Kompressorer

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Stort udvalg af maskiner

I SILVAN finder du et stort udvalg af forskellige maskiner til dit gør-det-selv projekt. Vi har alt hvad du skal bruge til dit renoveringsprojekt, eller hvis du blot er på udkig efter en ny boremaskine. Med de rigtige maskiner sikrer du dit byggeværk, og du ender ud med et meget flottere resultat. 


I SILVAN kan du få maskiner til alle dine byggeprojekter. Du kan f.eks. få en boremaskine med tryklufthammer og som kan levere helt op til 4.100 slag i minuttet. Denne maskine er ideel til boringer af huller i beton og murværk. Med 1250W er du sikret den perfekte boring hver gang. 

Vores udvalg af maskiner byder også på en bænksliber, som sørger for, at dit udstyr altid står skarpt og klar til brug. Med denne form for maskine kan du altid sørge for, at alt dit værktøj står knivskarpt. Du kan f.eks. slibe din økse, knive, sakse og stemmejern osv. 

Andre større maskiner som en kompressor kan du også få i SILVAN. Denne type maskiner tjener mange forskellige formål som f.eks. at pumpe dæk eller sprøjtemale. SILVANs kompressorer er oliefri og har en høj trykkraft.

Andre maskiner

I SILVAN har vi også andre maskiner som er anvendeligt i ethvert byggeprojekt. Skal du måske renovere? Og skal du blande flere forskellige materialer sammen? Så kan en blande- røremaskine måske være løsningen for dig. Denne maskine er ideel til sammenføring og blanding af f.eks. maling eller cement. Med denne maskine er du sikret en solid og jævn blanding samtidig med, at maskinens kraftige håndtag sikrer en behagelig arbejdsstilling. 

Andre mindre maskiner som f.eks. et slagnøglesæt er anvendeligt til mindre byggeprojekter og kan spare dig for en masse tid. Denne maskine er især god til afmontering af bolte eller møtrikker. 

Har du flere spørgsmål til maskiner, er du altid velkommen til at komme forbi en af vores mange butikker landet over.