Skab noget magi til julJulebelysning

Skab noget stemning


I Silvan finder du alt i LED-julebelysning til udendørs og indendørs brug – find juletræslys, LED-vokslys, dekorationslyskæder, klyngelyskæder, lysnet, farvede lyskæder, lystræer og meget mere. Find også lyskæder fra Sirius Top-line og Tech-line, og forlæng dine lyskæder.Juletræer & juletræspynt

Skab noget julestemning


I vores sortiment finder du den smukke nordmannsgran, den klassiske rødgran, juletræer i potter og kunstige juletræer. Men intet juletræ uden pynt. Find også alt i juletræspynt samt juletræsfødder og -tæpper.Julepynt

Skab noget julehygge


Blandt vores udvalg af julepynt finder du alt fra nisser med hængeben, julefigurer og snekugler til julesokker. Find også papirstjerner med lys samt dørmåtter med julemotiver.Juledekorationer

Skab noget festligt


Juledekorationer hører sig julen til. Find flotte, færdiglavede juledekorationer til hjemmet og haven, samt alt i dekorationsmaterialer, som ler, oasis og lysholdere. Find også hyggelige servietter og stearinlys til julebordet.Gaveindpakning

Skab noget glæde


Tape, bånd og gavepapir er en fast del af julen. I Silvan finder du alt til julegaveindpakningen. Vi har gavepapir, gavebånd i forskellige materialer, samt et fint udvalg af gavemærker og til og fra-kort.


Alle Juleprodukter
Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Sådan pynter du fint op til jul

Mange vælger at pynte op til jul den 1. december, andre begynder senere. Hvis du er typen, der synes, at det er lidt uoverskueligt at skulle pynte op til jul, så er der hjælp at hente. Her på silvan.dk har vi nemlig inddelt vores juleprodukter og juleindhold i kategorier, så du bliver guidet på bedst mulig vis. Hos Silvan finder du et stort udvalg af julepynt og julebelysning til hjemmets indendørs- og udendørsarealer, og vi håber på at inspirere dig til, hvordan du kan dekorere dit hjem.

Mærk efter og vælg det julepynt, som føles som din personlige stil. Der findes ikke én korrekt måde at pynte op til jul, det afhænger helt naturligt af dine personlige præferencer og favoritter. Nogle mener, at traditionel pynt i røde toner er den helt rette for dem, hvor andre foretrækker mere afdæmpede julefarver – i nogle tilfælde holdes farveskemaet endda i én bestemt farve. Uanset, hvordan du ønsker at pynte op, så har vi juleprodukter, der passer til din stil, og vi står klar til at hjælpe dig, så din julehandel bliver skøn og ubesværet.

Sæt dit personlige præg på julen

Hvis lysten er der, kan du selv give dig i kast med at lave juledekorationer, dørkranse, julepynt og julegaver. Til dette formål har vi et stort udvalg af materialer, som blot afventer din kreativitet. Et godt sted at starte i forhold til julens DIY-projekter er juledekorationen med kalenderlyset. Dette er et godt projekt til slutningen af november eller starten af december, og både DIY-begynderne og krea-eksperterne kan være med. Find alt til årets juledekorationer blandt vores dekorationsmaterialer og lad dig inspirere til sjove og kreative juleprojekter.

Find alt i udendørs og indendørs julebelysning

Skal du have julebelysning til indendørs brug, er Silvan det helt rette sted at tage hen. Vi har nemlig både lyskæder, bloklys, juletræslys og meget andet. Skal det være den nemme løsning, kan du hænge en lyskæde på batteri op i loftet, eller du kan hænge den langs hylder og reoler. Du kan også pynte spisebordet, sofabordet eller kaminen med et bloklys på batteri, en lysende grankogle eller fire LED-adventslys, der sikrer dig imod brandfaren ved levende lys. Med indendørs julebelysning fra Silvan kan du nemt og hurtigt pynte op til jul, uden at gå på kompromis med kvaliteten og hyggen.

Har du en have, altan, flagstang eller andet, som du ønsker at pynte op til jul? Så kan du finde den rette udendørs julebelysning her. Vi har vejrbestandige LED-lyskæder i mange længder. Så det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge dem til. Vi har også lyskæder til flagstangen, hvor du blot skal hejse lyskæden op med snoren for at skabe illusionen af et flot, stort, lysende juletræ i haven. Du finder også lysnet, der kan hænges over en busk eller et lille træ samt kunstige træer med indbygget LED-lys, som blot skal kobles til en stikkontakt.

Hvilket juletræ og hvilken juletræsfod skal du vælge?

Uanset om du leder efter et ægte eller kunstigt juletræ eller måske et juletræ med lys, kan du finde det hos os. Vi har ægte juletræer som nordmannsgran, blågran og rødgran. Du kan læse mere i Silvans store juletræsguide, hvis du ønsker at blive klogere på juletræet og dets oprindelse. Vi har også kunstige juletræer i mange højder, kvaliteter og farver. Nogle af vores kunstige juletræer har indbygget lys, så du slipper for at bøvle med påsætning af lyskæde. Til alle juletræer er en juletræsfod nødvendig, hvorfor vi forhandler forskellige modeller. Hvis du foretrækker selv at lave en juletræsfod, har vi lavet en lille guide til, hvordan du skaber din egen juletræsfod, som du kan følge.

Gaveindpakningens vigtige betydning for gaven

Uanset hvilken gave, der er tale om, kan selve indpakningen gøre hele forskellen. Forventningens glæde er nemlig stor, når man ser en flot og omhyggeligt indpakket gave med smukt papir, skønne gavebånd og smarte gavemærker under juletræet. Hos Silvan forhandler vi et fint udvalg af gavepapir og tilbehør til gaveindpakningen af julegaver. Lad dig inspirere af de forskellige julemotiver, og vælg det pair og de bånd, som du synes bedst om. Således er du sikker på, at dine kære også bliver begejstrede.

FAQ

I Silvan har du altid et års returret. Det gælder også for dine julegaver, uanset om de er købt i en af vores butikker eller på silvan.dk. Varerne skal være i original, ubrudt emballage, og kvittering skal fremvises.

Ordrer bliver pakket og klargjort, så snart de modtager dem på vores lager. Vi kan derfor ikke garantere, at vi kan nå at annullere og stoppe din ordre. Hvis du derfor modtager en ordre, du ikke har brug for alligevel, kan du altid returnere den i din lokale Silvan eller sende en mail til vores kundeservice.

Ja, i Silvan kan du oprette en Silvan Konto. Med den kan du dele dit køb op i delbetalinger, hvor du kan vælge 6 eller 12 måneders rente- og gebyrfrihed.