Haveredskaber til børn

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hvorfor skal du købe haveredskaber til børn?

Med haveredskaber til børn kan du inddrage dine børn i havearbejdet. Det giver en fantastisk tid sammen med dem, hvor du også kan lære dem om de forskellige typer af havearbejde og haveredskaber. Børnehaveredskaberne er meget naturtro og ligner de voksnes haveredskaber – bare i børnestørrelse. Det gør bare, at børnene endnu mere elsker at bruge haveredskaberne. Du kan få haveredskaber til børn i mange forskellige typer – både river, spader, skovle, håndredskaber, koste og meget andet i børnevenlig størrelse. Derfor kan børnene få et fuldt udvalg af haveredskaber. Så kan de rigtig deltage i havearbejdet – hvad enten det er i havebedet eller sandkassen og legehuset.

De fleste af børnehaveredskaberne er lavet i træ og metal. Det gør, at kvaliteten og styrken er høj i haveredskaberne. Det er en stor fordel, da I så ikke risikerer, at redskaberne går i stykker med det samme, når de bliver brugt. Desuden kommer haveredskaberne også i mange forskellige farver, så dit barn kan få et haveredskab i sin yndlingsfarve. Når du køber børneredskaber med træ, er træet FSC-certificeret. Det betyder, at det er et Skabt med omtanke -produkt, der er miljøvenligt og bæredygtigt produceret. Det er altså et redskab i høj kvalitet, som du kan købe med god samvittighed.

Giv børnene en børneskovl og børnetrillebør

At grave er sjældent den sjoveste form for havearbejde. Men hvis du giver børnene en børneskovl og børnetrillebør, så kan gravearbejdet blive lidt sjovere. Børnene kan også blive aktiveret og komme udendørs i det friske vejr. Børn elsker især at køre med en lille trillebør, hvor de kan transportere meget andet end bare jord. De kan nemlig også bruge trillebøren til at køre rundt med legetøj og en masse andre ting. Både børneskovlen og børnetrillebøren er også oplagt at bruge i sandkassen til at lave sandslotte og store bjerge af sand. På samme måde kan de også bruge skovlen og trillebøren på stranden en sommerdag til at lave sandslotte.

Ud over en skovl og trillebør kan børnene også med fordel få en børnespade. Da en spade mere bruges til selve det at grave et hul, kan børnene være med i hele processen med at grave. De kan også få spader og skovle i forskellige størrelser, så de både kan være med i det grove og fine gravearbejde. Hvis du har planer om at udgrave til blomster eller planter, kan du også give børnene en børnespand og børnevandkande. Så kan de også bagefter være med til at give planterne vand og at fylde ud med jord rundt om planterne. Det er supersjovt og lærerigt for børnene.

Hvilke fordele er der ved en børnekost og børnerive?

En børnekost og børnerive giver børn mulighed for at gøre deres legeområde udendørs flot og ryddeligt. Så kan de fjerne nedfaldne blade, mens de også kan rive sandkassen pæn og feje sand og skidt væk fra fliserne. Du kan både finde en almindelig kost, men også en særlig riskost til børn. En riskost ligner en kost fra gamle dage, og den giver derfor mange muligheder for sjov lege. Børn kan bruge den til at fremføre skuespil fra eventyr og mange andre typer lege og aktiviteter. Derudover kan en børnerive naturligvis også bruge til havearbejdet, når du skal lave havebedet flot.

Har du grønne fingre, og vil du gerne oplære dine børne i planter og blomster? Så er det en god idé at give børnene et minidrivhus. Her kan du sammen med dine børn forspire planter og blomster, der efterfølgende kan blive udplantet i havebed, altankasser eller krukker. Børnene vil helt sikkert synes, at det er sjovt at følge planternes udvikling, fra de bliver sået som frø, til de bliver til store planter. I havearbejdet kan dine børn bruge nogle særlige børnehavehandsker, så de ikke får for meget jord på fingrene under arbejdet.

Kombiner haveredskaber til børn med legehus og sandkasse

Hvis du virkelig gerne vil forkæle dine børn, kan du kombinere børnehaveredskaberne med et legehus og/eller en sandkasse. Legehuset kan ud over at være et legehus også fungere som et redskabsskur til haveredskaberne. Her kan dit barn også kan lave lidt gør-det-selv-arbejde. Børnene kan også bruge haveredskaberne til at gøre legehuset flot. F.eks. kan de feje på verandaen med børnekosten eller rive blade sammen med børneriven. Eller de kan plante blomster og planter på verandaen i små krukker med børneredskaberne. Dermed kan de også føle et større ejerskab over legehuset og lave det, lige som de vil have det.

En sandkasse passer også helt perfekt sammen med børneredskaber. Børn kan bruge haveredskaber til at lave flotte sandskulpturer og at grave store huller i sandet. Derudover kan børnene også bruge redskaberne til at rive sandet flot igen efter brug og at fjerne ukrudt og blade fra sandkassen. En sandkasse og børneredskaber er derfor en helt perfekt kombination til at skabe kreative og sjove udelege. Husk dog altid at lægge haveredskaberne i læ indendørs, når børnene er færdige med at lege med dem. På denne måde kan de nemlig holde sig længere, når de ikke bliver udsat for regn og frost.