Trailerudlejning

Lån en gratis trailer til lige det, du har brug for.
Også uden at købe noget.

Sådan booker du en gratis trailer

Mange af Silvans varer er pakket, så de fylder så lidt som muligt. Men er der ikke plads i bil, kan du låne en trailer i Silvan. Det er helt gratis dagen ud - traileren skal bare afleveres inden kl. 07 dagen efter. Har du brug for traileren i mere end 24 timer, så kan du leje den for en lejeudgift på 199 kr. pr. døgn. Hvis du ikke har booket en trailer på forhånd, men du kan se, at du får brug for hjælp til at fragte dine indkøb, kan du booke en her og nu ved ad downloade Freetrailer appen til din smartphone – Du kan også sende en SMS med beskeden ”Freetrailer” til 1919 og modtage et link til at downloade appen.

Ved du derimod allerede på forhånd, at du får brug for en trailer til et projekt? Så har du også mulighed for at forhåndsreservere en trailer på silvan.dk for et mindre reservationsgebyr på 35 kr. På den måde er du sikker på, at der er en trailer ledig, når du har behov for det. Vi anbefaler dog, at du booker din trailer i god tid, hvis du vil være sikker på, at der er en ledig trailer i din lokale Silvan. Vi har kun et begrænset antal trailer til rådighed pr. butik.

Book din trailer gennem Freetrailer appen

I Silvan har vi gjort det endnu nemmere for dig at låne en trailer. I stedet for at skulle hente en nøgle i butikken, kan du nu låse traileren op med din smartphone. Det kan du gøre ved at hente Freetrailers app.
SMS ”freetrailer” til 1919 for at downloade Freetrailers app.

Download Freetrailers app
Brug appen til at afhente din trailer
Brug din trailer i lejeperioden
Returner traileren med Freetrailers app

Hvad er betingelserne for at leje en trailer?

Vil du låne en trailer i Silvan? Så vil du blive bedt om at fremvise et gyldigt kørekort samt oplyse din bils registreringsnummer, når du henter traileren. Når du låner en trailer i Silvan, er der en selvrisiko på 3.500 kr. Denne selvrisiko kan du undgå ved at tilkøbe en tillægsforsikring, som koster 49 kr. På den måde er du dækket ind, hvis uheldet er ude, når du kører med den lejede trailer. Så det er altså din sikkerhed, når du lejer en trailer hos Silvan.

Når du afleverer traileren igen. Så skal den afleveres i det byggemarked, hvor du har udlånt traileren fra. Det er vigtigt, at du afleverer traileren, seneste, til den aftalte tid og jvf. gældende regler. Afleverer du traileren for sent, koster det et tillægsgebyr på 499 kr. Du skal derudover informere om, hvis du har pådraget traileren eventuelle skader. Du kan læse mere omkring priserne og vores betingelser her.

Hvor stærkt må du køre med en trailer?

Vi anbefaler dig, at du sætter dig godt ind i, hvor meget du må spænde bag på din bil, inden du lejer en trailer. Du kan læse mere omkring, hvor meget du må køre med her. Du skal derudover være opmærksom på, hvor stærkt du må køre med en trailer. Du kan se, hvor stærk du må køre med en anhænger herunder.

Hvilke typer af trailere kan du leje?

Vil du gerne booke en trailer i Silvan? Så kan du booke forskellige typer af trailere. Vi tilbyder udlejning af både åbne trailere, flyttetrailere og 2-aksel trailere. Der er altså mulighed for at få flyttet eller transporteret det meste hjem eller rundt. Det er dog ikke alle butikker, som har alle typer af trailere.