Festudlejning

I Silvan kan du leje borde, stole og lyskæder til din fest.

På denne side kan du leje borde, stole og lyskæder til dit arrangement. Bemærk, at det kun er muligt at foretage og betjene din booking online.

Vi udlejer festartikler i butikkerne: Aarhus Silkeborgvej, Kultorvet, Tårnby, Odense M, Nørrebro, Valby, Skejby, Aalborg og Gladsaxe.

<h2 style="padding:0 10px 20px 10px">Festudstyr til udlejning</h2>

Lej borde og stole til din næste fest

Du kender sikkert til situationen. Du skal holde en fest. Der er allerede styr på maden, pynten, musikken, drikkevarerne og gæsterne. Men der er lige noget, der mangler: ekstra siddepladser. Uanset om du bor i hus eller lejlighed, eller festen holdes i haven, er det ikke altid, at der er borde og stole nok til de inviterede. Om det kniber med opbevaringen, eller du bare ikke ønsker at have ekstra borde og stole til at stå, så er der hjælp at hente. Hos Silvan kan du leje både klapborde og klapstole til din fest – og så er det desuden nemt at hente og aflevere igen ved hjælp af vores bookingsystem

Lej lyskæder for ekstra god stemning

Du har også mulighed for at leje lyskæder, hvis du har brug for lidt ekstra god stemning. Det er perfekt til dig, der gerne vil have en helt særlig belysning til dit arrangement. Og med en lyskæde kan du hurtigt pifte feststemningen op i lokalet eller skabe en hyggelig oase i haven, hvor der kan festes til langt ud på natten. Du kan både booke lyskæderne separat eller leje dem sammen med bordene og stole - du skal blot tilføje dem til din bestilling.

Sådan fungerer festudlejningen hos Silvan

 1. Tryk på en af de 3 kategorier og find de borde, stole eller lyskæder du vil leje.
 2. Vælg, hvilken Silvan-butik du ønsker at afhente (og aflevere) ved.
 3. Sikr dig, at du har modtaget ordrebekræftelsen og at informationerne heri er korrekte.
 4. Afhent dit festudstyr hos den valgte Silvan-butik (senest 1 time efter angivet afhentningstidspunkt). Medbring ID med billede.

Sådan afhenter du festudstyret

Afhent indenfor butikkens åbningstid:

Dit festudstyr kan afhentes og afleveres inden for butikkens åbningstider. Bookingen kan dog foretages på alle tidspunkter af døgnet. Bemærk, at din reservation af festudstyret udløber efter 1 time fra afhentningstidspunktet (angivet på ordrebekræftelsen). Herefter annulleres din reservation automatisk, og du vil derfor skulle foretage en ny booking.

Medbring ID:

Husk at medbringe ID-legitimation med billede - vi kan desværre ikke udlevere det bookede udstyr uden.

Sådan returnerer du festudstyret

Festudstyret skal returneres på aftalte tidspunkt

Dit festudstyr skal returneres indenfor det aftalte tidspunkt (angivet på ordrebekræftelsen). Returnerer du udstyret for sent, vil du blive opkrævet et gebyr.

Returner festudstyret i samme stand og rengjort:

Ved returneringen skal de lejede elementer være klar til straks-udlejning. Det vil sige, at borde, stole og lyskæder skal returneres rengjorte og i samme stand, som de blev afhentet - og dermed klar til at blive hentet af næste kunde. Er dette ikke opfyldt, vil du blive opkrævet et gebyr.

Hvad koster det at leje hos Silvan?

Priserne varierer ud fra, hvilket festudstyr du vælger og lejeperiodens varighed.

Priserne fastsættes ud fra følgende tidsintervaller: 3 dage (72 timer)

Bemærk:

 • Vores ansatte i butikkerne kan desværre ikke hjælpe dig med at bringe og aflæsse dit bookede festudstyr. Det vil sige, at det er dit eget ansvar at få festudstyret ud fra butikken og ud til dit køretøj og/eller din bolig.
 • Du kan med fordel undersøge, hvor meget plads f.eks. borde og stole kræver før afhentningen. Du kan evt. leje en trailer eller leje en el-ladcykel til at transportere festudstyret hjem til dig (OBS: Dette kræver en separat booking).
 • Festudstyret skal returneres i samme stand som modtaget. Det vil sige, at eventuelle mangler og skader på bord, stol eller lyskæde udløser et gebyr. Gebyr/bøden udregnes ud fra graden af skaden. Det samme gælder ved manglende rengøring af udstyret.
 • Du kan ændre eller annullere din booking helt op til 30 minutter, før du skal afhente festudstyret i butikken.
 • Overskrider du tiden for returnering, udløser det et gebyr, der svarer til 2 x leje.

Kan du forlænge udlejningsperioden?

Du kan forlænge din udlejningsperiode hvis:

 1. Forlængelsen er foretaget, før den første booking er udløbet.
 2. Såfremt de lejede elementer ikke er udlånt til anden side, når bookingen udløber.

Læs mere om vilkår og betingelser for festudlejning.