Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Maling og tapet

Her i kategorien finder du alle vores produkter indenfor maling og tapet. Om du skal i gang med at male eller tapetsere vægge, male lofter, husfacaden eller plankeværket, så finder du udstyret og materialerne til det her.

I Silvan forhandler vi af indendørs maling vores egen mærke Silvanol samt maling fra Dyrup. Af maling til udendørs brug samt træbeskyttelse finder du også Dyrup, Silvanol samt Gori. Vi leverer kvalitetsmaling, hvor du får meget for pengene, det bedste resultat samt en god holdbarhed. Det er også her i kategorien at du kan finde trærens til terrassen blandt andet fra mærker som Trip Trap og Borup Kemi.

Indendørs maling

Vores indendørs væg- og loftsmaling er nem at arbejde med og vi forhandler kun mærker, som er mindst skadelig for miljøet og for dig.

Udover indendørs loft- og vægmaling har vi et stort sortiment af specialmaling til træ, metal og spraymaling. Det kan være at du vil opfriske dine radiatorer med en radiatormaling eller du har møbler og vinduer i træ og metal som trænger til en kærlig hånd.

Træ- og metalmaling er anderledes end den maling du bruger til dine vægge og lofter og er udviklet specielt til at hæfte på netop træ eller metal. Maling til træ skal for eksempel tage højde for at træet stadig kan ´ånde` mens metalmaling for eksempel skal kunne tåle høje temperaturer, hvis det skal benyttes til brændeovnen.

Vælg det rigtige glanstrin på malingen

Inden du køber din maling, skal du overveje hvilket rum du skal male. Det er nemlig forskelligt hvor mat eller glansfuld malingen skal være.

Vores Silvanol maling findes for eksempel både i en mat udgave og en halvmat. Jo højere tal på malerbøtten jo højere glans. En høj glans som for eksempel glans 25 er velegnet til køkkenet og badet mens en mere mat maling er at foretrække i værelser og stuer, hvor stænk og berøring er mindre.

Ujævnheder kan blive mere synlige med en højere glans men til gengæld er maling med en høj glans lettere at rengøre, da det sagtens kan tørresover med en fugtig klud.

Udendørs maling

Her i kategorien kan du finde alt du skal bruge til dine udendørs maleprojekter. Vi har samlet vores udvalg af træbeskyttelse, træolie og trægrunder, så dit udendørs træværk kan få de bedste betingelser og stå i mod vind og vejr.

Du finder også et stort udvalg af forskellig udendørs maling, som facademaling eller mur- og sokkelmaling. Hvis du har trævinduer, der skal opfriskes kan du også finde vores maling til træ, træbeskyttelse eller olie til behandling af træet. Vi forhandler udendørs maling og træbeskyttelse fra Gori samt Dyrup og Silvanol og du kan både få træbeskyttelse i heldækkende og transparente udgaver. 

Tips til når du skal male

Forarbejdet er vigtigt inden du skal i gang med at male. Hvis du skal male vægge er det en god idé at få afdækket dine gulve med afdækningspap. Afdækningsplast og afdækningstape er også godt at have ved hånden.

Et tip til når du maler, er desuden at påføre et godt, tykt lag og at male eller rulle i samme retning, så resultatet bliver ensartet og flot. Det er også vigtigt at bruge den rette malerrulle til det materiale du skal male. Er dine vægge glatte, skal du vælge en rulle med næsten ingen luv. Skal du til gengæld male på savsmuldstapet eller glasvæv, må malerrullen godt have lidt mere luv.

Hvis du har spørgsmål til vores maling, er du også altid velkommen i vores malerafdeling i din lokale Silvan butik.

Få præcis den farve du vil have

Har du særlige ønsker til en bestemt farve, så kan vi tone den i lige den farve du ønsker. Det kan også være at du har en gammel spand maling stående i den helt rigtige farve. Her kan vi også hjælpe med at frembringe en farve, som er næsten magen til.

Når du står og kigger på farvekort i butikken, skal du huske at være opmærksom på, at du kan synes at farven ændrer sig og være mere dominerende, når den kommer på større flader end når du står med farvekortet i hånden.  Start derfor altid med en lysere farve, da den kan tones mørkere. Når først malingen er tonet i en mørk farve, er det nemlig svært at tone den lysere igen.

Uanset om du køber en maling fra Silvanol, Dyrup eller Gori kan du få den tonet i lige den farve du ønsker – og det er uden merpris.

Tapeter, væv og filt

Tapeter der de seneste år igen blevet populære og er en god måde at tilføre et rum en farve eller sætte dit eget personlige præg p indretningen. Brug tapetet bare på en enkelt væg, for at skabe en dekoration i sig selv eller tapetser hele rummet i mere afdæmpede farver. Der er mange muligheder med tapeter.

Du kan selvfølgelig også finde glasvæv og glasfilt her i kategorien. Glasvævet giver en lidt grovere struktur på væggene mens filt er med til at give dine vægge en flot og glat overflade. Tag et kig på vores udvalg og bliv inspireret.