…

Jul i SILVAN

Velkommen til jul i SILVAN! Her kan du gå på opdagelse i vores julesortiment, om du er på udkig efter nisser, pynt til juletræet eller lyskæder og lysdekorationer både til inden- og udendørs brug - så finder du det her.

KATEGORIER
Alle Juleprodukter
Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Julebelysning og juledekoration til den hyggeligste tid på året

December venter lige om hjørnet og det er igen tid til at inviter julehyggen ind med det helt rette julepynt og julebelysning. Skab hygge i og omkring hjemmet og pynt haven op, for at sprede lys i den mørke tid.

Julen er uden tvivl en af de hyggeligste årstider, hvor vi samler os med dem vi holder af og for mange er julen og dermed julepynten forbundet med mange traditioner.

Om du er til den mere traditionelle jul eller den mere moderne, så har vi bredt udvalg i vores sortiment – både online og i vores mange butikker.

Juledekorationer og julelys

Med den rette belysning, julepynt og dekoration, kan du hurtigt skabe julehygge i og omkring hjemmet.

I vores sortiment kan du både finde julepynt til juletræet, dekoration i form af nisser, fyrfadsstager, adventsstager, kalenderlys og til juletræet kan du finde juletræstæpper, forskellige juletræsstjerner til at pynte toppen af træet og juletræsfødder, så du er sikret at juletræet står flot og lige og ikke vælter, når der skal danses om det.

Det kan også være at du bliver klar til den søde juletid med hjemmebag. Til dette formål kan du finde forskellige, søde kagedåser samt servietter og andre ting til at pynte julebordet.

Julebelysning til ude og inde

Pynt op med julebelysning og spred julestemningen helt ud i haven eller på facaden af din bolig, så andre også kan komme i julehumør, når de ser hvor flot du har pyntet op. Det er helt op til dig og din smag, om du ønsker et par enkelte lyskæder eller en større lysdekoration af huset.

Vores udvalg af julebelysning indeholder blandt andet lyskæder til inden og udendørs brug, lysnet til dine buske og træer, flagstangslyskæder, små kunstige træer med LED lys, lyskugler som smukt kan dekorere og lyse haven op og kunstige juletræer og kranse med LED lys.

Er du på udkig efter enten julebelysning eller julepynt og dekoration, kan du med sikkerhed finde det her i de forskellige kategorier. Så tag et kig rundt og bliv inspireret.

Julepynt til juletræet og anden dekoration

Hos SILVAN er vi vilde med julen og vi har derfor samlet et sortiment af julepynt og – dekoration, som passer til ethvert hjem.

Hvor lidt eller hvor meget julepynt du ønsker at have stående eller hængende er helt op til dig. Når det gælder julepynt er der heldigvis ingen regler og om du kun er ude efter et nyt stykke pynt til træet eller gerne vil pynte hele hjemmet op med nisser, så kan du finde det her hos os.

Blandt vores julesortiment kan du finde inspiration til årets juledekorationer og julepynt, der kan være med til at skabe nye minder og som du kan have glæde af i mange år frem.


Glædelig jul fra alle os i SILVAN.