Bademåtter

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Gør badeværelset stilfuldt og sikkert med en bademåtte

En badeværelsesmåtte kan optimere dit badeværelse på utroligt mange områder. Eksempelvis kan du tørre dine fødder på en måtte, efter du har været i bad . Dermed slipper du for at bruge dit håndklæde til at tørre fødderne, efter du har været i bad. Du minimerer altså mængden af vasketøj med en bademåtte. Derudover gør du også badeværelset mere sikkert, da risikoen for at glide på et vådt badeværelsesgulv bliver mindre med en bademåtte. Og sidst, men ikke mindst, er bademåtter et flot dekorativt element i badeværelset, hvor du kan skabe din egen unikke indretning med farverige og pæne måtter.

Fordele med en bademåtte

Fordelene med en badeværelsesmåtte er mange. Du får eksempelvis mere komfort på badeværelset. Har du et koldt gulv i badeværelset, er det en endnu større fordel med et blødt underlag. Så slipper du nemlig for ubehagelige overraskelser, da en blød måtte er langt mere behagelig for fødderne end et koldt og vådt gulv. Sikkerhedsmæssigt bliver det også meget bedre på badeværelset – især hvis du vælger en skridsikker bademåtte, som du kan placere i brusekabinen. Da der er masser af vand og shampoo i brusekabinen, kan der hurtigt udvikle sig farlige situationer med et glat gulv. Her vil det være en særdeles god idé at placere en skridsikker bademåtte på gulvet i badeområdet.

Hvilken badeværelsesmåtte skal du vælge?

Typen af bademåtte, som du skal bruge, afhænger af, hvor du skal bruge den. Skal du bruge måtten på selve badeværelsesgulvet til at tørre fødder og få komfort, bør du vælge en blød og lækker bademåtte. En måtte af bomuld er f.eks. et supergodt valg. Samtidig bør du vælge en farve og en form, som matcher stilen i dit badeværelse. Mange vælger her, at farven på håndklæderne og bademåtten skal passe sammen, da det skaber en god harmoni og helhed på badeværelset. Vi har mange farver at vælge imellem – f.eks. grå, hvid, beige og sort.

Skridsikker bademåtte

Skal du have et mere stabilt og sikkert underlag i badekarret eller brusekabinen, er det en skridsikker bademåtte, som du skal have fat i. En skridsikker badeværelsesmåtte gør, at du ikke glider i badet, selvom der er glat med sæbe og vand. Vores skridsikre bademåtter kommer i forskellige farver, størrelser og materialer. Du skal være opmærksom på, om du skal bruge måtten til badekarret eller brusekabinen. En måtte til et badekar er typisk aflangt, mens måtten til brusekabinen er mere kvadratisk. Orienter dig i vores udvalg for at se, om den passer størrelsesmæssigt til dit badeområde.

Sådan holder du din bademåtte ren og pæn

En bademåtte bliver udsat for en masse fugt og skidt i løbet af en dag. Er I flere, der bruger badeværelset til dagligt, bliver måtten udsat for endnu mere skidt. Der kan derfor hurtigt ophobe sig bakterier i måtten, hvis den ikke jævnligt bliver rengjort. Du skal altså huske at gøre den rent ofte – gerne en gang om ugen. Du skal være særligt opmærksom på at vaske bløde bademåtter, da der kan ophobe sig endnu mere skidt i dem. På bagsiden af den enkelte bademåtte kan du se, hvor mange grader den kan tåle, og om den kan tørretumbles.

Et godt råd er, at du køber 2 badeværelsesmåtter. Så kan du stadig bruge en måtte, selvom den beskidte er til vask. I øvrigt bør du holde måtten så tør som muligt, da bakterier trives i fugtigt materiale. Når måtten er blevet vasket, skal den være helt tør, før du lægger den på gulvet. En skridmåtte i brusekabinen er typisk lavet i plastik, og derfor er den nemmere at holde ren. Det er også meget nemmere at holde en måtte i træ eller bambus ren end en i blød bomuld. Vil du gerne have en mere rengøringsvenlig måtte, er træ, bambus eller plastik altså gode materialer at vælge.

Match din bademåtte med andet badeværelsestilbehør

Har du brug for at supplere din bademåtte med andet tilbehør til dit badeværelse, kan du se vores udvalg af badeværelsestilbehør. F.eks. har vi badartikler, hvor du bl.a. kan finde badevægte, bruseskrabere og badestole. Er du på udkig efter en håndklædetørrer, kan du også finde det i vores sortiment. Hvis du er træt af, at der kommer vand ud over hele dit badeværelse, har vi også bruseforhæng og brusestænger. I så fald slipper du for, at det sjasker med vand over det hele i rummet, som gør bademåtten og gulvet drivvådt. Hvis du ønsker en bedre duft på dit badeværelse, kan du se i vores udvalg af duftpinde.

Hvis du bestiller en vare på vores hjemmeside, har du enten mulighed for ”Click and Collect” eller at få den leveret hjem til din adresse eller et andet udleveringssted. Under produktet kan du også se, om din lokale Silvan har varen på lager. Hvis du foretrækker at se varen, før du køber den, kan du tage ned til din lokale Silvan. Her vil du også kunne få vejledning og blive inspireret til indretning af hele dit badeværelse og hjem. Vi har nemlig et stort udvalg af varer til badeværelser og VVS, så du kan skabe det badeværelse, du drømmer om.