Jul hos SILVAN

De fleste elsker julen, da den for mange er fyldt med hygge og traditioner. I SILVAN holder vi også af julen, og vi har derfor i månederne op til jul en flot juleudstilling i vores butikker, hvor du kan se, næsten alt, vores indendørs og udendørs julebelysning. Så du rigtig kan komme i julestemning med den rette belysning. Vi ved, at for mange er julemånederne lig med pebernødder, julekalender, hygge og juledekorering af hjemmet. I SILVAN har vi derfor håndplukket et stort udvalg af juletræer, juletræspynt, julepynt, lyskæder og meget andet. Så du kan få juledekoreret dit hjem rigtig flot og få skabt en hyggelig stemning i hjemmet. Der er således én ting mindre, du skal tænke på i julemånederne, der for mange kan være stressende. Du kan her på siden gå på opdagelse i vores julesortiment, hvor du kan finde inspiration til dekorering af både julebordet og hjemmet. Lad dig inspirere af vores udvalg nedenfor, eller kig forbi din lokale SILVAN. 

Du kan også finde inspiration i vores store julekatalog, hvor du finder alt fra lyskæder, julekugler til nisser og juletræer. Mangler du ligeledes inspiration til julegaverne? Så kan du gå på opdagelse i vores store julegavekatalog, hvor du finder lækre julegaveidéer inden for elektronik, indretning, haveartikler, værktøj m.m.

 

KATEGORIER
Alle Juleprodukter
Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Sådan får du pyntet fint op til jul

Det kan for mange virke uoverskueligt at gå i gang med at pynte op til jul. Hvor og hvornår skal man starte og slutte? I SILVAN kan du heldigvis blive hjulpet godt på vej, når du skal udvælge den pynt, som du ønsker til jul. Vi viser dig gerne alt vores julepynt, juletræspynt, juletræsfødder, juletræstæpper og lyskæder, så du kan blive inspireret til, hvordan du kan dekorere dit hjem. 

Du finder et stort udvalg her på siden, og et endnu større udvalg i din lokale SILVAN, hvor du kan lade dig inspirere af vores juleudstilling. Så kig dig omkring her på siden eller kig forbi dit lokale byggemarked. Vi har også samlet et par guides til, hvordan du kan lave din egen julepynt og dine egne julegaver. Du kan læse mere eller finde inspiration i denne artikel omkring julen.

Hvad er tidens trends inden for julebelysning?

I SILVAN finder du et stort udvalg af både indendørs og udendørs julebelysning. Så du kan sprede den gode stemning både indenfor og udenfor. Det er sådan, at julebelysningen for 2019 i høj grad består af LED-lyskæder i mange længder, farver og størrelser. Meget af vores julebelysning drives derfor af batterier, og du er derfor ikke afhængig af adgang til strøm, så længe der er strøm på batterierne.

Hvad findes der af indendørs julebelysning?

Skal du have julebelysning til indendørs brug, er SILVAN det helt rette sted at tage hen. Vi har nemlig både lyskæder, bloklys, juletræslys og meget andet. Skal det være den nemme løsning, kan du hænge en lyskæde på batteri, op i loftet, eller du kan hænge den langs hylder eller reoler. Vi har batterilyskæder med flere motiver som f.eks. stjerner, engle eller blomster.

Du kan også pynte spisebordet, sofabordet, reolen eller kaminen med et bloklys på batteri, en lysende grankogle eller fire LED-adventslys, der sikrer dig imod brandfaren ved levende lys. Med indendørs julebelysning fra SILVAN kan du nemt og hurtigt pynte op til jul, uden at gå på kompromis med kvaliteten og hyggen. Du finder hele vores sortiment af indendørs julebelysning, hvor du kan finde den belysning, der passer til dit behov.

Hvilken belysning skal du vælge til haven?

Har du en have, altan, flagstang eller andet, som du ønsker at pynte op til jul? Så kan du finde det rette udendørs julebelysning i SILVAN. Vi har vejrbestandige lyskæder i mange længder. Så det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge dem til. Vi har også julebelysning til flagstangen, så du blot skal hejse lyskæden op med snoren, og så har du et flot, stort, lysende juletræ.

Skal det være nemt? Så kan du hænge et lysnet over en busk eller et lille træ. Vi har også kunstige træer med indbygget lys, som blot skal sættes i jorden og derefter kobles til en stikkontakt. Skal det være ekstra festligt? Så kan du også købe lysende figurer i SILVAN, som eksempelvis forestiller en julemand eller et rensdyr.

Mangler du den rette pynt til hjemmet? 

Mulighederne for at dekorere hjemmet er noget nær uendelige, så det er kun dig og din familie, der sætter grænsen for, hvordan I vil pynte op til jul. Du holder måske af faste traditioner og nøjes med at pynte op med det, du har liggende i gemmerne? Så er det måske tid til fornyelse, og der kan du både her på siden og i din lokale SILVAN finde masser af inspiration til, hvordan du kan dekorere dit hjem.

Sådan vælger du den rette julepynt

Julepynt er ideel til at sprede julestemning i stuen, køkkenet og på værelset. Men orker du ikke at lave det selv? Så kan du heldigvis købe meget forskelligt julepynt i SILVAN, som bare skal sættes op. Du finder herunder blandt andet adventslys og fyrfadslys med julemotiver, som kan være med til at sprede hygge og varme i hjemmet. Bruger du et kalenderlys? Så kan du samtidig tælle ned til juleaften, hvilket er meget populært blandt børn.

