…

Finansiering

Få flere muligheder til finansiering af dine gør-det-selv projekter.

En Silvan Konto giver dig handlefrihed – op til 40.000,-

Med en Silvan Konto kan du betale i bidder, når du har projekter, der skal igangsættes – eller når du vil udnytte et godt tilbud i Silvan.

 • Vælg mellem 6 eller 12 måneder rente- og gebyrfri
 • Eller op til 24 måneders lavrente.
 • Du har altid mulighed for at indfri første betaling uden omkostninger.

Så nemt er det at ansøge:

 1. Tryk på linket her på siden eller send en sms med teksten RB SILVAN til 1980. Det er også muligt at få hjælp til oprettelse af din konto i en af vores butikker
 2. Udfyld og godkend ansøgningen ved hjælp af dit NemID
 3. Du får straks svar på din ansøgning
 4. Efter din ansøgning er godkendt, får du tilsendt dit helt eget Silvan-kort
 5. Herefter kan du frit foretage afbetaling på silvan.dk. Eller henvende dig i en af vores Silvan butikker, hvor du kan foretage dit køb

Repræsentativt eksempel ved 24 måneder” og beløb på 10.000 kr.

Køb for 10.000 kr. Betal 513 kr. om måneden. Debitorrente 12 %. Oprettelsesgebyr 0 kr.. Administrationsgebyr 39 kr. ÅOP 21,63 %. Samlede omkostninger 2.292 kr.
Samlede beløb til tilbagebetaling 12.292 kr. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen. Silvan Konto udbydes i samarbejde med Resurs Bank.


SPØRGSMÅL VEDR. FINANSIERING

Kontakt Resurs Banks kundeservice på telefon 39 13 16 80 eller [email protected]

Almindelige kontobetingelser Resurs Bank, tryk her

…

En Silvan Konto giver dig handlefrihed – op til 40.000 kr.

Har du forelsket dig i et loungesæt, en robotplæneklipper, en garage, en grill, et badmøbelsæt eller en boremaskine, men har ikke alle pengene? Så kan en Silvan Konto være en god løsning for dig. Med Silvan Konto kan du dele betalingen op i bidder, når du skal i gang med dit næste byggeprojekt, renovering eller blot have opgraderet huset eller haven. Du slipper for at betale hele beløbet på én gang, og du får dermed mere luft i økonomien. Du kan vælge mellem 6 og 12 måneders rente- og gebyrfrihed. Eller op til 24 måneders lavrente. Og du kan altid indfri første betaling uden omkostninger.

Udfyld dine drømme med en Silvan Konto

Sætter økonomien en stopper for dine drømme om nye projekter i boligen? Står du og mangler nyt værktøj eller byggematerialer? Eller har du det bare svært ved at se store beløb forsvinde fra din bankkonto? Med en Silvan Konto er det muligt at dele dine køb med 6 eller 12 måneders rente- og gebyrfrihed. Du kan også delbetale dine køb over 24 måneder med en lavrente. Alt du skal gøre, er at oprette din helt egen Silvan Konto. Så kan du købe det, som du drømmer om, selvom økonomien ikke skulle passe på nuværende tidspunkt.

Med en Silvan Konto kan du nemlig dele din betaling op i mindre bidder. På den måde slipper du for at skulle betale det samlede beløb med det samme. En løbende betalingsopkrævning er den perfekte løsning, hvis du ikke har det fulde beløb til rådighed. Eller bare ønsker at opdele din betaling i mindre månedlige ydelser. Opret din egen Silvan Konto i dag og opnå fordelene ved rente- og gebyrfri afbetaling i alle vores butikker. Når du har oprettet en Silvan Konto og modtaget kundekortet, kan du også bruge kundekortet på vores hjemmeside, silvan.dk. På den måde kan du let og ubesværet købe lige det, som du drømmer om. Og derefter afbetale løbende.

Nem og sikker delbetalingsløsning

Når du opretter en konto hos os, vil du modtage dit helt eget Silvan-kort. Du kan bruge dit kundekort i alle vores butikker og på vores hjemmeside. Ved hjælp af vores delbetaling, kan du købe det, som du drømmer om. Det kan være alt lige fra en robotplæneklipper, en carport, en grill til en pool, et badmøbelsæt eller et drivhus. Det kan også være andre produkter, som du står og mangler økonomisk frihed til. Fælles for vores delbetaling er, at du kan se det præcise månedsbeløb, som du skal afdrage med. Så har du altid det fulde overblik over hvor mange penge, der trækkes fra din konto hver måned. Husk på, at du til enhver tid kan indfri din restsaldo helt uden ekstra omkostninger.

Vores løbende betalingsopkrævning er en sikker løsning, når du skal delbetale dit nye køb. Du kan være helt tryg ved at handle i Silvan gennem din Silvan Konto. De løbende betalingsopkrævning foregår nemlig i samarbejde med Resurs Bank, som sørger for, at alle dine følsomme persondata og oplysninger bliver behandlet helt fortroligt i overensstemmelse med de strengeste sikkerhedsregler. Resurs Bank er tilmed en af de førende partnere inden for finansierings- og delt betalingsløsninger, som anvendes af flere tusinderne af webshops og butikker i Norden.

Opnå økonomisk frihed med en Silvan Konto

Hos os kan du delbetale på produkter med en pris op til 40.000 kr. Når du opretter en konto, får du dit helt eget Silvan-kort tilsendt. Hvorefter du kan købe produkter med en værdi op til 40.000 kr. Og det er rente- og gebyrfrit i op til 12 måneder. Dette giver dig rig mulighed for at delbetale dit næste projekt til din bolig. Og dermed gøre dine drømme til virkelighed.

Vælg mellem 6 og 12 måneders frihed

Hvorfor vente med at udfylde dine drømme? Køb nu, få produktet med hjem, få gang i dit gør-det-selv-projekt og betal over enten 6 eller 12 måneder – helt uden ekstra omkostninger. Ved at vælge denne betalingsmåde til at delbetale dit næste gør-det-selv-projekt, kan du betale i det tempo, som passer dig bedst.

Eksempel på 6 måneders delbetaling:

 • Kreditbeløb: 10.000 kr.
 • Debitorrente: 0.00 %
 • Månedsbeløb: 1.667 kr.
 • Oprettelsesgebyr: 0 kr.
 • Samlet beløb til betaling: 10.000 kr.

Eksempel på 12 måneders delbetaling:

 • Kreditbeløb: 10.000 kr.
 • Debitorrente: 0.00 %
 • Månedsbeløb: 833,33 kr.
 • Oprettelsesgebyr: 0 kr.
 • Samlet beløb til betaling: 10.000 kr.

Uanset om du vælger at betale over 6 eller 12 måneder. Så har du altid 14 dages fortrydelsesret på din valgte finansieringsløsning.

Sådan ansøger du om en Silvan Konto

Silvan Konto udbydes i samarbejde med Resurs Bank. Når du handler i Silvan, kan du få dine varer med det samme og betale løbene. I samarbejde med Resurs Bank kan du vælge at betale over 6 eller 12 måneder, alt efter, hvad der passer dig bedst. Det er simpelt og hurtigt at ansøge om en Silvan Konto. Dette kan gøres online – her på vores hjemmeside. Men det kan også gøres i en af vores mange butikker. Du skal blot huske dit NemID, så er du klar til at nyde godt af dit nye køb, uden at skulle have pungen op af lommen med det samme.

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende en Silvan Konto, er du velkommen til at kontakte Resurs Banks kundeservice på telefon 39 13 16 80 eller pr. e-mail: [email protected]