Flyttekasser & tilbehør

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hvad skal du bruge til din flytning?

En af de vigtigste ting du skal bruge, når en flytning står for døren, eller når du vil pakke nogle af dine ting væk på loftet, på et depot, eller i kælderen, er flyttekasser. Alle vores flyttekasser er lavet i solid pap, og holder til at blive stablet oven på hinanden. Vi har flyttekasser i flere forskellige størrelser og af forskellig styrke. Det er derfor en god ide, at du på forhånd ved hvad du skal pakke ned før din flytning, for at kunne afklare hvor høj en styrke dine flyttekasser skal være, hvor mange du skal bruge, og hvor store de skal være. Det er dog altid godt at huske på, at store flyttekasser af høj styrke godt kan blive meget tunge.

Alt afhængigt af din flytning, og hvad du skal have i din flyttekasse, kan det være nødvendigt at bruge en flyttekasseindsats. En flyttekasseindsats er god til skrøbelige ting som vandglas, vinglas eller porcelæn. Har du meget skrøbelige ting, der skal pakkes ned, har vi også bobleplast og pakkefyld af skum. Det giver dine skrøbelige ting optimal beskyttelse og stabilitet under din flytning – uanset om de skal ind i en flyttebil, pakkes væk i garagen, eller hvis du skal sende noget med posten. Har du større ting som billeder, spejle eller bordplader, kan du også pakke det ind i bobleplast, bølgepap eller flyttetæpper for at udgå at de beskadiges under din flytning.

Sådan forbereder du dig bedst på en flytning

Du kan sjældent undgå at planlægge en flytning på forhånd, når du skal have dine ting pakket ned. Men er du i tvivl om hvad du skal gøre, er altid en god ide, at du har ryddet op i dine ting før flytningen. På den måde undgår du at flytte en masse ting, som du alligevel ikke har lyst til at bruge. Mange opbevarer også deres flyttekasser på loftet eller i garagen når de ikke er i brug. Det er dog en god ide, at lade dem stå ved stuetemperatur i mindst et døgn før du skal bruge dem. På den måde kan du få papirfibrene til at udvide sig, hvilket giver flyttekassen bedre holdbarhed og styrke.

Når du skal pakke dine flyttekasser, er det altid en god ide at fylde dem med både lette og tunge ting. Det gør dem lettere at løfte, og dine ting beskyttes også bedre, når kassen er fyldt. Det er dog altid vigtigt at placere de tunge ting nederst. Dette gælder også, når du stabler dine flyttekasser. Du kan eventuelt skrive på flyttekassen, hvad den indeholder, så du let kan holde styr på dine ting. Har du mange tunge ting, der kan gøre din flytning hård, kan det være en god ide at bruge en flyttehund eller en flyttevogn. På disse kan du let stable dine tunge ting, og derefter blot transportere dem på vognen med hjul, hvilket kan gøre din flytning lidt lettere.