PLASTMO

Plastmo har siden 1958 leveret tagrender af den højeste kvalitet til husejere i Norden. Deres tagrender er kendetegnet ved et Skandinavisk, enkelt og flot design med næsten usynlige samlinger og et diskret tudstykke. Plastmo er ligeledes kendetegnet ved udformningen af deres tagrender, da de leder 15 % mere regnvand væk end lignende tagrender på markedet. Dette er blot én af fordelene ved at vælge tagrender fra Plastmo. De tilbyder derudover deres modeller i forskellige materialer og størrelser, så du har mulighed for at finde den løsning, der passer til dine ønsker. Plastmo har gennem årene udvidet deres sortiment af kvalitetsprodukter. Deres produktsortiment spænder derfor den dag i dag fra trapezplader, termotage til linjedræn, rækværk og tagrender. Du kan se hele vores sortiment af Plastmo nedenfor.

Har du brug for nye tagrender til dit hus? Få hjælp til valg af materiale, størrelse og tilbehør med Plastmos tagrendeberegner.
KATEGORIER

Alle PLASTMO Produkter
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hvorfor vælge tagrender fra Plastmo?

Plastmo producerer flotte og effektive tagrendesystemer, som bliver en integreret del af husets samlede udtryk, hvor design og æstetik går op i en højere enhed. Plastmos tagrender fås i fem forskellige materialer. De tilbyder herunder tagrender i plast (100 % genanvendelig), stål plus, aluzink, zink og kobber. Hvorved alle fem materialer er fremstillet med hver deres unikke fordele. Derudover fås sortimentet af tagrender i forskellige størrelser, så du kan være sikker på at finde en løsning, som matcher dine behov og ønsker.

Plastmo yder op til 25 års garanti på mange af deres tagrendeløsninger. Og det kan lade sig gøre, fordi de leverer kvalitetsløsninger, der er dimensioneret til det omskiftelige nordiske klima, og som samtidig er lette for dig at montere. Plastmo Tagrender passer ofte ned i dine gamle rendejern, det betyder, at du kan spare tid og penge, når du skal skifte dine tagrender. I modsætning til de øvrige tagrender på markedet monteres Plastmo Tagrender nemlig med bagkanten først, det betyder, at du kan montere de nye tagrender, uden at du skal bryde det nederste af taget op.

Sådan vælger du de rette tagrender

Når tagrenderne skal udskiftes, kan det være svært at navigere i alle de forskellige muligheder, der findes, når det kommer til materialevalg og valg af tagrendestørrelse. Men, der er hjælp at hente. Du kan med Plastmo Tagrendeberegner blive guidet til hvilken tagrendeløsning, som passer bedst til dit projekt, alt efter hvilken tagtype og beliggenhed dit hus har. Beregneren tager højde for fremtidens stigende nedbør, så du kan være sikker på at få et tagrendesystem med den afvandingskapacitet, der kræves til dit projekt.

Med Plastmo Tagrendeberegneren bliver du guidet frem til det rette materiale, og den rette tagrendestørrelse, så du kan have ro i maven, når du bestiller dine næste tagrender. Derudover kan du være sikker på, at du får alle de nødvendige dele med, som du behøver. I guiden får du nemlig en komplet materialeliste, som du kan tage med ned i din lokale Silvan. Så skal du have fornyet dine tagrender? Eller mangler du tagrender på dit hus? Så kan du med fordel benytte dig af Plastmo Tagrendeberegneren. Du finder og kan afprøve deres tagrendeberegner, her.

Hvad kan du forvente af de enkelte materialer?

Er du i tvivl om, hvilket materiale du skal vælge? Så kan du med fordel læse med nedenfor. Vi vil forsøge at give dig et overblik over de forskellige materialer, som Plastmo tilbyder.

Plast – den miljørigtige og langtidsholdbare tagrende

Et af de materialer som du kan vælge er, Plastmo Plast Tagrenden. Denne model har siden 1958 bevist dens værd, hos husejere i hele Norden. Udover at materialet er nemt at arbejde med og tåler ekstremt lave temperaturer, så er materialet også skånsomt for miljøet. Tagrenderne er nemlig fremstillet af 100 % genanvendelig hård PVC, som ikke udleder forurenende stoffer. Plastmo Plast Tagrenden kommer i forskellige størrelser, du kan vælge mellem størrelse: 10, 11 og 12.

Stål Plus – det stærke alternativ til zink

Stål Plus tagrenden er fremstillet af 0,7 mm kvalitetsstål. Stålet er belagt med en overflade af zink, aluminium og magnesium, hvilket giver tagrenden en unik beskyttelse mod korrosion samt en flot mørk overflade, der kan sammenlignes med zinkens patina. Du får dermed en tagrende, der kombinerer stålets styrke, samt har samme flotte overflade, som zink. Denne model kommer i forskellige størrelser. Du kan vælge mellem størrelse: 10, 11 og 12 samt en kvartrund model i størrelse 14.

Zink – den originale og eksklusive

Zink tagrenden er til at starte med skinnende blankt, men den bliver med tiden mere patineret i overfladen. Tagrenden får dermed den flotte mørke patina, som mange husejere foretrækker. Patinaen har den fordel, at den fungerer som en ekstra beskyttelse, der beskytter mod korrosion. Derudover er tagrenden af dette materiale meget modstandsdygtig, da den kan modstå selv ekstreme klimaforhold og saltholdig luft nær kystområder. Denne model kommer i størrelserne: 10, 11 og 12.

Kobber – den super eksklusive

Kobber tagrenden er til dig, der ønsker noget helt unikt. Tagrenden er fremstillet af 0,7 mm massivt kobber. Men det kan ikke undgås, at overfladen med tiden får den karakteristiske ir-grønne farve. Det er dog ikke nogen ulempe, da overfladen fungerer som en ekstra beskyttelse mod korrosion. Du kan få denne tagrende i størrelse 12.

Sådan får du monteret dine tagrender med et klik

Skal du have nye tagrender? Så er en af de mange fordele ved Plastmo Tagrender, at de er nemme og hurtige at montere. Tagrenderne monteres, som de eneste på markedet, med bagkanten først. Det betyder, at du kan genbruge dine gamle rendejern, så du slipper for opbrydning af taget. Det eneste du skal tjekke er, at dine eksisterende rendejern er fra Plastmo, eller at de er fremstillet med forfjeder. På den måde kan den gamle tagrende hurtigt afmonteres, og den nye tagrende klikkes i. De gamle rendejern skjules med flotte rendejernskapsler, som fås i alle fem materialer.

Alle Plastmo Tagrender kan sammenføjes med lim. Det er en nem og hurtig samlemetode, som sikrer stærke og meget diskrete samlinger. Limen er en klassisk samlemetode, som har bevist sin styrke i mere end et halvt århundrede – og limen holder stadig. Ønsker du at samle dine tagrender uden brug af lim, kan du i Stål Plus og Aluzink serien vælge gummisamling til størrelse 11. Alle zink- og kobbertagrender kan loddes på traditionel vis. Men virker dit tagrendeprojekt for stort til, at du selv vil kaste dig ud i det? Så kan du finde en håndværker, der er uddannet og trænet i Plastmos produkter via deres hjemmeside. På den måde er du sikker på, at dine tagrender bliver monteret rigtigt fra starten af.