Nytårspynt

Nytårsaften er årets største fest, som rigtig mange glæder sig til. Det er en festlig aften, som de fleste vælger at tilbringe i selskab med venner og familie. Der er dog ingen nytårsaften uden nytårspynt. I SILVAN har vi derfor samlet et stort udvalg af nytårspynt, som du kan bruge til at få dig selv og dine gæster i den rette stemning. Du finder således både guirlander, konfetti, bordbomber, knallerter, balloner, trækpropper m.m. til nytårsbordet. Du kan også gøre ventetiden op til midnat endnu sjovere med et af vores selskabsspil. De fleste af spillene inkluderer alkohol, for at gøre aftenen endnu festligere, men du kan også sagtens anvende sodavand. Se mere nedenfor.

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hvorfor skal du pynte op til nytår?

For mange er nytårsaften forbundet med traditioner. Årets afslutning skal markeres, og det gøres for mange sammen med venner og familie. Vi markerer overgangen fra det nuværende kalenderår til begyndelsen af det nye kalenderår. Vi fejre denne aften med god mad, bordbomber, rysler, knallerter, fyrværkeri m.m. Der var dog i gamle dage en god grund til at larme nytårsaften. Dengang larmede man nemlig, fordi man ville skræmme onde ånder væk, ved årsskiftet.

I dag bliver nytårsaften heldigvis fejret af mere festlige årsager. Vi har dog holdt fast i traditionen fra gamle dage, hvorfor vi stadigvæk pynter op og køber fyrværkeri til nytår. Nytårsaften hænger derfor uløseligt sammen med nytårspynt, der bidrager til at skabe en festlig stemning, hvor aftenen adskiller sig fra alle andre aftener. Der er ingen grund til at gå ned på nytårspynt, og derfor har vi i SILVAN et stort udvalg af nytårspynt til bordet, væggene og loftet. Du kan således skabe en god stemning, uanset om du er til småt og godt eller stort og prangende pynt.

Sådan kan du pynte festligt op til nytår 

Skal du pynte op til nytårsaften men mangler idéer til, hvordan du kan gøre? Så kan du blive klogere her på siden. Vi giver nemlig tips og tricks til, hvordan du kan pynte op til årets sidste fest. Vil du pynte flot op på bordet? Så kan du dække op med bordbomber, som gæsterne kan have det festligt med, som aftenen skrider frem. Du kan også have nytårshatte, der kan fungere som dekoration, indtil gæsterne påfører sig dem. Derudover kan du pynte med flotte servietter, glimmer eller serpentiner. Du kan med fordel holde det i farvetemaer: Populære farver til nytårsaften er hvid/sort eller sølv/guld.

Ønsker du at give din bolig en overhaling med pyntningen? Så kan du hænge guirlander, serpentiner eller lignende op. Hold også gerne dette i et farvetema. Du kan også hænge folieballoner op med forskellige budskaber, som f.eks. ”2020” eller ”Happy New Year”. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan pynte op til nytår.

Sådan dækker du et flot nytårsbord

Det kan være svært at sammensætte de helt rigtige farver, når nytårsbordet skal dækkes. Skal du vælge et gennemgående tema og farve? Eller skal du vælge flere forskellige farver? Vi anbefaler, at du tager udgangspunkt i tallerkenernes farve. Har du gråt porcelæn, så kan du eksempelvis udvælge tre grålige nuancer, som du kan bruge i borddækningen. Ønsker du derimod at bruge flere forskellige farver? Så anbefaler vi, at du højest udvælge fire forskellige farver, som holder sig i den samme farvegenre. Det tilfører det mest rene og rolige look til bordet.

Det er en god idé, at du ikke tildænger bordet med pynt, glitter, bordbomber, guirlander m.m. Det skal nemlig være sådan, at der er afsætningsplads til maden. Det er herunder vigtigt, at du dækker bordet sådan, at du kan se personen på den anden side. Det skal ikke være sådan at en guirlande hænger ned og dækker for udsynet. På den måde er der plads til, at du kan pynte bordet festligt, men du går ikke på kompromis med helhedsbilledet. 

Sjove selskabslege til årets sidste aften

For mange hænger nytårsaften uløseligt sammen med våde genstande. Vil du gerne tilføje noget ekstra til festen? Eller vil du have inspiration til en sjov måde at lære nye mennesker at kende på? I SILVAN kan du købe forskellige typer selskabsspil, der kan hjælpe jer til at få en ekstra sjov nytårsaften. Du kan eksempelvis købe et bordbowling-spil, hvor det gælder om at regne kegler bestående af drikkevarer. Du kan også købe Drinking Luck Crocodile, hvor ingen kan vide sig sikre på, hvem der skal tage den næste slurk.

Skal shots, øl, vin, sodavand eller drinks indtages på festlig vis? Så kan du eksempelvis benytte ”injektionssprøjter”, eller du kan bevæbne dig med et shotsbælte, så du er sikker på, at du ikke løber tør på noget tidspunkt i løbet af aftenen. Der findes ingen grænser for, hvordan du kan bruge spil fra SILVAN til at gøre din nytårsaften uforglemmelig og til en god oplevelse, du kan se tilbage på næste år.