Trailerudlejning

Lån en gratis trailer til lige det, du har brug for.
Også uden at købe noget.

Sådan booker du en gratis trailer

Mangler du plads i bilen til at fragte byggematerialer, maskiner eller havemøbler hjem? Eller skal du bruge en trailer til flytning? Så kan du let låne en trailer i din lokale Silvan.

Det er gratis at låne traileren dagen ud – den skal bare afleveres inden kl. 07 dagen efter. Har du brug for traileren i mere end 24 timer, så kan du leje den for en lejeudgift på 199 kr. pr. døgn.

Ved du allerede på forhånd, at du får brug for en trailer til et projekt? Så har du mulighed for at forhåndsreservere en trailer på silvan.dk for et mindre reservationsgebyr på 35 kr. På den måde er du sikker på, at der er en trailer ledig, når du har behov for det. Vi anbefaler dog, at du booker din trailer i god tid, hvis du vil være sikker på, at der er en ledig trailer i din lokale Silvan. Vi har et begrænset antal trailer til rådighed pr. butik.

Book din trailer gratis gennem Freetrailer appen

For at booke traileren gratis skal du være i en Silvan butik og lave en reservation gennem Freetrailer-appen. Du kan downloade Freetrailer-appen til din smartphone, eller du kan sende en SMS med beskeden "Freetrailer" til 1919 og modtage et link til at downloade appen.

Når Freetrailer-appen registrerer, at du befinder dig på en Silvan-lokation, fjernes reservationsgebyret på 35 kr. automatisk. Du kan se, at gebyret er fjernet, når der i appen står "Nu" som afhentningstidspunkt. Det er derfor vigtigt, at du slår lokalitetstjenesten til på din smartphone for at booke en trailer uden reservationsgebyr. Lokalitetstjenesten skal også være slået til for at låse traileren op via appen.

Vær opmærksom på, at reservationsgebyret kun fjernes ved booking gennem Freetrailer-appen og ikke via booking på silvan.dk.

Download Freetrailers app
Brug appen til at afhente din trailer
Brug din trailer i lejeperioden
Returner traileren med Freetrailers app

Valgfri tillægsforsikring

Tillægsforsikring ved trailerbooking er frivilligt, og du bestemmer selv, om du vil tilkøbe den. Hvis du ikke vil have tillægsforsikringen, skal du fravælge den under bookingen.

I Freetrailer-appen skal du trykke på "Læs mere".  Herunder kan du fravælge tillægsforsikring ved trailerleje.

Hvad er betingelserne for at leje en trailer?

Ved afhentning af trailer i Silvan vil du blive bedt om at fremvise et gyldigt kørekort samt at oplyse din bils registreringsnummer. Der er en selvrisiko på 3.500 kr. når du lejer en trailer, som kan undgås ved at tilkøbe en tillægsforsikring, som koster 49 kr. På den måde er du dækket ind, hvis uheldet er ude, når du kører med den lejede trailer.

Når du afleverer traileren igen, skal den afleveres i samme Silvan butik, som du har lånt traileren fra. Det er vigtigt, at du afleverer traileren til tiden og jvf. gældende regler. Afleverer du traileren for sent, koster det et tillægsgebyr på 499 kr. Du skal derudover informere butikken, hvis du har pådraget traileren skader. Du kan læse mere om priserne og vores betingelser her.


Hvor stærkt må du køre med en trailer?

Vi anbefaler dig, at du sætter dig godt ind i, hvor meget du må spænde bag på din bil, inden du lejer en trailer. Du kan læse mere omkring, hvor meget du må køre med her. Du skal derudover være opmærksom på, hvor stærkt du må køre med en trailer. Du kan se, hvor stærk du må køre med en anhænger herunder.

Hvilke typer af trailere kan du leje?

Du kan booke forskellige typer af trailere i Silvan alt efter hvad du har behov for. Vi tilbyder både udlejning af åbne trailere, flyttetrailere og 2-akseltrailere.

Vær opmærksom på, at ikke alle Silvan-butikker har alle trailertyper.