Pavilloner

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Havepavillon: Hold din fest uden bekymring for vejret

Hvis du er på udkig efter en pavillon til festen, fødselsdagen eller konfirmationen, så er du endt det rette sted. I Silvan kan du nemlig finde et stort udvalg af pavilloner, der bl.a. fungerer perfekt til festlige lejligheder og sociale arrangementer. Vi har både festtelte og andre udendørs overdækninger til haven, samt dertilhørende tilbehør. En pavillon til haven er smart, da det danske vejr kan være særdeles uforudsigeligt, og den hjælper bl.a. til, at din havefest ikke bliver ødelagt af regn og slud. I Silvan har vi masser af telte og pavilloner, som du roligt kan holde fest i, uden at bekymre dig om uforudsigeligt vejr. Gå på opdagelse i vores store udvalg og find netop den pavillon, der passer til dit behov og til din have.

Når foråret og sommeren gør sit indtog, er det oplagt at bevæge sig udenfor med familie og venner. Rigtig mange danskere er glade for at holde fest, men det er ikke altid lige let at forudsige, om vejret bliver til det. Derfor kan du med fordel investere i et festtelt eller en pavillon. Det er nemlig altid rart at kunne rykke festen ind, under en teltdug eller pavillon, hvis der alligevel skulle komme en regnbyge forbi.

Det er hyggeligt at nyde sin have med venner og familie. Uanset om det drejer sig om en hyggelig grillaften, en sjov sommerfest eller et bryllup, så kan du finde en passende pavillon hos os. Det kan nemlig invitere dine gæster indenfor i et vandtæt telt, hvor I kan sidde trygt og godt i mange timer. Vores partytelte kan således være med til at give dig og dine gæster en hyggelig og uforglemmelig aften i haven, uanset festens størrelse.

Skal du vælge et festtelt eller en pavillon?

I Silvan har vi festtelte og pavilloner i flere forskellige størrelser, så du nemt kan finde den løsning, der passer til din have. Uanset om du har brug for en overdækning til en stor have og store forsamlinger eller til en lille have og små sammenkomster, så har vi med garanti en model, der passer til dit behov. Vores store partytelte egner sig f.eks. perfekt til fødselsdage, studentergilder og andre mærkedage, men vi har også flere telte i mindre størrelser.

Du kan som udgangspunkt starte med at måle haven op, og derefter bestemme hvor stort et telt du har plads til. Du bør også overveje, hvor mange gæster der skal med til dit arrangement. På den måde kan du danne dig et godt overblik over, hvor stort et telt eller en pavillon du har brug for. Du kan herefter bestemme dig for, om du har brug for en pavillon uden eller med sider. Du kan også få pavilloner i træ med skydedøre.

Skal du vælge et festtelt, pavillon eller orangeri?

Hvis du gerne vil have en komfortabel hyggekrog i haven, kan du overveje at købe en permanent havepavillon med tagdug og skydedøre. Disse modeller er lavet i trykimprægneret nåletræ, som gør modelerne ekstra modstandsdygtigt overfor det danske vejr. Du kan herunder vælge imellem forskellige pavilloner eller orangerier. Nogle modeller kommer med to lukkede og to åbne sider, mens andre modeller kommer med fire lukket sider. Du kan derudover vælge, hvorvidt, du ønsker, at tagdugen skal være hvid, sort eller grøn.

Du kan altså slappe af, under din pavillon eller festtelt, med en god bog eller forfriskende drikkevarer. Hvis du vil gøre det endnu mere behageligt, kan du eventuelt supplere med nogle flotte havemøbler. Du kan finde hele vores sortiment af havemøbler og loungesæt her. Vi har også et stort udvalg af tilbehør til havemøbler og havebelysning, som f.eks. havelamper, fakler og lanterner. Hvis du er på udkig efter en god terrassevarmer, der kan holde dig varm om natten, så har vi naturligvis også dette.

Find din havepavillon eller dit festtelt i Silvan

En pavillon giver dig mulighed for at nyde haven hele året rundt. Den er både praktisk og kommer flot til udtryk i grønne områder. Den rette overdækning kombineret med flotte havemøbler kan være med til at skabe en skøn hyggekrog. Her har du det perfekte frirum til at slappe af og nyde naturen med en kop kaffe eller en god bog. Du kan selvfølgelig også finde masser af store festtelte, der kan beskytte forsamlingen mod dårligt vejr. Det ville være en skam, hvis en regnbyge skulle sætte en stopper for festlighederne. Derfor er vores partytelte bl.a. en oplagt løsning, når der skal holdes havefest.

Når du har fundet det festtelt eller den pavillon, der passer bedst til størrelsen på din have, kan du nemt bestille produktet online eller kigge forbi en af vores butikker. Vi levere direkte til din adresse, hvis du ønsker det. Har du derimod en pavillon, som har set bedre dage? Så finder du også reservedele til din pavillon, her på siden. Du finder bl.a. tagduge, sidestykker eller et pavillon grundsæt. Så du kan også forny din nuværende pavillon, festtelt eller orangeri. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så er du mere en velkommen til at kigge forbi din lokale Silvan eller kontakte vores kundeservice.