Vi har også et stort udvalg af nisser, juletræer og kagedåser i mange forskellige former, farver og størrelser. Du kan altså nemt finde noget julepynt, der passer til din stil og smag. Vi har også julepynt, som er på tilbud. På den måde kan du få pyntet flot op uden at købe dig fattig. Har du derimod lyst til at give dig i kast med at lave julepynten selv? Så kan du læse vores guide: 24 juleidéer til personlig julepynt og hjemmelavede gaver.

Hvilket juletræ og hvilken juletræsfod skal du vælge?

Uanset om du leder efter et kunstigt juletræ eller et juletræ med lys, så kan du finde det i SILVAN. Vi har både ægte juletræer og kunstige juletræer i mange højder, kvaliteter og farver. Nogle af vores kunstige juletræer har indbygget lys, så du slipper for at bøvle med påsætning af lyskæde. Du kan læse mere omkring vores store juletræsguide, hvis du ønsker at blive helt klar til jul. Til alle juletræer er en juletræsfod nødvendig. Vi har både en juletræsfod i stål, men også juletræsfod med vandholder, så dit træ kan stå sikkert og stabilt hele december. Er du mere til at lave din egen juletræsfod, kan du se her, hvordan du gør.

Sådan vælger du den rette juletræspynt

Julekugler, juletræsstjerner, Dannebrog eller juletræspynt fra Georg Jensen? Udover lys på juletræet foretrækker mange også forskellige former for pynt. Det kan du nemt tage i SILVAN for at lade dig inspirere til. Vi har nemlig både klassisk, moderne og billig julepynt, så der er rig mulighed for at dekorere et juletræ efter enhver smag, med juletræspynt fra SILVAN.

Sådan sætter du dit personlige præg på julen

Ønsker du at sætte dit personlige præg på julen? Så har vi nogle rigtig gode idéer til, hvad du kan lave af juledekorationer, dørkranse, julepynt og julegaver. Du kan f.eks. lave din egen juledekoration. Det kan du gøre ved at købe et kalenderlys eller en lyskæde, som du kan sammensætte med grene af gran samt mos og kogler fra skoven. Du kan også vælge at sætte nogle små nisser i selve dekorationen. Det tilføjer lidt ekstra hygge til selve dekorationen. Du kan læse mere om, hvordan du laver din egen dørkrans. Det kan også være, at du har mod på at lave din egen dørkrans til hoveddøren? Det er forholdsvis enkelt at lave, og så er det en god måde at byde dine gæster velkommen på. Du kan læse mere om, hvordan du binder en krans, som du kan hænge på hoveddøren.

Du kan også vælge at lave din egen pynt og gaver til jul. Du kan f.eks. pynte op med granguirlander, små juletræer i ståltråd, små engle i tråd, kræmmerhuse og meget mere. Du kan også få inspiration til, hvordan du kan lave dine egne julegaver. Du kan læse mere omkring, hvordan du laver dine egne gaver og pynt.

 

FAQ

 • 🏬

  Er der specielle åbningstider i julen?

  Nej, vores åbningstider følger de almindeligt gældende tider for søn- og helligdage i alle vores 41 butikker. Vi holder dog lukket d. 24-26. december, samt d. 1. januar 2020.

 • Hvor længe kan jeg bytte og returnere mine varer?

  Varer købt fra d. 1. november 2019 og frem til jul kan byttes og returneres indtil d. 31. januar 2020. Varerne skal være i original, ubrudt emballage, og kvittering skal fremvises.

 • 🛍

  Hvornår kan jeg senest handle på silvan.dk og få leveret inden jul?

  Sidste mulighed for at lægge en ordre på silvan.dk, som skal nå frem inden jul er torsdag d. 19. december 2019. Det gælder dog kun for lagerførte varer. Ved bestillingsvarer, vil leveringstiden fremgå på varen.

 • 📩

  Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har fortrudt og vil annullere min ordre?

  Ordrer bliver pakket og klargjort, så snart de modtager dem på vores lager. Vi kan derfor ikke garantere, at vi kan nå at annullere og stoppe din ordre. Hvis du derfor modtager en ordre, du ikke har brug for alligevel, kan du altid returnere den i din lokale SILVAN eller sende en mail til vores kundeservice: [email protected]

 • 🚚

  Kan min ordre blive forsinket?

  Vores lager pakker og leverer helt frem til d. 23. december, og vi forventer derfor at overholde vores leveringstider. Vi tager dog forbehold for udsolgte varer og forsinkelser.

 • 💳

  Kan jeg købe mine julegaver på afbetaling?

  Ja, i SILVAN kan du oprette en SILVAN Konto. Med den kan du dele dit køb op i delbetalinger, hvor du kan vælge 6 eller 12 måneders rente- og gebyrfrihed.

 • 🏆

  Hvordan deltager jeg i SILVANs konkurrencer?

  Det gør du ved at følge vores Facebookside. Her får du både inspiration og mulighed for at deltage i alle vores konkurrencer.

 • 🎁

  Kan jeg få inspiration til julegaveidéer i SILVAN?

  Ja, det kan du sagtens. Vi har samlet et stort julegavekatalog med masser af idéer og inspiration til årets julegaveindkøb.

 • 🎄

  Kan jeg også få inspiration til julebelysning og julepynt?

  Ja, det kan du også. Vi har samlet et udpluk af vores julebelysning og julepynt i et flot og inspirerende julekatalog. Du kan også følge vores Instagram, hvor vi løbende giver dig inspiration og idéer til indretning, DIY-projekter og meget mere.