Aduro hos Silvan


Aduro fremstiller og udvikler miljøvenlige kvalitetsbrændeovne i moderne, dansk design. Hos Aduro går det tekniske hånd i hånd med det æstetiske og når du køber en Aduro brændeovn, får du en flot brugervenlig brændeovn med de mest moderne og avancerede forbrændingsprincipper. Kom ud i din lokale Silvan og se det store Aduro showroom*. Her kan du få masser af inspiration og god rådgivning til køb af din Aduro brændeovn. Besøg din nærmeste Silvan og få varmen. 

*Undtagen Silvan Nørrebro, Silvan Fisketorvet og Silvan Frederikshavn.

KATEGORIER
Alle Aduro Produkter
Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri
Inspiration

Hybridovnen H1 fra Aduro

– klassisk hygge og varme, der kan styres fra din smartphone

Brr – fornemmelsen af at komme hjem en vinterdag til en iskold stue, hvor der skal tændes op i brændeovnen for at gøre temperaturen udholdelig. Det scenarie kan blive fortid takket være Aduros H1 hybridovn. Med den moderne brændeovn kan du tænde op på farten ved hjælp af din smartphone – det betyder, at du altid kan blive budt velkommen hjem af en lun stue og hyggelige flammer. Læs mere om den innovative og miljøvenlige hybridovn her.


LÆS HELE ARTIKLEN >

Aduro - moderne brændeovne i dansk design

Aduro udvikler og fremstiller miljøvenlige brændeovne i moderne, dansk design. Aduro har specialiseret sig i højteknologiske brændeovne med moderne forbrændingsprincipper og fælles for ovnene er, at de er designet med fokus på bæredygtighed og brugervenlighed.

Aduro fører mere end 30 modeller og har derved gjort det nemt for dig, at vælge den rette brændeovn. I Silvan kan du blandt Aduros sortiment både finde de almindelige brændeovne, pilleovne og den nye i klassen, hybridovnen, som både kan anvende brænde og piller.

Når du køber en Aduro brændeovn medfølger mange fordele som blandt andet 5 års garanti, mindre brændeforbrug med Aduro-tronic automatikken samt intelligent fyring med Aduro Smart Response.

Aduro-tronic

Aduro-tronic går ud på at reguleringen af lufttilførslen til ovnrummet sker automatisk, så brændet bliver udnyttet bedst muligt. Brændeovne uden denne automatik forbrænder op i mod 70% mere træ i timen end brændeovne med tronic-teknikken, sådan at du med en Aduro brændeovn har et mindre brændeforbrug.

Aduro Smart Response

Aduros Smart Response er en enhed med to sensorer, der kommunikerer trådløst med Aduro appen på din smartphone eller tablet. Sensorerne følger nøje forbrændingen i din brændeovn og sender besked til din app, hvornår du for eksempel skal lægge mere brænde på, hvor varm din brændeovn er og om brændeovnen brænder ved en for høj eller lav temperatur. Derved sikrer du dig en korrekt fyring og en optimal udnyttelse af dit brænde.


Konvektionsovne

Alle Aduro brændeovnsmodeller er konvektionsovne, hvilket modsat stråleovne, betyder at varmen bliver mere ligeligt fordelt i rummet den er installeret i. Du vil altså ikke føle at der ekstremt varmt en meter fra ovnen, og ingen varme 5 meter derfra. Den smarte teknologi, gør nemlig at ovnen danner en cirkulær effekt, så hele rummet får gavn af det.


Miljøvenlige brændeovne

Samtlige af Aduros brændeovne er Svanemærkede og har CE-mærkning, som er din garanti for at du køber en miljøvenlig og effektiv brændeovn.

Der er mange krav og regler omkring lovgivningen på fyringsområdet. Reglerne tager bland andet højde for miljøet, hvor både producenter og forbrugeren har et ansvar. Producenten har et stort ansvar for at brændeovnen lever op til de gældende regler og lovkrav mens ejeren har ansvar for korrekt fyring, så der er mindst muligt partikeludslip. I dag må en brændeovn højst udlede 5 gram sundhedsskadelige partikler pr. kg. indfyret træ. Det gælder både for helt nye brændeovne, som videresolgte brændeovne.

Aduros hybridovn - miljøpris 2018

Aduros hybridovn H1 modtog i juni 2018 EU's miljøpris European Business Award for the Environment. På baggrund af hybridovnen blev Aduro hyldet som en af de mest miljøbevidste virksomheder i Europa.

H1 hybridovne er Aduros nyeste skud på stammen og ovnen fungerer både med piller og almindeligt brænde, hvor brændet anvendes til det hyggelige, klassiske bål mens pillerne anvendes til opvarmning.

Hybrid brændeovnen fungerer som andre Svanemærkede ovne på markedet, og uden strøm og er derfor meget lydløs. Der ud over er den udstyret med Aduros smarte teknik Aduro-tronic. H1 hybridovnen opfylder alle EU miljøkrav til både brænde- og pilleovne og ovnen er godkendt til almindelig skorstenstræk.

Du kan desuden, som med andre af Aduros brændeovne, betjene Aduro H1 med mobilen, når du ikke er hjemme. Der kræver dog at din brændeovn har en stabil tilslutning til dit Wi-fi. Aduros app er gratis og kan både anvendes til både Android og iOS.


Brændeovn med fokus på brugervenlighed

Aduro brændeovne er designet med fokus på miljøet men har samtidig fokus på et flot design, hvor brugervenligheden er i højsædet. Aduro samarbejder med danske designere omkring formgivningen af ovnene og udvikler hele tiden ovnene, sådan at det imødekommer forbrugernes krav til brændeovnens udformning og funktion. Har du for eksempel for høj eller for lavt træk i din skorsten, har Aduro udviklet et system, så der kommer mindst muligt røg ud af skorstenen med røgsugeren Aduro DraftOptimizer.

Brændeovnstilbehør

Hos Silvan fører vi også Aduro brændeovnstilbehør, så du kan fyre rigtigt og få det optimale ud af din brændeovn.

Er du i tvivl om hvilken brændeovn du skal vælge, så kan du altid besøge din lokale Silvan for at høre mere om brændeovne, brændsel og tips og tricks til optænding og fyring.