Silvan åbner ny citybutik på Lyngby Hovedgade

Silvan åbner ny citybutik på Lyngby Hovedgade


Lørdag den 2. september åbnede Silvan dørene til endnu en citybutik – denne gang på Lyngbys ikoniske hovedgade i nummer 66. Her er der ekstra fokus på, at det skal være nemt og bekvemt for lyngbyanerne at komme i gang med hjemmets gør-det-selv-projekter.

 

Silvan har netop åbnet en ny treetagers citybutik på cirka 700 kvadratmeter, som giver kunderne en moderne byggemarkedsoplevelse centralt i byen. Senest har Illums Bolighus haft til huse på adressen, men nu udskiftes møbler, lamper og boliginteriør med søm og skruer, værktøj og maling.

 

–  Det skal være nemt at kaste sig ud i hjemmets næste DIY-projekt. Derfor har vi også et stort fokus på at hjælpe kunderne med råd og vejledning, ligesom vi tilbyder en lang række forskellige services, der gør det let at komme i gang hjemmets projekter når man bor i byen, siger Klaus Dolmer, der er CEO hos Silvan.

 

I den nye butik kan man blandt andet få skåret træ i specialmål i butikkens savværk, eller leje det værktøj, man ikke selv har liggende derhjemme. Man kan også afhente pakker i pakkeshoppen eller få kopieret en nøgle.

 

Populært citykoncept

Den nye butik i Lyngby er en af Silvans i alt ni citybutikker, der findes i og omkring landets største byer. Alene i sommeren 2023 har Silvan åbnet tre nye citybutikker forskellige steder i landet. Her er der ekstra stort fokus på, at det skal være så nemt og bekvemt som muligt at købe ind til gør-det-selv-projekterne i hjemmet, og ifølge Klaus Dolmer er konceptet blevet taget ualmindeligt godt imod.

 

– Vi er godt i gang med at etablere flere butikker særligt ved de større danske byer, og hver gang vi slår dørene op til en ny citybutik, bliver vi virkelig imponerede over, hvor godt folk tager imod os. Derfor har vi også glædet os enormt meget til at byde lyngbyanerne velkommen i den nye, inspirerende butik i hjertet af Lyngby, siger Klaus Dolmer.

 

Butikken er placeret på Lyngby Hovedgade 66, 2800 Kongens Lyngby. Åbningstider: Mandag til fredag kl. 9-19. Lørdag og søndag kl. 9-18.

 

Silvan er en førende dansk gør-det-selv-detailkæde, som hovedsageligt betjener private kunder i 45 byggemarkeder og butikker i både byer og forstæder, samt en online butik i Danmark. Bæredygtighed er essentielt og kommer til udtryk i såvel den daglige drift som i produktsortimentet, der omfatter både klassiske gør-det-selv-produkter, som byggematerialer og haveredskaber, samt produkter til forbedringer af hjemmet og smart homeartikler. Mange af dem er ”Skabt med omtanke” med specielt fokus på bæredygtighed. I de senere år er der gradvist kommet fokus på mere kundekomfort og -service. Serviceydelser som for eksempel savværk, farvetoning, gratis udlån af el-ladcykel og trailere, værktøjsudlejning, nøgleservice og pakkeshop er blevet udvidet, og er en integreret del af kædens værdigrundlag. www.silvan.dk

 

Billeder