Skabe

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Find dit badeværelsesskab hos Silvan

Med badeværelsesskabe kan du skabe orden på dit badeværelse. Opbevaring er nødvendigt på dit badeværelse, når du skal have plads til dine håndklæder, tandbørster, shampoo, cremer, og hvad du nu ellers har på dit badeværelse. Så undgår du, at det hele ligger hulter til bulter. Hos Silvan har vi heldigvis et stort udvalg af badeværelsesskabe – både til det lille og store badeværelse. Desuden kan du finde skabe i forskellige stilarter og farver, så du kan få et badskab, som passer til din smag. Vores skabe er elegante og tidløse og vil derfor passe ind i langt de fleste badeværelser.

Vores badeværelsesskabe kommer i materialer, der kan holde til et badeværelses fugtige miljø. Skabene kommer også med forskellige måder at åbne og lukke dem på. F.eks. har vi skabe med soft-close, hvor skabet lukker blødt og lydløst. Du kan også vælge et skab med push-open-funktion, hvor du åbner skabet med at trykke på den. Vælg derfor det skab, som du mener passer ind på dit badeværelse. Her er det især vigtigt, at du vælger den rette størrelse. Du bør vælge et så stort skab som muligt, så du kan få plads til alle dine ting til personlig pleje og tilbehør til toilettet.

Hvilket badeværelsesskab skal du vælge?

Stilmæssigt har vi skabe til badeværelset, som passer til badeværelser i enten klassisk eller moderne stil. Det er vigtigt at vælge den rette stil til badeværelseskabet, da det skaber en bedre harmoni i stilen på badeværelset. Bl.a. har vi skabe med aflange og slanke greb i krom, der skaber en yderst stilfuld finish. Du kan også finde skabe, der slet ikke har et synligt greb. Materialer og farver har vi også mange af. Eksempelvis kan du finde skabe i en klassisk hvid farve, en markant sort farve og mere eksperimenterende farver som fjordgrøn, grå og trælook.

Højskabe

Højskabe er en meget populær form for badeværelsesskab. Det skyldes det slanke design, hvor du også får masser af skabsplads. Dermed kan du hurtigt finde plads til et højskab på badeværelset, da du udnytter højden frem for bredden. Du mister altså ikke særligt meget gulvplads med et højskab, og du får mulighed for at få plads til alt dit tilbehør til toilettet. Vi har højskabe med enten et eller to skabslåger. Har du brug for ekstra meget plads, så skal du vælge et af de store højskabe med mange hylder, så du kan få plads til alt dit toilettilbehør.

Overskabe

Har du ikke plads til et højskab i dit badeværelse, kan du i stedet overveje et overskab. Desuden kan du bruge et overskab som supplement til andre skabe på badeværelse, f.eks. et højskab. Overskabe er gode til det lille toilet, da du er fri for, at skabet optager gulvareal. Du finder vores overskabe i mange typer og design. Eksempelvis har vi dem i farver som askegrå, brun eg og mat grå farve. Nogle af overskabene har en lille åben hylde, hvor du kan placere de ting, som du hurtigt vil have adgang til uden at skulle åbne skabet.

Underskabe til vask

Underskabet er det skab, som er placeret lige under håndvasken. Ofte kommer en håndvask og et underskab i et samlet sæt. Dog kan du også finde et underskab uden en håndvask, hvis du gerne vil tilføje et underskab til en eksisterende håndvask. Et underskab er supersmart, da du får en del opbevaringsplads, uden at du bruger plads på gulvarealet. Især på et lille badeværelse er et underskab til vasken altså en rigtig god løsning, da du udnytter pladsen optimalt. Vi har underskabe i mange størrelser. Sørg for at måle din håndvask før, så du kan finde et underskab, der passer til den.

Hvordan monterer du et badeværelsesskab?

Vores badeværelsesskabe kommer enten samlet eller som et saml-selv-projekt. Under det enkelte skab vil du kunne se, om du selv skal samle det. Skal skabet samles, vil der medfølge en trin-for-trin-guide til, hvordan det skal gøres. Hvor stort arbejdet er, afhænger af skabets størrelse, og om det skal vægmonteres eller er fritstående. Er det et højskab, kan arbejdet godt være lidt tungt, så her anbefaler vi, at I er to personer om at udføre arbejdet. Ved vægmontering skal du også være opmærksom på, at der kan være rør- og eltilslutninger i væggen. Dem skal du altså kende, før du begynder at bore i væggen. Du skal også lukke for vand og el. Det kan være en god idé at få hjælp af en professionel håndværker til dette arbejde.

Skal du montere et underskab til en vask, skal du være opmærksom på, at håndvasken som standard skal monteres 85 cm over gulvet. Du kan placere skabet på bøtter og træklodser, når du skal montere det. Det gør det lettere at skrue den ind i væggen. Desuden skal du huske, at skabene skal monteres godt fast i væggen. De skal nemlig kunne holde til en stor belastning. Især et underskab skal monteres særligt godt fast til væggen, da der er en stor vægtbelastning fra håndvasken. Vær også omhyggelig med at bruge vaterpasset, da skabene helst skal monteres helt lige.

Se i vores udvalg af andet badinteriør

Hvis du vil supplere dine skabe i badeværelset med andet interiør, har vi heldigvis et stort udvalg af badinteriør. Du kan også finde alternativer til badeværelsesskabe. F.eks. har vi mange forskellige badmøbelsæt. Du kan finde bademøbelsæt til både store og små badeværelser, ligesom du kan finde dem i mange materialer. Fordelen ved badmøbelsæt er, at du får en samlet løsning, hvor der f.eks. vil medfølge både vask og skab. I nogle tilfælde vil der endda også medfølge et spejl til møbelsættet. I så fald får du det hele med i ét køb, og du er fri for at købe mange forskellige dele selvstændigt.

Samtidig kan du finde badeværelsesspejle, hvis du har brug for dette. I vores udvalg har vi også spejlskabe. Her får du en 2-i-1-løsning, da du på en gang får et skab til opbevaring og et spejl. Det er meget pladsbesparende, da du så ikke behøver at montere både et skab og et spejl på dit badeværelse. Hvis du skal montere et spejl, kan du vælge at bruge en særlig monteringstape, som kan bære op til adskillige kg. På denne måde skal du ikke bore i væggen, hvilket kan gøre arbejdet med montering af spejlet mindre omstændigt.