Bademåtter

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Find den rette bademåtte i Silvan

Vores store udvalg gør det muligt for dig at finde en bademåtte, der passer perfekt til dit badeværelse. Hvad end den skal være i øjenfaldende og kunstnerisk eller være mere usynlig og praktisk.

En bademåtte er en lækker del af indretningen til dit badeværelse og samtidig ekstremt praktisk. Der findes nemlig sjældent noget værre end at have taget et dejligt og skønt bad for så herefter at sjaske hele badeværelsesgulvet til. Der mangler noget til at tage imod de våde fødder, inden man træder direkte ud på det kolde badeværelsesgulv. Ikke blot for at opleve det bløde og lækre stof på bademåtten men i særdeleshed også for at forhindre vandet i at løbe ud over det hele.

En bademåtte, der både passer på dig og passer til dig

En bademåtte ser ikke blot godt ud på badeværelset, eller føles lækker og behagelig under fødderne efter badet, den fungerer også som en form for sikkerhed på dit badeværelse. Hvert år sker der ulykker på badeværelset, der ofte sker som følge af det spejlglatte badeværelsesgulv.

Vi fører bademåtter fra flere anerkendte og velkendte mærker såsom Ridder, Wenko, Aquamod og mange flere. Fæller for dem alle, foruden deres lækre design og gode kvalitet, er der at de alle er skridsikre. De har alle et skridsikkert underlag, der forhindrer den i at glide på det ellers glatte klinkegulv.
Du kan dermed gå direkte fra det fantastiske og lækre bad ud på et blødt og lækkert underlag og samtidig føle dig sikker.

Har du spørgsmål til dit badeværelse, gulvet på dit badeværelse eller blot ønsker at høre mere om vores gulvmåtter, er du mere end velkommen til at besøge din nærmeste Silvan. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig i valget af bademåtter, så de både giver dig sikkerheden på badeværelset og passer perfekt til dit badeværelse.