Flyttekasser & tilbehør

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Find flyttekasser og tilbehør hos Silvan

Når du skal flytte, er det nødvendigt med flyttekasser. Flyttekasser er lavet på en sådan måde, at de har godt med plads, så du hurtigt og effektivt kan flytte genstandene i hjemmet. Flyttekasser er også stærke og holdbare, så de kan holde til at flytte tunge genstande. Silvan har et stort udvalg af flyttekasser, som du kan orientere dig i her på siden. Fælles for vores flyttekasser er, at de er ”Skabt med omtanke”, hvilket er et mærke, vi giver til vores mest miljøvenlige produkter. Under de enkelte produkter kan du læse mere om, hvorfor de er ”Skabt med omtanke”.

Ud over flyttekasser forhandler vi også flere andre produkter, som du kan bruge til flytning. Vi har bl.a. møbelhunde, silkepapir, bobleplast, bølgepap og meget andet, som du kan læse mere om herunder. Ofte skal du også lave reparationer og rengøre det gamle hjem, når du skal flytte. Det kan være, at du skal slibe gulvet, eller at du skal rense tæpper. Det kan også være, at du gerne vil have en sækkevogn, så du kan gøre flytningen nemmere. Derfor er det heldigt, at du hos Silvan kan leje værktøj til flytning. Her finder du bl.a. en gulvsliber, sækkevogn og tæpperenser samt flere andre typer af værktøj.

Hvilke flyttekasser skal du vælge?

Først og fremmest skal du vælge en flyttekasse i den rigtige størrelse. Vi har dem i mange størrelser, hvor de især adskiller sig i forhold til bæreevnen. Vores flyttekasser findes i fire varianter: Junior med en maksimal belastning på 20 kg, Senior med en maksimal belastning på 24 kg, Prof light med en maksimal belastning på 40 kg og Prof med en maksimal belastning på 60 kg. Jo stærkere en flyttekasse, jo mere holdbar er den. Har du mange tunge genstande – f.eks. bøger, plader eller andet – er det en god idé at vælge en flyttekasse med størst mulig bæreevne. Desuden forhandler vi også en bæresele til flyttekasser, så du ikke overbelaster din krop under flytningen.

Nogle gange kan indsatser til flyttekasser være vigtige. Fordelen ved at have indsatser i flyttekasser er, at du bedre kan beskytte skrøbelige genstande. Det kan eksempelvis være vandglas, vinglas, karafler og vaser. Hvis du derfor vil beskytte dine glas bedst muligt, skal du huske at få en indsats med til flyttekassen. Indsatserne passer til specifikke former for flyttekasser, som du kan læse mere om i produktbeskrivelsen. Når du pakker dine flyttekasser, er et godt trick at skrive på dem, hvad de indeholder – f.eks. om det er skrøbelige eller tunge genstande. De tunge genstande bør også altid ligge i bunden af flyttekassen. Passer du godt på dine flyttekasser, kan du bruge dem til flere flytninger, så gem dem gerne.

Sådan finder du det rette tilbehør til flytningen

Flyttekasser er ikke helt nok, hvis du har gang i en større flytning. Har du ekstra tunge genstande, kan du have brug for en møbelhund, da den kan gøre flytningen af tunge artikler en hel del nemmere. Skal du beskytte sarte materialer eller gulve, er det enten bølgepap eller flyttetæpper, som du skal have fat i. Dette tilbehør og meget andet kan du læse mere om her. Bliver flyttekasserne lidt tunge at bære, kan du bruge en sækkevogn. Nogle sækkevogne har indbyggede elastikker, der kan holde flyttekasserne på plads, mens du bruger sækkevognen. Afdækning og tape kan også være relevant, hvis du skal flytte.

