Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Find alt udstyr til din bil og cykel her

Her på siden kan du finde alt det udstyr, som du har brug for til din bil og cykel. Det er både i form af biltilbehør som trailer, cykelholder, elektroniske p-skiver og tagbøjler. Du kan også finde cykeltilbehør som cykellygter, cykelhjelm, cykelkurve, cykellås og cykelpumpe. Dermed kan du dække dig godt ind, når du skal på tur med bilen eller cyklen. Det er nemlig vigtigt, at du prioriterer at få det rigtige udstyr til bilen og cyklen, så du sikkert og behageligt kan transportere dig selv rundt. Med det rigtige udstyr kan du langt nemmere tage på lange ture, både med bilen og cyklen. Det vil du og dine medpassagerer utvivlsomt blive glade for.

Ligesom det er vigtigt at have det rette tilbehør og udstyr, lige så vigtigt er pleje og vedligeholdelsen af udstyret. Du kan stå i den situation, at bilen har brug for mere olie eller sprinklervæske, eller at cykelkæden skal smøres og justeres. Bil- og cykelpleje hjælper med, at din bil og cykel kan holde i længere tid, og at de ikke skal så ofte til mekaniker. Bilen og cyklen kører også langt mere flydende. Eksempelvis kan en cykel med en rusten cykelkæde uden olie være svær og irriterende at cykle på. Og du vil nok også undgå, at din forrude på bilen er helt uklar pga. skidt og insekter. Det er derfor en rigtig god investering af tage dig godt at din bil og cykel.

Hvilken bilpleje bør du vælge?

Bilpleje er vigtigt for dig, der er bilejer. Du bør have et godt arsenal af plejeprodukter, så du kan få en ren og velkørende bil. Bl.a. er det meget vigtigt, at du har motorolie, så du kan fylde olie på bilen, før den løber tør for det. I værste fald kan bilmotoren nemlig gå i stykker, hvis den mangler olie, så husk bestemt at holde øje med motorens olie. En anden vigtig prioritering er at få olie til at smøre bilens forskellige løse dele. Eksempelvis kan du finde låseolie til bilens lås, så den ikke lige pludseligt ruster fast. På samme måde kan du finde anden spray og olie til rustbekæmpelse i bilen.

Derudover vil du nok også gerne have en bil, der er flot og velplejet. For at en velplejet bil bør du bruge særlig autoshampoo og voks, som kan opløse fedt og skidt. En god fælgerens kan også fjerne skidtet fra fælgene, så de bliver efterladt flotte og rene. Til rens kan du også bruge vaskebørster og fælgbørster, så du kan komme rundt i alle hjørner på bilen. En ren bil uden skidt kan også bedre modstå rust og anden slitage. I det indre af bilen kan du bruge luftfrisker for at få en dejlig luft. Med alle dette får du altså en flot bil, som fremstår næsten helt ny igen.

Sådan finder du den rigtige trailer

En trailer er rar at have, når du skal transportere store mængder læs såsom haveaffald og flyttelæs. Ønsker du ikke at investere i en trailer, eller har du ikke plads til én, så husk, at du altid kan leje en trailer hos Silvan. Overvejer du at købe en trailer, er der nogle gode råd, som du kan følge, før du foretager en investering. Først og fremmest skal du overveje, hvilken størrelse du har behov for. Efterfølgende skal du tjekke, at du kan tilkoble traileren til din bil med stikket. Ellers kan du finde forskellige adaptere hos Silvan. Du skal også huske at indregistrere traileren og at få en nummerplade til den. Indregistrering af trailer kan du tilkøbe hos Silvan.

Typisk har du også behov for tilbehør til en trailer. Eksempelvis er det en god idé at tilkøbe en tyverisikring til traileren, så den ikke bliver stjålet. Derudover vil du også blive glad for en presenning til traileren, så dit lad ikke bliver drivvådt. Et næstehjul er også supersmart, da du kan bruge den til at skubbe traileren lettere. Udstyr som bagageremme er også godt at have, da du langt nemmere kan fastmontere bagagen på traileren. Det gør, at du med ro i sindet kan køre med et fyldt lad, da det så sidder godt fast.

Kør sikkert med cykelhjelm og cykellygter

Det er vigtigt at køre sikkert på cyklen i trafikken. Derfor skal du jævnligt tjekke cyklen for at se, om alt på cyklen er i god stand. Et anden meget vigtig del af at køre sikkert på cykel er at sørge for, at andre medtrafikanter kan se dig. Det gør du ved at få gode cykellygter på din cykel – både en for- og baglygte. Faktisk er det lovpligtigt, at du har cykellygter på din cykel, når det er mørkt. Du kan finde forskellige typer cykellygter hos Silvan. Det er f.eks. dynamolygter, USB-cykellygter samt almindelige cykellygter med batteri.

For at få en så god sikkerhed som muligt bør du også købe en cykelhjelm. En cykelhjelm beskytter hovedet imod slag, hvis uheldet skulle være ude. Du kan finde mange forskellige typer cykelhjelme hos Silvan. Bl.a. kan du vælge cykelhjelme i mange forskellige farver og størrelser. Du kan også både finde cykelhjelme til børn og voksne. Bl.a. kan du finde smarte skaterhjelme i moderne design. Hvis du gerne vil have en endnu mere synlig cykelhjelm i trafikken, kan du også få lys i cykelhjelmen. Så kan du på en elegant måde gøre dig mere synlig i trafikken, når du kører i mørke.

Hvorfor er et elløbehjul eller en elcykel et godt valg?

Du har nok bemærket, at der i løbet af de seneste par år er kommet markant flere elløbehjul og elcykler på de danske veje. Der er der mange gode grunde til. Elløbehjul og elcykler er sjove at transportere sig på, og du kan komme hurtigt frem i især den travle trafik i centrum af byerne. En elcykel gør det også meget nemmere at bruge en cykel til at pendle, da du hurtigt kan transportere dig over længere afstande. Så er du også fri for at møde udkørt og fyldt med sved på arbejde. Det er derfor langt mere attraktivt at tage cyklen til arbejde med en elcykel.

Mens et elløbehjul passer bedst til at komme hurtigt frem i den tætte bytrafik, kan du altså bruge elcyklen til at pendle længere ture til og fra arbejde/skole. Skal du bruge en elcykel til daglig pendling over længere distancer? Så er det vigtigt, at du vælger en elcykel med et robust batteri med en lang rækkevidde. En elcykel med baghjulstrukket motor har også flere fordele, da den har et bedre greb på vejen. I Silvan har vi flere forskellige elcykler, som du kan vælge imellem, så du kan vælge den elcykel, der passer til dine behov.