Nytårspynt

Nytårsaften er årets største fest, og du skal ikke gå ned på nytårspynt. I Silvan har vi alt fra klapborde, klapstole, papirduge og servietter til stearinlys, lysestager lyskæder, serpentiner, balloner og guirlander. Du finder altså alt til at pynte hjemmet smukt op til årets sidste aften.

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hvorfor skal du pynte op med nytårspynt?

For mange er nytårsaften forbundet med traditioner. Årets afslutning skal markeres, og det gøres for mange sammen med venner og familie. Vi markerer overgangen fra det nuværende kalenderår til begyndelsen af det nye. Vi fejrer aftenen med god mad, bordbomber, rysler, knallerter, fyrværkeri m.m. Der var dog i gamle dage en god grund til at larme nytårsaften. Dengang larmede man nemlig, fordi man ville skræmme onde ånder væk ved årsskiftet.

I dag bliver nytårsaften heldigvis fejret af mere festlige årsager. Vi har dog holdt fast i traditionen fra gamle dage, hvorfor vi stadigvæk pynter op og køber fyrværkeri til nytår. Nytårsaften hænger derfor uløseligt sammen med nytårspynt, der bidrager til at skabe en festlig stemning. Vi har derfor et bredt udvalg af festlig pynt til både ude og inde. I vores nytårspynt finder du både farverige lyskæder, lanterner, fakler og meget mere, der er med til at sætte den helt rigtige nytårsstemning inde såvel som ude.

Sådan kan du pynte festligt op til nytår

Der er mange måder at pynte op til nytår. Du kan både dække et smukt nytårsbord samtidigt med at resten af hjemmet er pyntet flot op. Her finder du alt til oppyntningen, så du kan skabe den helt rigtige nytårsstemning. Som pynt til bordet finder du f.eks. serpentiner i et hav af farver, der passer til ethvert farvetema. For mange er bordbomber, knallerter og trækbomber også en fast del af bordpynten til nytårsaften – alt det finder du blandt vores nytårsløjer.

Ønsker du at give hele din bolig en overhaling med nytårspynten? Så kan du hænge guirlander, serpentiner eller lignende op. Her kan du også køre i et farvetema, eller blot blande alle dine yndlingsfarver – det er helt op til dig. I Silvan har vi også et stort udvalg af festartikler og festpynt, hvor du kan finde engangsservice og flotte lys og servietter.

Lys og servietter – en vigtig del af nytårspynten

For at komme helt i mål med et smukt dækket nytårsbord, kommer du ikke udenom lys og servietter. I Silvan finder du flere forskellige lys, såsom kronelys, fyrfadslys og bloklys i både sølv, guld, sort og med print. Du finder også forskellige lysholdere og lysestager, så dine lys står både flot og sikkert. Husk altid at være opmærksom på den øvrige pynt, så de levende lys ikke kommer for tæt på guirlander og andet papirpynt.

Mange ynder at køre et farvetema til nytårsfesten. Og har du f.eks. valgt et tema med guld eller sølv – eller begge dele – finder du både servietter i guld, sølv og sort samt papirduge i de samme farver. Du kan altså let holde et stilrent farvetema med nytårs- og bordpynt fra Silvan. Og skulle du have lyst til at dekorere bordet eller hjemmet med yderligere pynt som serpentiner, guirlander og balloner, finder du et stort udvalg blandt vores Nytårsløjer. Her finder du også både bordbomber, konfettirør og meget andet sjov.

Skab god plads til gæsterne med klapborde og klapstole

Til festlige anledninger, som nytåret jo er, kan det nogle gange knibe med bord- og siddepladser. I Silvan har vi dog løsningen. Vi har nemlig praktiske klapborde og klapstole, der giver rig mulighed for at skabe plads til alle. Du kan både få polstrede klapstole samt stole med almindelig plastoverflade. Du kan også leje klapstole og klapborde i vores festudlejning.