PRESSEMEDDELELSE 13. august 2021 ‒ København, Danmark

Silvan åbner ny butik på Kultorvet

Den 13. august åbner Silvan en ny butik på Kultorvet i hjertet af København, hvor et nyligt lanceret by-koncept præsenteres. Butiksåbningen går hånd i hånd med de netop gennemførte renoveringer af by-butikkerne i Fisketorvet og Vejle med særligt fokus på byboere.

Som en del af en ambitiøs vækstplan og med en investering på over syv millioner kroner åbner Silvan en ny butik på Kultorvet i København fredag den 13. august. Den cirka 1071 kvadratmeter store butik i hjertet af København indeholder produkter inden for alle kategorier til gør-det-selv-kunder med særligt fokus på byboernes behov. Ud over det unikke produktsortiment tilbyder Silvan forskellige services til kunderne, blandt andet farvetoning, værktøjsudlejning, savværk, nøgleservice og pakkeshop. For at lette varetransporten kan kunder også låne el-ladcykel gratis.

– Med vores nye butik på Kultorvet forsøger vi at servicere københavnernes behov bedst muligt. De forskellige servicetilbud giver kunderne en god mulighed for at realisere deres projekter nemt og hurtigt, siger Rasmus Kjærgaard, der er CSO hos Silvan.

Silvan Kultorvet ligger på Købmagergade 67-69, 1150 København K. Butikken er åben alle ugens dage fra klokken 9.00-19.00.

– Vores team består af 15 medarbejdere hvoraf 12 netop er blevet en del af Silvan-familien. De glæder sig til at byde kunderne velkommen i butikken og er spændte på hvordan de tager imod det nye koncept, siger Nicholas Dalgaard der er Varehuschef i Silvan Kultorvet.


Nyt by-koncept

Med det for nyligt lancerede by-koncept vil Silvan tilbyde en nem og bekvem one-stop shoppingoplevelse, der fokuserer på udvalgte varegrupper målrettet byboerne. Som i alle Silvan butikker er der mulighed for click & collect, men som noget nyt for butikken på Kultorvet kan du finde varen på silvan.dk og se, hvilken hylde varen er placeret på ud fra et lokationsnummer, nemt og bekvemt. Dertil et bredt serviceudbud som for eksempel kopiering af nøgler, opskæring af plader efter mål på butikkens savværk og afhentning af dine pakker (Silvan samarbejder med GLS, Dao, Bring, DHL, PostNord og UPS.)


Løbende butiksåbninger og -renoveringer

Åbningen af butikken på Kultorvet er en del af Silvans overordnede vækstplan, der både omfatter komplette renoveringer af eksisterende og åbning af nye butikker. Siden december 2020 har Silvan investeret næste 30 millioner kroner i åbningen af to nye by-butikker samt renovering af butikken på Fisketorvet og butikken i Vejle. Over de kommende 12 måneder investeres der mellem 30 og 40 millioner kroner i åbningen af yderligere to til tre by-butikker såvel som renovering af to til tre butikker.


Om Silvan:

Silvan er en førende dansk gør-det-selv-detailkæde, som hovedsageligt betjener private kunder i 42 byggemarkeder og butikker i både byer og forstæder samt en online butik i Danmark. Sortimentet omfatter både klassiske gør-det-selv-produkter som byggematerialer og haveredskaber og produkter til forbedring af hjemmet og smart home-produkter, alle skabt med omtanke for bæredygtighed. I de senere år er der gradvist kommet fokus på mere kundekomfort og -service. Serviceydelser som for eksempel savværk, farvetoning, gratis udlån af el-ladcykel og trailere, værktøjsudlejning, nøgleservice og pakkeshop er blevet udvidet og er en integreret del af kædens værdigrundlag.

Kontakt for at få flere oplysninger:

Pressekontakt: [email protected]
Hjemmeside: www.silvan.dk

Billeder