Møbelhund

En møbelhund er en lille hjælper, som du kan bruge, når du skal flytte store og tunge genstande som møbler, reoler, kasser, eller hvad det nu end kan være. Møbelhunde er lavet ganske simpelt med et bræt og hjul, og de kan tåle en særdeles høj belastning. Afhængigt af hvilken model du vælger, kan en møbelhund bære mellem 250 og 400 kg. Da en møbelhund har gummihjul, ridser den ikke gulvet. Typisk er en møbelhund relativt lille, men hvis du vil have en større møbelhund, kan nogle af dem kobles sammen. Desuden kan du finde møbelhunde, hvor hjulene har bremser.

Silkepapir og pakkefyld

Har du noget dyrt porcelæn eller glas, som du gerne vil beskytte under flytningen? Så kan du bruge silkepapir til at beskytte det. Du kan pakke porcelænet og glasset ind i silkepapiret, hvorefter det er meget bedre beskyttet. En anden mulighed er pakkefyld – pakkefyld kan du fylde flyttekasser med, hvorefter det beskytter genstandene imod stød. Særligt skrøbelige genstande kan have godt af at blive beskyttet, hvorfor du her med fordel kan bruge pakkefyld. Pakkefyld fra ”Skabt med omtanke” er bionedbrydeligt og lavet af komposterbart majsgranulat. Med både silkepapir og pakkefyld kan du føle dig mere sikker, når du skal pakke porcelæn og glas ned.

Bobleplast og strækfilm

Du kender nok allerede bobleplast fra diverse pakker, hvor det er lavet til at beskytte den afsendte vare. Dog kan du også bruge bobleplast til meget andet – f.eks. som beskyttelse under flytning. Ved at pakke tingene ind i bobleplast kan du sikre dig, at de ikke så nemt går i stykker. Har du bl.a. billeder eller malerier, er det oplagt at pakke dem ind i bobleplast, så de er godt beskyttede. Strækfilm er en anden form for plastikmateriale, som kan beskytte flyttegenstandene. Strækfilm beskytter dog ikke imod stød, men derimod kan det sørge for, at en flyttekasse eller andet bliver pakket helt tæt. I nogle tilfælde kan du have strækfilm rundt om bobleplast for at holde det på plads.

Bølgepap og flyttetæppe

Skal du afdække et gulv under flytning, eller skal du pakke større genstande ind, så de ikke får stød, er bølgepap og flyttetæpper en mulighed. Bølgepap har en støddæmpende effekt og er lavet i stærke træfibre, der kan holde til en stor vægtbelastning. Grunden til at det hedder bølgepap er, at det har små bølger, hvilket er med til at give den stødabsorberende effekt. Flyttetæpper kan også beskytte genstande under flytningen. Et flyttetæppe kan også bruges til beskyttelse under opbevaring eller som et underlag i bilen. Har du en hund, er et flyttetæppe godt at bruge som et hundetæppe, så det kan have mange funktioner.

Hvad skal du huske i forbindelse med en flytning?

Der er mange praktikaliteter at holde styr på, når du skal flytte. Ud over at skulle pakke hele hjemmet sammen skal du også anmelde flytningen, afmelde vand, el og varme på den gamle adresse og tilmelde dette på den nye, afmelde internet på den gamle adresse og tilmelde på den nye samt flere opgaver. For at du kan få et overblik over alt det, som du skal huske i forbindelse med en flytning, har vi hos Silvan lavet en guide, nemlig Bliv klar til flytning. I denne guide finder du bl.a. en tjekliste, så du kan sikre dig, at du har husket alt i forhold til flytning.

En anden vigtig del af flytningen er selve transporten. Langt de fleste har brug for en trailer til flytningen. Derfor er det heldigt, at du hos Silvan kan låne en gratis trailer. Vi udlåner særlige flyttetrailere, der er lukkede, og som derudover har godt med plads. Da de er lukkede, kan de beskytte flyttelæsset imod regn og anden nedbør under transporten. Har du kun et lille flyttelæs, kan du i stedet låne en el-ladcykel hos Silvan. Under de enkelte udlejningsprodukter kan du læse mere om vilkår for lån, og hvor du har mulighed for at låne enten en el-ladcykel eller en trailer.