Udlejningsmaskiner

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Silvan værktøjsudlejning - værktøj og maskiner fra LOXAM

Er du skeptisk ved at leje værktøj og maskiner fra et byggemarked? Og er du i tvivl om kvaliteten lever op til dine forventninger? Ingen grund til bekymringer. Hos Silvan har vi et samarbejde med Europas førende materieludlejer, LOXAM. Alene i Danmark har LOXAM ca. 330 medarbejdere fordelt på 37 afdelinger, og tæller ca. 23.000 enheder. Virksomheden har også mange års erfaring med værktøjsudlejning til private og professionelle. Du kan derfor være sikker på, at de værktøjer og maskiner, du lejer hos os, er af god kvalitet. Desuden sørger vi for at vores maskiner og værktøjer jævnligt tilses og vedligeholdes.

Alle Silvan butikker har et basissortiment af værktøj og maskiner - vi gør dog opmærksom på, at resten af sortimentet kan variere fra butik til butik. Det er derfor en god idé at undersøge, om dit ønskede værktøj kan lejes hos din lokale Silvan butik. Er det ikke tilfældet, guider vi dig selvfølgelig til den nærmeste Silvan butik, hvor værktøjet er ledigt. Book gerne dit ønskede værktøj eller maskine i god tid. På den måde er du sikker på, at det ikke udlejet, når du skal bruge det. Har du spørgsmål vedrørende udlejningen, kan du altid spørge vores medarbejdere i butikken eller kontakte vores kundeservice.

Hvad er fordelen ved at leje værktøj og maskiner?

Uanset set om du er den erfarne DIY-type, eller om du er nybegynder, kan du komme ud for, at du mangler værktøj til et bestemt projekt. Og så kommer det store spørgsmål. Skal du købe eller leje? I nogle tilfælde kan det være en fordel at købe en bestemt maskine eller værktøj, fordi det er sandsynligt, at du får brug for den igen. Er du eksempelvis husejer og har flere græsarealer, kan det nok bedre betale sig at købe din egen plæneklipper. Men bor du et midlertidigt sted, eller er det på en anden måde kun er et midlertidigt projekt, kan den bedste løsning være at leje en i stedet.

Du kan ikke altid forudse, hvad du får brug for ude i fremtiden. Men ved du allerede nu, at dit projekt kun kræver hjælp fra en maskine eller et værktøj den ene gang, så kan du lige så vel leje. Pladsmangel er også en god grund til at leje. Selvom et værktøj eller en maskine ikke er så dyr, er det ikke sikkert, at der er plads til at opbevare det. Og er det ovenikøbet et værktøj, du ikke bruger så ofte, er det lige så nemt at leje. Sidst men ikke mindst, har prisen også meget at sige. Alt efter hvilken maskine eller værktøj, kan det være en stor økonomisk investering. Derfor kan det være mere bekvemligt at leje den specifikke ting til en væsentlig mindre pris.

Fordelene ved at leje et værktøj eller maskine er:

  • Hvis du kun skal bruge et værktøj eller en maskine én eller få gange.
  • Du slipper for opbevaringen af værktøjet eller maskinen efter brug.
  • Det kan være billigere at leje fremfor at købe til den fulde pris.

Hvilke værktøjer og maskiner kan du leje?

I Silvans værktøjsudlejning har vi et bredt udvalg af værktøjer og maskiner, som kan dække over mange forskellige projekter. Leder du efter værktøj til bestemte projekter, kan du kigge under kategorierne. Her kan du finde inspiration til hvilke værktøjer, du eventuelt kan få brug for til dit kommende projekt. Vil du se hele vores udvalg, kan du scrolle længere op på siden. Er du i tvivl om, hvilke værktøjer du har brug for, kan du altid spørge en af vores medarbejdere i din lokale Silvan eller kontakte kundeservice. Bemærk at det dog kun er muligt at betjene din booking online.

I sortimentet finder du bl.a. værktøjer og maskiner til forskellige formål. Eksempelvis kan du bruge en højtryksrenser til at gøre rent på mange forskellige overflader. Du finder også flere maskiner og værktøjer, du kan bruge til at klargøre haven. Her kan vi bl.a. tilbyde havefræser, vertikalskærer og buskrydder. Til indendørs-projekterne har vi et hav af forskellige el-værktøjer, der kan gøre selv den professionelle håndværker misundelig. Du finder bl.a. en stiksav, vinkelsliber og mejselhammer. Til nogle værktøjer, vil det være nødvendigt at købe ekstra tilbehør til maskinen eller værktøjet, men det også muligt at finde udlejningstilbehør, hvis du ikke selv har lyst til at ligge inde med det. Derudover kan du også leje stilladser, som du kan bruge, hvis du eksempelvis skal arbejde med husets facade.

Sådan skaber du et godt arbejdsmiljø

Uanset hvilket projekt du skal i gang med, bør du have den rette sikkerhed. Du behøver ikke nødvendigvis altid at være iklædt alt sikkerhedsudstyr. Det vil være meget afhængigt af, hvilket værktøj eller hvilken maskine du skal håndtere, samt hvilket projekt du er i gang med. Hos Silvan kan du finde forskelligt sikkerhedsudstyr og værnemidler. Anvender du el-værktøj eller maskiner, kan du få brug for enten høreværn eller ørepropper. En elektrisk fliseskærer er et eksempel på en maskine, som afgiver meget høje lyde. Generelt er det en fordel at anvende støjreducerende værnemidler, hvor lyden er konstant. Det kunne eksempelvis være, når du slår græs med plæneklipperen over længere tid.

Udover at beskytte din ører, er der også andre ting du kan gøre. Skal du slibe eller skære i træ eller fliser, er det en god idé at anvende sikkerhedsbriller. På den måde kan du undgå at få splinter i øjnene. Det kan også være fordelagtigt, hvis du arbejder med stenuld. Her kan de små fibre flyve rundt, når du skærer i det. Derudover kan du finde sikkerhedssko, som kan være praktisk, når du skal håndtere tunge genstande. Skal du ned på knæ og lægge gulv eller flisebelægning, kan du bruge knæskåner eller knæbeskytter. I forbindelse med nedrivning af vægge eller lignende, bør du anvende en støvmaske. På den måde undgår du at indånde støv og andre sundhedsskadelige partikler.