Afløbsrør

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Afløbsrør til alle dine afløb

I SILVAN finder du et stort udvalg af forskellige afløbsrør. Det er ikke altid lige let at vide hvilket afløbsrør, man skal anvende til de forskellige afløb i sin bolig. SILVAN har vi alle de afløbsrør du skal bruge, samt tilbehør til.  


I SILVAN kan du få et afløbsrør til håndvasken i forkromet plastik eller i almindelig plastik. Fordelen ved et afløbsrør i forkromet plastik er, at du på den måde undgår korrosion med efterfølgende risiko for vandskade. Du kan også få et afløbsrør med vinkel, så du nemt kan installere det til under din håndvask og på den måde være fri for selv at skulle sammensætte flere rør.  

Hvis du selv har brug for at tilslutte flere afløbsrør til hinanden, kan du i SILVAN også få forskellige bøjninger, så du selv kan vinkle dine afløbsrør efter behov. Har du brug for en endnu mere fleksibel løsning til dine afløbsrør, kan du også anskaffe dig en afløbsslange. På den måde kan du nemt manøvre rundt med dine afløbsrør f.eks. under din håndvask.  

I SILVAN finder du også et bredt udvalg af forskelligt tilbehør til dine afløbsrør. Udover forskellige bøjninger, kan du også få tilslutningsrør, afslutningsrør og forskellige klosetilslutninger.

Tips til dine afløbsrør

Der er flere ting du bør være opmærksom på, hvis du f.eks. har planer om at renovere dit badeværelse og installere nye afløbsrør. Har du planer om, at tilføje et stort badekar eller en bruseniche til dit badeværelse bør du som det første undersøge, om dine afløbsrør kan klare større vandmængder. Det er nemlig forskelligt, hvor stor en vandkapacitet dine kloakrør under huset kan klare. Derfor bør du altid rådføre dig med en fagmand, inden du begynder at renovere dit badeværelse.  

Hvis dine afløbsrør ikke får daglig tilførsel af vand, vil de tørre ud, og der vil være risiko for at der kommer kloaklugt ind i hjemmet. Der er flere ting du selv kan gøre, for at holde dine afløbsrør rene og fri fra lugt. Hvis der kommer lugt fra din vask, kan du med fordel anvende kogende vand. Det kogende vand dræber bakterier og forebygger at afløbet ikke stopper til. Som udgangspunkt skal du rense din håndvask 1 gang om ugen. 

Er dit afløb stoppet, kan også nemt selv rense det. Oftest vil der samle sig skidt som f.eks. madrester i vandlåsen. Placer en spand under vandlåsen og skru den af. Nu kan du nemt rense vandlåsen for skidt og bagefter skrue den fast igen på afløbsrøret. Er der skidt længere nede i dit afløbsrør, kan du med fordel anvende en håndsplit. På den måde kan du nå dybere ned i dit afløbsrør og nemt rense det for skidt og andre ting. Når du har renset dit afløbsrør, kan du nemt tjekke om vandet løber igennem ved at fylde din vask helt op med vand. Hvis vandet løber fint igennem, er der ikke noget der sidder i vejen i dine afløbsrør. 

Har du flere spørgsmål til dine afløbsrør, kan du altid komme forbi en af vores mange butikker.