Få gardiner der passer til dit hjem

Gardiner er en af de ting i boligen, som gør rigtig meget for dit hjem. Praktisk er de med til at give privatliv eller skygge for solen. Derudover er de med til at fuldende indretningen. Gardiner fylder det tomme ud og kan være med til at give rummet en mere hjemlig finish.

Hvilke muligheder har du for personlige gardiner i Silvan?

Er du lige flyttet ind i en ny bolig, eller trænger de gamle gardiner til at blive skiftet ud? Hos Silvan har du flere muligheder med gardiner.

 1. Køb gardiner på standardmål.
 2. Foretag dine egne opmålinger og design dine gardiner i konfiguratoren.
 3. Bestil gardinbussen til professionel rådgivning og opmåling.
 4. Bestil gardinbussen til professionel rådgivning, opmåling og montering.

Skemaet herunder giver et godt overblik over mulighederne.

Valg: Standard Konfig. Gardinbus
Afkortning selv inkl. inkl.
Opmåling selv selv inkl.
Montage selv selv / tilkøb selv / tilkøb

Hvilken mulighed du skal vælge, kommer selvfølgelig an på din situation. Passer gardiner med standardmål til dine vinduer, er det selvfølgelig oplagt at vælge denne løsning. Men er du i tvivl om, hvilke gardiner der passer til dit hjem, hvordan du opmåler og afkorter korrekt, så kan en rådgiver fra gardinbussen være en stor hjælp. Ligeledes er det også en fordel at få hjælp til monteringen. Får du en professionel til at udføre monteringen, er du også helt sikker på, at installationen er udført korrekt. 

1. Køb gardiner på standardmål

Tag et kig på vores gardinsortiment. Her kan du finde standardmål på lamelgardiner, persienner, plisségardiner og rullegardiner. Med denne løsning står du desuden selv for evt. afkortning, opmåling og montering. Gardinerne kan du hente i din lokale Silvan eller få dem leveret hjem til din adresse.

2. Design dine personlige gardiner

Har dine vinduer særlige mål, er det muligt for dig at få fremstillet personligt tilpassede gardiner igennem vores konfigurator. Her kan du få gardiner med speciallavede mål, farver og fortrukne funktioner som f.eks. motorstyring via bluetooth, Easylift på plisségardiner osv. Det er en smart løsning, hvis du gerne vil slippe for at klippe gardinerne til og i stedet få gardiner, der bare passer fra starten. Med denne løsning står du selv for opmålingen og indtastning af målene.

Du kan vælge i mellem:

 • Foldegardiner
 • Rullegardiner
 • Plisségardiner
 • Lamelgardiner
 • Persienner
 • Stofgardiner

Priserne* på de nedstående typer gardiner starter på hhv.:

Foldegardiner: 544 kr. Rullegardiner: 347 kr. Plisségardiner: 347 kr. Lamelgardiner: 831 kr. (Løse lameller - 123 kr). Persienner: 515 kr. Stofgardiner: 467 kr.

Gardinerne leveres til en pakkeshop eller direkte til din adresse. Du kan enten stå for monteringen selv, eller du kan vælge at tilkøbe montering og nedtagning. Prisen i alt varierer, alt efter hvordan den endelige bestilling ser ud.

* (Priseksemplerne er lavet 09/08/23)

3. Bestil gardinbussen til professionel rådgivning og opmåling

Hvis du gerne vil se gardinet i dit hjem, før du køber det, så skal du overveje at bestille gardinbussen hjem til dig. I samarbejde med Debel kan du via Silvan få gardinbussen ud, hvor konsulenten kommer med et væld af forskellige gardinprøver. Du får desuden rådgivning og vejledning omkring valg af gardiner samt hjælp til opmåling. Monteringen skal du selv stå for.

Hos gardinbussen kan du få:

 • Foldegardiner
 • Rullegardiner
 • Plisségardiner
 • Lamelgardiner
 • Persienner
 • Stofgardiner

4. Bestil gardinbussen til professionel rådgivning, opmåling og montering

Med denne løsning får du Gardinbussen ud til rådgivning og opmåling. Derudover får du hjælp til montering af gardinerne. Denne løsning er til dig, der gerne bare vil undgå for meget bøvl med gardinerne. Rådgiveren sørger for, at alt spiller, så du slipper for ujævne gardiner og opsætninger.

Hvordan foregår bestillingen af gardinbussen?

