BROIL KING

Broil King er med mere end 25 års erfaring en garanti for høj kvalitet. Med en grill fra Broil King kan du blive en sand grillmester og imponere både venner og familie. Duften af lækker mad fra grillen er med til at skabe en helt speciel stemning på terrassen. Og danskerne har i den grad taget grillkulturen til sig, da mange entusiaster griller året rundt. Du ønsker måske at få styr på dine grillevner? Så kræver det selvfølgelig, at du har en velfungerende grill. Dette kan Silvan hjælpe dig med. I Silvan finder du nemlig alt, hvad du skal bruge af grill og tilbehør til at opnå et perfekt resultat – hver eneste gang du griller.

KATEGORIER

Alle Broil King produkter
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Garanti for lækker mad og grillhygge

Broil King har siden 1906 arbejdet på at udvikle deres forskellige grilltyper, så du kan få den bedste smagsoplevelse. Med en grill fra Broil King får du et fremragende udekøkken, hvor der er masser af plads til hygge og velsmagende grillmad. Og det er hele året rundt.

Din grill er det perfekte samlingspunkt for både venner og familie. Det skaber en helt særlig form for hygge, når man kan sidde på terrassen eller altanen og dufte mad over grill. Man kan med fordel nyde en forfriskning imens maden bliver klar. Selv de mindste vil elske at komme udenfor, når det dufter af god mad fra grillen.

Hvis du ikke allerede ejer en grill? Eller måske står og mangler en ny? Så kan du tage det helt roligt – du kan finde den helt rigtige grill hos Silvan. Uden en grill, vil du gå glip af mange hyggelige stunder med dine nærmeste. Har du en grill i baghaven, så har du den perfekte anledning til at invitere på lækker mad og hygge på terrassen.

Moderne kvalitetsgrill fra Broil King

Med en ny og moderne grill vil det uden tvivl blive lettere at opnå et lækkert resultat, når du griller. De nye grill på markedet er ofte nemmere og hurtigere at tænde op for. Samtidigt, så kommer de med moderne indstillinger. Disse indstillinger vil hjælpe dig med at lave det lækreste grillmad, som vil imponere dine gæster. Broil King laver moderne grill og tilbehør i høj kvalitet, som vil opfylde enhver grillmesters drøm.

Varmeisolerende grill

Grillovnen er fremstillet i enten formstøbt aluminium eller rustfrit stål. Dette gør ovnen varmeisolerende, og den holder derfor godt på varmen. Samtidigt fordeler ovnen varmen jævnt i hele ovnen. Ovnen er således designet sådan, at kødsaften også fordamper i den nederste del af ovnen. På den måde er drypformen altid tom, men maden bevarer smagen.

Vendbare grillriste og smart grillsystem

Grillristen kan fås enten i støbejern, rustfrit stål eller støbt rustfrit stål. Ristene er desuden vendbare, hvor den ene side har tydelige kanter, som giver flotte grillmærker. Mens den anden side er udstyret med spor, hvor kødsaften kan samles. Dette hjælper med til at gøre kødet endnu mere saftigt. Grillristene er derudover designet sådan, at de er nemme at rengøre. En anden ting, der er værd at fremhæve, er det smarte grillsystem, Flav-R-Wave. De rustfrie stålbølger i risten gør, at kødsaft og fedt fordamper med det samme. Denne damp er med til at give kødet en perfekt grillsmag.

Få helt styr på temperaturen

Broil Kings grill kommer med 3-5 brændere i rustfrit stål, som er lavet i den højeste kvalitet. Brænderne kaldes for Dual Tube, da der er brænderporte på begge sider. Der er to rækker med flammer, som giver en jævn varmefordeling. Dual Tube brænderne kan desuden varme op til 350 grader på kun få minutter. På den måde kan du hurtigt og effektivt kan komme i gang med at grille.

Mange af Broil Kings grill er desuden udstyret med Linea-flow ventiler og 180 Sensi-Touch kontrol, som giver dig fuld kontrol over temperaturreguleringen. Du kan dermed indstille grillen til den helt rette temperatur - uanset om du hurtigt vil brune eller langtidsstege kødet.

Skal jeg vælge gas eller kul grill?

Der kan være både fordele og ulemper. Og det er uanset, om du vælger en gas- eller en kulgrill. Der vil også være forskel på smag og tilberedningstid. Ofte kan dit valg af grilltype også afhænge af, om du bor i lejlighed eller hus. Selve prisen er der ikke stor forskel på, uanset om det er kul- eller gasgrill, der er tale om.

En af fordelene ved en gasgrill er, at du lynhurtigt kan tænde op og regulere varmen. En gasgrill kræver ikke nær så meget forberedelsestid og kræfter, som en kulgrill gør. Desuden er det lettere at opretholde en konstant temperatur med en gasgrill. En gasgrill er perfekt til dig, som ikke gider besværet med en grillstarter og opvarmning af kul. Med gas kan du lynhurtigt tænde op for grillen og regulere temperaturen ligesom på dit komfur.

En kulgrill er til dig, der elsker den mere originale røgede grillsmag. Tilberedning og forberedelsestiden på en kulgrill vil være betydeligt længere, end på en gasgrill, men til gengæld opnår du den autentiske duft af grillmad, og den lidt mere røgede smag i kødet. En kulgrill er bedst til den mere erfarne griller, eller til dig, der ønsker at tage dig god tid og hygge med din grill.

Grill tilbehør fra Broil King

Når du griller, er det vigtig, at have det helt rigtige grilltilbehør. Blandt Broil Kings professionelle grillredskaber finder du alt fra både tænger, spader og børster til betræk og grilltermometre. Her finder du alt det grilltilbehør, som du skal bruge for at skabe det perfekte resultat. En grill fra Broil King er helt perfekt til dig, der drømmer om lækker hjemmelavet grillmad. Find din nye grill hos os og bestil den hjem med det samme. Eller kig forbi en af vores butikker.