rigtig varme sommerdage, kan det være rart at have et sted, hvor man kan søge skygge og læ. Og det vil være endnu bedre, hvis du samtidig kan få det hele til en skarp pris. Det kan derfor være en god idé at holde øje med silvan.dk. Der er nemlig ofte tilbud og rabatter at hente. De mange havemøbelovertræk fås i forskellige størrelser og former, som matcher de fleste typer loungesæt og udemøbler. Vi er derfor sikre på, at du kan finde den helt rigtige model, her på siden.

Hos Silvan finder du holdbart og flot tilbehør til dit uderum. Og det er endda til skarpe priser. Men der er ikke gået på kompromis med kvaliteten. Så du kan rolig læne dig tilbage. Med en god handel i bagagen, kan du glædeligt slå din nye afskærmning op. Eller du kan afslutte sommersæsonen med at overdække dine havemøbler. Du finder alt, hvad du har behov for på denne side.