Bytteservice

Sådan annullerer du en online-ordre

Hvis du har fortrudt dit køb på silvan.dk og ønsker at annullere din ordre, bedes du udfylde formularen nederst på siden, så vi kan behandle annulleringen hurtigst muligt.

Sådan returnerer du en online-ordre

Hvis du ønsker at returnere en vare, der er købt på silvan.dk, så udløber fortrydelsesfristen 365 dage efter den dag, hvor du har modtaget din vare. Eller, når du er i fysisk besiddelse af den sidste vare, hvis det drejer sig om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre. Du skal inden for 365 dage fra modtagelsen give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Hvis du ønsker at returnere din ordre, har du tre muligheder:

  1. Tag varen med ned i din lokale Silvan – husk at medbringe din faktura som kvittering.
  2. Når du modtager en pakke fra vores weblager, kan du indlevere pakken hos dit nærmeste posthus. Returlabel følger ikke med.
  3. Eller udfyld formularen herunder, for at kontakte vores kundeservice omkring din returnering.

Det skal du være opmærksom på

Ved nogle varer gælder den almindelige bytte- og returret dog ikke. Det gælder bl.a. ved garderobeskabe på specialmål og andre specialproducerede varer. Det kan også være, hvis du får bestilt en helt speciel reservedel hjem, som ikke er noget, der normalt er i sortiment. Du kan læse mere om din fortrydelsesret i vores handelsbetingelser.

Send os en besked

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse inden for 3 hverdage.