Stiger & stilladser

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Stort udvalg af stiger

I SILVAN finder du et stort udvalg af alt indenfor stiger og stillads. Skal du hænge en lampe eller en hylde op? Så kan du med en stige få hjælp til at komme op i højden. Skal du derimod lave større udendørs reparationer på f.eks. dit tag eller facaden? Så kan det være en fordel med et stillads. I SILVAN finder du et stort udvalg af sikkerhedsgodkendte stiger og stilladser, som du nemt selv kan opstille.  


Inden du køber din nye stige, bør du gøre dig nogle overvejelser omkring, hvad den skal bruges til. Vores kombistige giver dig mulighed for, både at anvende den som en wienerstige og som en skydestige. På den måde får du en fleksibel stige, der kan anvendes på flere måder i højden. Du kan f.eks. anvende en wienerstige til når træerne skal beskæres, eller når det er tid til at rense tagrender.  

Til indendørs brug er det mere hensigtsmæssigt med en mindre stige, og derfor finder du et bredt udvalg af forskellige udgaver af trappestiger. Med sådan en stige kan du nemt nå de øverste hylder i køkkenskabene eller få gjort rent på flader i højden.

Stilladser til udendørs brug

Der findes mange forskellige udgaver af stilladser. I SILVAN har vi et udvalg af stilladser, som du nemt selv kan opstille til dit gør-det-selv projekt. Stiger kan være gode til mindre opgaver, men skal du arbejde i højden over længere tid, er stilladser oftest den bedste løsning. Skal du f.eks. have udskiftet taget eller skorsten, kan du med fordel installere et stillads. Derudover giver et stillads mulighed for, at have værktøj og andre redskaber med op i højden, hvor det ellers vil være sværere med stiger. Et stillads giver mere arbejdsplads og stabilitet når der arbejdes i højden.  

I SILVAN er de fleste af vores stilladser lavet af slidstærkt aluminium, som også gør at dit stillads er mere let i vægten og på den måde nemt at opstille.  

Inden du anskaffer dig dit nye stillads, bør du være opmærksom på flere ting. For det første skal du være opmærksom på sikkerheden. Arbejdstilsynet har nogle generelle regler, der også gælder hjemme i det private, som du bør undersøge inden du opstiller dit nye stillads. Det er vigtigt, at dit stillads står sikkert og fast, så du mindsker enhver mulig for at det vælter eller falder sammen. 

Har du flere spørgsmål til stiger eller stillads, er du altid velkommen til at komme forbi en af vores mange butikker eller skrive til vores kundeservice.