PLASTMO


Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Plastmo

Plastmo A/S er en dansk producent og leverandør af afvandingsløsninger fra sky til grundvand samt løsninger til uderum til den private bolig. Plastmo har således siden 1958 leveret tagrender til danske boligejere. Med årene er produkter som trapezplader, termotage, linjedræn, faskine, og glasrækværk blevet en del af Plastmos brede produktsortiment.

Plastmo Tagrender

Plastmos tagrender fås i 5 forskellige materialer og 3 størrelser. Med Plastmo Tagrendeberegner bliver du guidet til hvilken tagrendeløsning, som passer bedst til dit projekt, alt efter hvilken tagtype og beliggenhed dit hus har. Prøv Tagrendeberegneren her. Beregneren tager desuden højde for de stigende nedbørsmængder, som forventes at komme i fremtiden.

Spar tid og penge - Plastmo Tagrender er perfekte til renovering

Plastmo Tagrender passer ofte ned i dine gamle rendejern, det betyder, at du kan spare tid og penge, når du skal skifte dine tagrender. I modsætning til de øvrige tagrender på markedet monteres Plastmo Tagrender nemlig med bagkanten først, det betyder, at du kan montere de nye tagrender, uden at du skal bryde det nederste af taget op.

Kvalitet med lange garantier

Plastmo yder op til 25 års garanti på flere tagrendeløsninger, det kan lade sig gøre, fordi de leverer kvalitetsløsninger, der er dimensioneret til det omskiftelige danske klima, og som samtidig er lette for dig at montere.

Plastmo Tagløsninger

Plastmo Trapezplader til alle slags overdækninger

Plastmos trapezplader fås i 3 kvaliteter EcoLite, JumboLite og JärboPro. Monteringen af Plastmo Trapezplader er nem og hurtig. Montér med Plastmo Topskrue med borevinger, så sparer du forboring og samtidig sikrer du plads til pladens ekspansion ved temperatursvingninger. JumboLite og JärboPro er ekstra slagstærke og har en lang levetid. JumboLite er fremstillet af hård PVC (ingen blødgører) og med ekstra UV-beskyttelse. JärboPro er fremstillet af polycarbonat med en ekstrem høj slagstyrke.

TwinLite Termotag - et elegant tag, som kan skræddersyes efter enhver udestue

TwinLite termotaget leveres med flotte aluprofiler i 45 mm bredde og passer dermed på 45 mm spær. TwinLite Termotag fås i tre tykkelser 10, 16 og 32 mm. TwinLite 32 mm er Plastmos mest isolerende tag. Velegnet til udestuen eller vinterhaven, som bruges hele året. Den særlige krydsstruktur i TwinLite 16 og 32 mm giver ekstra styrke. Det betyder, at du kan undlade tværlægter i tagets konstruktion. Tagpladerne er lavet af polycarbonat med et ekstra UV-filter, der mindsker solens nedbrydning og giver et vejrstabilt tag med 10 års garanti.

ACO linjedræn til afvanding af indkørsel og terrasse

Plastmo har også et bredt program af afvandingsløsninger til din flisebelægning. ACO Linjedræn fås i to varianter, som leveres med 5 forskellige ristedesign: EuroLine Linjedræn er et særdeles robust dræn i polymerbeton med ekstra stor afvandingseffekt, der tåler trafik fra personbiler i private indkørsler. HexaLine Linjedræn er et letvægtsdræn i 100% genanvendelig sort plast, der er nemt at samle og lægge selv, HexaLine har stor afvandingseffekt og tåler trafik fra personbiler i private indkørsler.

Vælg en Plastmo certificeret håndværker

Er dit tag-, tagrende eller drænprojekt for stort til, at du selv vil kaste dig ud i det, så kan du finde en håndværker, der er uddannet og trænet i Plastmos produkter via deres hjemmeside.