…

ECOSTYLE

ECOstyle producerer effektive bekæmpelsesmidler, der er baseret på naturlige aktivstoffer. ECOstyle har over 50 år været det oplagte valg, hvis du vil sikre dig en flot græsplæne, flotte planter i bedet eller smagfulde tomater i drivhuset uden at gå på kompromis med hensynet til miljøet. Alle produkter fra ECOstyle er nemlig baseret på bæredygtige løsninger, der belaster miljøet mindst muligt. Så du kan altså få en sund og smuk have med grøn samvittighed ved at bruge et eller flere af ECOstyles produkter. De tilbyder produkter som gødning, sneglemiddel, insektspray samt andre bekæmpelsesmidler. Du kan se hele vores udvalg af produkter fra ECOstyle nedenunder.

KATEGORIER

Alle ECOstyles Produkter
Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Mere end 50 år med glade miljøbevidste kunder

ECOstyle begyndte for mere end 50 år siden med at udvikle naturlige aktivstoffer. De ønskede en bedre verden, hvilket var årsagen til, at de begyndte at fremstille miljøvenlige produkter. Sådan startede ECOstyle op for mere end 50 år siden. Målet var at finde bæredygtige løsninger frem for de traditionelle kemiske bekæmpelsesmidler. For hvad hjælper det at blive fri for insekter i køkkenhaven eller ukrudt i bedet, hvis ikke du tør lade dine børn spise jordbærrene eller grave i jorden?

EcoStyle blev etableret i 1967. Det er en familievirksomhed, der har kontorer i både Belgien, Holland, Østrig og Danmark. De har en helt klar mål om at leverer effektive produkter, der belaster miljøet mindst muligt. De leverer derfor bekæmpelsesmidler, gødning og meget mere til både landbruget, gartneriet og den private forbruger. Dette gør de med respekt for både mennesker, miljø og dyr.

ECOstyle: Sund fornuft og grøn samvittighed

I dag tilbyder ECOstyle bevidste brugere en række løsninger til hjemmet og haven. Så kan du og din familie nemt blive fri for ukrudt, alger, snegle, fluer, hvepse, myrer og alle mulige andre skadedyr. Og der kommer hele tiden nye bæredygtige løsninger til. Vi har bl.a. produkter på hylderne inden for følgende områder:

Gødning

Drivhusgødning fra ECOstyle er en altid organisk gødning, der er 100% naturlig og kan anvendes i alle haver – også den økologiske. Gødningen sikrer næringsstoffer, et aktivt mikroliv og en jordbund i balance. Det giver dem de bedste betingelser for at vokse, så du kan få flotte planter og velsmagende frugter og grøntsager.

Skal det være rigtig nemt, kan du vælge ECOstyles organiske gødningspinde. Du stikker blot en gødningspind ned i jorden, og denne tilfører gødning til blomsterne i op til tre måneder. Derudover har ECOstyle et stort udvalg af gødning og kalk til bl.a. haven, roserne og græsplænen.

Skadedyrsbekæmpelse

Vil du skille dig af med orme, myrer og hvepse med god samvittighed, så kan ECOstyle også hjælpe dig med det. Med en myrespray sprøjter du helt enkelt ned i huller og revner, hvor myrerne færdes. Det er baseret på naturlige aktivstoffer og bliver hurtigt nedbrudt til glæde for dig, din bolig og naturen. Er du ramt af myrer indendørs, kan du sætte en myrelokkedåse på steder, hvor myrerne færdes. Myrelokkedåsen vil tiltrække myrerne, og du kommer problemet til livs.

Er dine planter og blomster blevet ramt af bladlus, mellus, bladbiller eller andre insekter? Med InsektFri koncentrat blander du blot op med vand, og så kan du sprøjte blandingen direkte på dine planter og blomster og bekæmpe de irriterende insekter. ECOstyle har også produkter til bekæmpelse af sølvfisk, møl, bananfluer og mange andre.

ECOstyle vil skabe et Danmark med sunde hjem og haver

Elsker du flotte blomster? Vil du have en græsplæne, der indbyder til leg? Og en hyggelig terrasse? ECOstyle vejleder og inspirerer dig til at få et sundt hjem og have. Et sted, hvor der er plads til alle, både dig og din familie - og til det naturlige liv i haven. Et sted, hvor I kan skabe masser af hyggelige stunder sammen. Og med produkter fra ECOstyle kan du gøre det helt uden brug af kemiske bekæmpningsmidler.

Med ECOstyle er du sikker på at få en løsning, der belaster miljøet mindst muligt - uanset om du vælger en løsning der forebygger, skræmmer, fanger eller bekæmper. Mange af løsningerne kan du også bruge i den økologiske have og i din køkkenhave med den friske hjemmedyrkede salat, kål og krydderurter. ECOstyle er en ansvarlig og innovativ familieejet virksomhed, hvor kærlighed til omgivelserne vægter højt. For miljøets skyld. Og for din og kommende generationers skyld.

Sådan passer du ekstra godt på miljøet

ECOstyle er et rigtig fint alternativ til de traditionelle kemiske bekæmpelsesmidler, men det er dog en god idé at bruge det med omtanke. Der er nemlig ikke nogen grund til at belaste miljøet uden grund. ECOstyle anbefaler derfor følgende:

  • Vælg altid den mest miljøvenlige løsning, når dit problem opstår
  • Anvendt kun bekæmpelsesmidler, når det er nødvendigt
  • Læs altid på etiketten og bliv oplyst omkring anvendelsen, inden du begynder at anvende produktet