Proff-konto

Proff-konto er en ordning for håndværkere/erhverv, boligforeninger og institutioner.

I Silvan sætter vi stor pris på vores professionelle kunder. Vi tilbyder derfor en Silvan Proff-konto til selvstændige håndværkere og erhvervsdrivende, boligforeninger samt offentlige institutioner. Med en Silvan Proff-konto får du og din virksomhed en let og overskuelig kontoordning, så I hurtigt kan komme i gang med diverse projekter og arbejdsopgaver.

Herunder finder du tre muligheder, om du er håndværker/erhverv, boligforening eller offentlig institution. Vælg den, der passer til netop dig, og læs mere om dine muligheder. Under hvert link finder du også en tilmeldingsblanket, som kan downloades og udfyldes. Når det er gjort, sender du den blot til den anviste adresse i bunden af blanketten. Du kan også aflevere blanketten i din lokale Silvan.

Hvilken type konto har du brug for?

Sådan laver du en ordre som Proff-kunde

Når du skal lægge en ordre som Proff-kunde, har vi brug for nedenstående oplysninger, for at kunne ekspedere ordren hurtigst muligt.

  • 8-cifret kundenummer, der starter med 94
  • Varenummer på produkter samt antal (du finder varenummer nederst i tekniske specifikationer på silvan.dk)
  • Evt. bemærkning (intern reference, medarbejdernummer, alternativ leveringsadresse etc.)

Udfyld kontaktformularen herunder ved at vælge emnet "Proff-ordre", og skriv informationerne fra de ovenstående punkter ind i beskrivelsesfeltet.