ECOSTYLE

ECOstyle har i over 50 år været det oplagte valg, hvis du vil sikre dig en flot græsplæne, smukke planter i bedet og smagfulde tomater i drivhuset. ECOstyle forhandler effektive bekæmpelsesmidler, der er baseret på naturlige aktivstoffer. Med andre ord er ECOstyle til dig, der handler ud fra sund fornuft og grøn samvittighed til dit hjem og have. I deres sortiment finder du produkter som organisk gødning til alle planter inde og ude, 100% giftfrie fælder, ultralydsskræmmere og bekæmpelsesmidler baseret på naturlige aktivstoffer, som fx algefjerner, sneglebekæmpelse og insektspray. Du kan se hele vores udvalg af produkter fra ECOstyle herunder.

KATEGORIER

Alle ECOstyles Produkter
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Mere end 50 år med miljøbevidste glade kunder

Lige siden begyndelse, for mere end 50 år siden, har bæredygtighed været en naturlig del af ECOstyle. De startede ud med idéen om at finde bæredygtige løsninger frem for de traditionelle kemiske bekæmpelsesmidler. For hvad hjælper det at blive fri for insekter i køkkenhaven eller ukrudt i bedet, hvis ikke du tør lade dine børn spise jordbærrene eller grave i jorden? Ecostyle er endvidere en familieejet virksomhed, som blev etableret i 1967. De har kontorer i både Belgien, Holland, Østrig og Danmark. Og de har et helt klart mål om at leverer effektive produkter, der belaster miljøet mindst muligt. De er derfor kendt som en ansvarlig og innovativ virksomhed, der inspirerer og rådgiver deres kunder til bæredygtige løsninger mod skadedyr, alger, ukrudt m.m. i haven og hjemmet. De ønsker, at deres kunder finder den løsning, som passer til dem og deres familie med omtanke for at belaste miljøet mindst muligt.

Sådan bliver du fri for alger, ukrudt og skadedyr

Vi kender alle til problemet – alger, ukrudt og skadedyr. Det kan være virkelig irriterende og nogle gange også ødelægge din bolig og have. Men, der er heldigvis hjælp at hente. Med ECOstyle kan du blive fri for netop alger, ukrudt og skadedyr ved enten at forebygge, skræmme, fange eller bekæmpe. ECOstyle anbefaler, at du altid forebygger frem for at bekæmpe, hvis det er muligt.  Er du i tvivl om, hvordan du bedste slipper af med alger, ukrudt og skadedyr? Så kan du læse mere om, hvad du kan gøre, nedenfor

De mange muligheder med organisk gødning

Alle ECOstyles gødninger er organiske gødninger – det er altså 100% naturlig gødning. I deres sortiment finder du både uni¬versalgødning og specialgødning som blandt andet plænegødning, rosengødning, blomstergødning og drivhusgødning. Der er flere fordele ved at gøde din have. Ved at gøde haven får du flere og flottere blomster, og endnu flere hjemmedyrkede smagfulde frugter og grøntsager. En anden fordel er, at gødning også kan anvendes til at forebygge angreb fra insekter. Gødning gør nemlig dine planter sunde og stærke, så de bliver mere modstandsdygtige over for angreb fra bladlus, trips og andre insekter.

Sådan kan du skræmme skadedyr væk

Har du problemer med skadedyr i haven eller boligen? Så kan du med fordel skræmme dem væk. Du kan blandt andet skræmme fugle væk fra taget, haven eller lignende med en ECOstyle skræmmeugle. Uglen ser levende og naturtro ud, hvilket er effektivt til at skræmme uønskede fugle væk. Det kan også være, at du har problemer med skadedyr som mus, rotter, muldvarper og mår. Du kan holde dem væk med en ultralyds¬skræmmer. Er du derimod bange for edderkopper? Eller måske bare ikke så vild med at have edderkopper i hjemmet? Så kan du en ultralydsskræmmer mod edderkopper, som kan holde dem fra døren.

Sådan fanger du skadedyr med giftfrie fælder

Har du problemer med sølvfisk, bananfluer, møl, fluer og hvepse? Det er irriterende insekter, som sjældent er velkommen i vores hjem. Du kan slippe af med disse insekter, ved at fange dem, med en ECOstyle 100% giftfri fælde. Fælderne er let og sikre at bruge, hvor du har behov for dem. Er du derimod plaget af større skadedyr som mus? Så har ECOstyle et bredt ud¬valg af effektive musefælder. Du finder alt lige fra smækfælder og elektriske fælder til smækfælder i sikre bokse, hvor du kan fange musen levende. Du kan derefter sætte musen fri, et sted, hvor den gerne må være.

Vælg bekæmpelsesmiddel med omtanke for miljøet

Det kan nogle gange bare være en nødvendighed at bruge et bekæmpelsesmiddel, for at komme alger, ukrudt og skadedyr som snegle, myrer, hvepse, fluer og andre insekter til livs. Det er derfor fordelagtigt, at alle bekæmpelsesmidlerne fra ECOstyle er baseret på naturlige aktivstof-fer og hurtigt nedbrudt. Mange af midlerne kan du bruge i den økologiske have. Men du kan også bruge dem i køkkenhaven med den friske hjemmedyrkede salat, kål og krydderurter.