Det er ikke så besværligt at bestille gardiner igennem gardinbussen. Du skal blot bestille gardinbussen igennem webshoppen. Når du har bestilt gardinbussen, bliver du kontaktet inden for 2 dage. Du og rådgiveren finder sammen en dato for besøget. Husk, at du kan tilkøbe levering og montering af gardinerne allerede i bestillingsprocessen.

Hvad koster det at få gardinbussen ud?

Det koster 189,95 kr. at få gardinbussen ud til din bolig. I dette tilbud får du professionel vejledning i at vælge de rette gardiner samt præsentation af de mange valgmuligheder i gardiner og designs. Derudover får du opmåling med i prisen. Ved et køb af gardiner igennem gardinbussen får du de 189,95 kr. refunderet.

Hvad koster gardiner fra Gardinbussen?

Prisen for gardiner afhænger selvfølgelig også af hvilke mål og hvilken farve du vælger, samt ekstra funktioner. Dertil kan den samlede pris også variere, alt efter om du vælger at få både opmåling og montering med. Det samlede tilbud får du tilsendt på mail efter besøget. Herunder har vi givet 3 eksempler på, hvad det kan koste, hvis du skal have gardiner i hele boligen. Eksemplerne tager udgangspunkt i 3 typiske boligformer.

Eks.:*
80 m2 lejlighed m. 4 vinduer
Mål Pris pr. stk. Antal Pris i alt
Rullegardiner 120 x 120 cm 543 kr. 1 543 kr.
Rullegardiner
med mørklægning
120 x 120 cm 747 kr. 2 1494 kr.
Lamelgardiner 180 x 212 cm 1858 kr. 1 1858 kr.
Montage 2495 kr
Total pris i alt 6489 kr.
*Priseksemplet er opdateret 09/08/23


Eks.:*
110 m2 rækkehus m. 6 vinduer
Mål Pris pr. stk. Antal Pris i alt
Plisségardiner 120 x 120 cm 710 kr. 2 1420 kr.
Plisségardiner
m. mørklægning
120 x 120 cm 1340 kr. 2 2680 kr.
Gardinfag
m. wave topsyning og skinne
180 x 212 cm 2395 kr. 2 4790 kr.
Montage 2995 kr
Total pris i alt 11397 kr.
*Priseksemplet er opdateret 09/08/23


Eks.:*
150 m2 villa m. 7 vinduer
Mål Pris pr. stk. Antal Pris i alt
Plissegardiner honeycumb væv 120 x 120 cm 1122 kr. 2 2244 kr.
Plisségardiner
m. mørklægning
120 x 120 cm 1346 kr. 3 4030 kr.
Gardinfag
m. wave topsyning og skinne
180 x 212 cm 2804 kr. 2 5609 kr.
Montage 3245 kr
Total pris i alt 15135 kr.
*Priseksemplet er opdateret 09/08/23

4 overvejelser du bør gøre, når du skal vælge gardiner

Når du skal vælge gardiner, er det en god idé at have nogle overvejelser med. Det handler nemlig ikke kun om mål og om udseende.

 1. Hvor skal gardinerne være? Gardiner kan sættes ind i de fleste rum i boligen. Men der kan være forskel på, hvor den specifikke type egner sig bedst. F.eks. kan persienner på kontoret være fint, men en dårlig idé på børneværelset. Tænk også over om de skal dække lige- eller skråvægge.
 2. Hvor meget lysindfald? Der er forskel på, om du skal have gardiner i soveværelset eller i stuen. I et soveværelse kan det være rart med mørklækningsgardiner. I stuen foretrækker mange at have gardiner som f.eks. lamelgardiner, fordi du kan regulere lysindfaldet efter behov.
 3. Vælg farve og type, som passer til resten af boligen: Det kan hurtigt ligne et cirkus, hvis du har mange forskellige typer gardiner eller gardiner i mange forskellige farver. Det kan være helt fint at vælge en anden farve til gardinet end de typiske som sort, grå og hvid. Men hold dig gerne til en enkelt farve/nuance eller to.
 4. Vedligeholdelse: Overvej hvor meget tid du har lyst til at bruge på at rengøre og vedligeholde gardinerne. Et rullegardin kan du hurtigt rengøre med en fugtig klud, hvorimod persienner og lamelgardiner kræver mere tid. For at holde gardinerne pæne og rene bør du rengøre gardinerne jævnligt. Der kan nemlig sætte sig meget støv og snavs i dem.