Havemøbelsæt

Din terrasse eller altan er ikke det samme uden et havemøbelsæt. I SILVAN finder du et stort udvalg af udendørs interiør. Og det er uanset, om du er på udkig efter et mindre cafésæt til altanen, et bord- og bænkesæt til solkrogen, eller det store møbelsæt, hvor du kan samle hele familien til middag. Med et møbelsæt får du muligheden for at spise ude under åben himmel. Og det kan godt blive til mange timer, når vejret er godt og solen skinner. Det er derfor vigtigt, at du sidder komfortabelt. I SILVAN har vi mange forskellige modeller, så du med garanti kan finde et sæt, der passer til dine behov og smag. Du finder blandt andet møbelsæt i flet, kunsttræ, massivt træ, stål, aluminium, men du finder også udendørs interiør i forskellige farver. Du kan blandt andet finde interiør til dit uderum i sort, hvid, natur og grå. Du kan finde det hele her på siden. Så gå på opdagelse og lad dig inspirere.  


Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Mangler du et havemøbelsæt?

Skal dine havemøbler opgraderes til sommerens grillfester og danne rammerne for rigtig god udehygge? Så er du landet på den helt rigtige side. Hos SILVAN har vi nemlig knap 100 forskellige havemøbelsæt, så der med sikkerhed noget for dig og din smag. Vores brede udvalg spænder sig over møbler i både teaktræ, plast i polyrattan og non-wood. Disse materialer er til dig, som ønsker rengøringsvenlige og vedligeholdelsvenlige produkter. Du kan også få en modeller i enten trallemøbler eller fibercement, som giver et råt looks til din altan eller terrasse. Vi har med andre ord rigtig mange modeller, som med garanti kan tilføre et flot touch til din terrasse. Præcis, som du ønsker det.

Vi giver dig gode muligheder for at vælge det møbelsæt, som passer til præcis din stil og smag. Udendørs interiør spænder bredt. Hvorfor vi både kan tilbyde modeller i såvel klassiske designs, som vi kan tilbyde terrassemøbler, der har et mere moderne udtryk. Her på siden har du også muligheden for at finde både loungemøbler og haveborde. Så din have får alle kvaliteterne til en afslappet dag i solen.

Indret dit uderum med det rigtige

De tilbehør og dekorationer som du vælger, de er med til at gøre din have personlig. Når du skal på inspirationstur og finde de rigtige havemøbler. Kan det være en god ide at huske parasollen. Så du eller dine børn kan nyde din frokost i skygge for solen.

Hvis du ønsker at sætte dit eget præg på dit uderum, kan det varmt anbefales at købe hynder til dine stole eller liggestolen. Du finder et stort sortiment af hynder til dine stole og liggestole. Vi har hynde i forskellige farver og materialer. Du kan for eksempel få hynder i fake-fur, som denne hynde. Det er blevet et rigtig populært materiale, som mange vælger at købe hynder eller pudebetræk i. Du kan i den forbindelse være med til at forlænge levetiden på dine hynder. Det anbefales, at du benytter en hyndeboks til opbevaring af dine hynder, når du ikke bruger dem. På den måde er du med til at forlænge hyndernes levetid, så de kan holde mange somre.

Hvad er non-wood og polyrattan?

Vores udendørs interiør er designet sådan, at det kan klare det danske vejr. Det danske vejr byder på meget omskiftende årstider. Hvorfor designet kan holde til både regn og blæst. Non-wood og polyrattan er altså nogle meget slidstærke materialer, som netop er anvendt i produktionen, så du kan være sikker på en god kvalitet af møbler, som kan holde til lidt af hvert. Et møbelsæt i non-wood og polyrattan er også både vand-, vejr-, og UV-resistente. Det betyder altså, at farven på dine møbler ikke falmer med tiden. Du kan gøre vedligeholdelsen af dit udendørs interiør endnu nemmere, ved at bruge Polyrattan rense spray. Den spray sørger for at støv og fedt ikke sætter sig fast på dine stole.

Polyrattan er et alternativt til det naturlige rattan, som også er kendt som peddigrør. Det er derfor utrolig populært, da materialet også er vedligeholdelsesfrit ligesom non-wood. Samtidig med at du slipper for de falmende farver. Non-wood er et meget robust og slidstærkt materiale, men det har samtidigt strukturen og det smukke udtryk, som hvis det var træ.

Slidstærkt og bæredygtigt udendørs interiør

Du søger måske alternativer til non-wood og polyrattan? Så skal du måske se mere på vores træmøbler. Du behøver heldigvis ikke lede længe, da du i SILVAN finder mange forskellige modeller i forskellige træsorter. Du finder bl.a. teaktræ, som er særdeles velegnet til udendørs brug. Træet har en smuk, varm farve, der i sig selv er en kvalitet. Men træet er også meget slidstærkt og modstandsdygtigt. Du kan både vælge at lade træet være ubehandlet, men du kan også vælge at behandle træet. Hvis du behandler træet med enten sæbespåner eller teaktræsolie, så besvare træet dens flotte, varme farve.  

Alle vores træmøbler er fremstillet af den bedste kvalitet. Du får dermed ikke kun et nyt bord eller stole, der er flot og enkelt i designet. Men du køber også et kvalitetsprodukt, der kan holde i rigtig, mange år.  

Billigt havemøbelsæt i kompromisløs kvalitet

Er du på udkig efter møbelsæt i en god kvalitet? Så kan det være en god ide at holde øje med SILVAN.dk. Du finder nemlig her på siden både borde, stole, cafésæt og meget mere til haven, altanen eller terrassen. Vi kan altså tilbyde udendørs interiør til skarpe prisen, uden kompromis med kvaliteten. Det er altid sjovest at få dit nye havemøbelsæt til den bedste pris. Så hold øje med SILVAN.dk, hvor der løbende er gode tilbud og rabatter. Du kan også følge vores Facebookside, hvor du kan deltage i konkurrencer, samt se vores tilbud.

Der kan være mange spørgsmål tilknyttet en ny investering til din altan eller terrasse. Det kan derfor være rart at se produkterne først, før du køber online? Er det tilfældet, så anbefaler vi, at du tager i din lokale SILVAN varehus. Her kan du se et bredt udvalg af havemøbelsæt, som med sikkerhed kan give din terrasse eller altan det helt rette look. Vi sidder også altid klar til at hjælpe dig i vores kundeservice, så ring endelig, hvis du har spørgsmål.