Økologisk tomatplante, Luna, Ø11,5 cm

  • Skabt med omtanke – godkendt økologisk
  • Placeres solrigt
  • Vandes og gødes ofte
  • Ø: 11,5 cm
<h2>Hjemmedyrkede dadeltomater med afbalanceret smag</h2><p>Tomater smager fantastisk og kan bruges i mange retter – og så er de endda nemme at dyrke selv. Luna-tomater er små dadeltomater, som bliver omkring 4 cm. De har en dejlig, afbalanceret smag, og den kan bruges i salater, på pizza eller som topping på en rugbrødsmad. De kan dyrkes i drivhus eller på en sydvendt terrasse, så længe planten får godt med sol og varme.<br><br>Med Skabt med omtanke-mærket gør vi det nemmere for dig at vælge de mest miljøvenlige produkter i vores sortiment. Tomatplanten lever op til vores krav for Skabt med omtanke-mærket. Den er godkendt økologisk med <a href="https://www.silvan.dk/baeredygtighed/certificering">EU's Økomærke</a> og <a href="https://www.silvan.dk/baeredygtighed/certificering">Ø-mærket</a>.</p><br><h2>Sådan dyrker du Luna-dadeltomater</h2><p>Tomatplanten trives bedst, når jorden holdes konstant fugtig. Et godt tip er at vande hver aften, når solen er på sit laveste. På den måde kan planten nå at suge så meget vand som muligt. Vi anbefaler, at du planter i pottemuld eller helt almindelig havejord. Det er vigtigt at plukke eventuelle sideskud af, så tomatplanten vokser lige og får plads til de store tomatranker. Du kan desuden med fordel gøde jævnligt.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Drivhusplanter
34,95Ta' 2 for 59,95
34.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Hjemmedyrkede dadeltomater med afbalanceret smag

Tomater smager fantastisk og kan bruges i mange retter – og så er de endda nemme at dyrke selv. Luna-tomater er små dadeltomater, som bliver omkring 4 cm. De har en dejlig, afbalanceret smag, og den kan bruges i salater, på pizza eller som topping på en rugbrødsmad. De kan dyrkes i drivhus eller på en sydvendt terrasse, så længe planten får godt med sol og varme.

Med Skabt med omtanke-mærket gør vi det nemmere for dig at vælge de mest miljøvenlige produkter i vores sortiment. Tomatplanten lever op til vores krav for Skabt med omtanke-mærket. Den er godkendt økologisk med EU's Økomærke og Ø-mærket.


Sådan dyrker du Luna-dadeltomater

Tomatplanten trives bedst, når jorden holdes konstant fugtig. Et godt tip er at vande hver aften, når solen er på sit laveste. På den måde kan planten nå at suge så meget vand som muligt. Vi anbefaler, at du planter i pottemuld eller helt almindelig havejord. Det er vigtigt at plukke eventuelle sideskud af, så tomatplanten vokser lige og får plads til de store tomatranker. Du kan desuden med fordel gøde jævnligt.

Tekniske spec attributer

Bredde12 cm
CertificeringØ-mærket, EUs Økomærke
Højde30 cm
JordPottemuld, planteskolejord eller plantesæk
Længde12 cm
SortLuna
Vægt0.7
VandingRegelmæssigt
AnvendelsesområdeSpiselig
Diameter11,5 cm
GødningCa. hver tredje vanding i vækstperioden
PlaceringSolrigt
Varenummer7300#9853456

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)30
Pakkelængde (cm)12
Pakkevægt (kg)0.7
Pakkebredde (cm)12