Havemøbelsæt

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Indret en lækker udendørs hyggekrog

Når foråret og sommeren gør sit indtog i Danmark vil vi gerne ud i haverne og på altanen, for at nyde solen. Et lækkert havemøbelsæt er derfor uundværligt på altanen eller terrassen. I SILVAN har vi et stort udvalg af havemøbelsæt i forskellige størrelser og prisklasser.Hvis du for eksempel har en mindre altan er et cafesæt at foretrække mens et havesæt kan være det rigtige valg til dig, hvis du har en større have.

Mange af de havemøbelsæt, som du finder hos SILVAN er i vedligeholdelsesvenlige materialer, så du ikke skal tænke på at pleje og vedligeholde dine havemøbler, når du hellere vil ud og bare nyde det gode vejr.

Non-wood

Non-wood er et meget robust og slidstærkt materiale men har samtidig struktur og det smukke udtryk, som hvis det var træ. Materialet kan både klare kulde, varme og UV-stråling og passer derfor til det danske vejr med skiftende årstider. Non-wood er et populært materiale til havemøbler, da det ikke skal behandles som med for eksempel havemøbler i træ. Hvis dine non-wood havemøbler skulle blive snavsede, kan du tørre dem over med en opvredet klud med en mild sæbeblanding – nemmere bliver det ikke.

Tip til dit non-wood havebord

Vi anbefaler at du ikke lader glasartikler stå på et havebord af non-wood, i høj solskin i længere tid af gangen, da en øget varme kan skade materialet.

FSC-mærket teaktræ

SILVAN lægger stor vægt på at vores havemøbler fabrikeres på en bæredygtig måde. Det betyder at alle vores havemøbler i teaktræ er FSC-mærkede og at vi udelukkende bruger træ fra skovbrug, der er FSC-certificerede. FSC-mærkningen betyder at træet kommer fra en skov, hvor der ikke bliver fældet mere træ end at skoven kan nå at reproducere igen. Dyre- og planteliv bliver også beskyttet i en FSC-skov samt at de der arbejder i skoven er sikret gode arbejdsforhold.

Tip til rengøring af teaktræshavemøbler

Teaktræ har et højt indhold harpiks, der gør at træet kan holde i mange år uden behandling af nogen art. Teaktræ bliver dog gråt med tiden og vil du undgå dette, så skal du jævnligt give stolen for eksempel teaktræsolie.

Til en almindelig rengøring af dine teaktræs havemøbler, kan du anvende en fugtig, opvredet klud og en mild sæbeblanding. Er der kommet fedtpletter, skjolder eller alger på havestolen, kan du med fordel anvende enten brun sæbe eller teaktræsrens.

Polyrattan

Polyrattan er plastmateriale, polyethylen, som er et alternativ til naturligt rattan eller peddigrør, som det også kaldes. Materialet er især populært til havemøbler, da polyethylen er et meget stærkt, temperatur- og UV-bestandigt materiale, som tåler at stå ude året rundt. At det er UV-bestandigt betyder også at farven på havemøblerne ikke begynder at falme. Polyrattan kræver samtidig stort set ingen vedligeholdelse og hvis havemøblerne skulle blive snavsede, kan du tørre dem over med vand og sæbe.

Husk tilbehøret til dit havemøbelsæt

Vil du gerne sidde blødere og have en bedre komfort, kan du anskaffe dig et par hynder til havestolene eller havebænken. I SILVAN har vi et alsidigt udvalg af havehynder til enhver smag. I sortimentet kan du blandt andet finde firkantede, runde og fake-fur hynder i forskellige materialer blandt andet polyester-tekstil. Så uanset hvilken stil du ønsker, har vi de havehynder, der passer.

Vores hynderne er meget slidstærke og kan holde til mange års gentagen brug. Farverne på hynderne er stabile og falmer derfor minimalt i sommerens skarpe sollys. Vær opmærksom på at hynderne ikke kan tåle regn og dug og vi anbefaler derfor, at du opbevare dem i en hyndeboks, når de ikke er i brug.

Har du desuden husket parasollen til de dage, hvor solen er ekstra skrap eller hvad med et overtræk til havemøblerne, så de er optimalt beskyttet mod vind og vejr?

Tip til længere holdbarhed

Hvis du gerne vil have dine havemøbler eller cafesæt til at holde længere og bliver ved med at se pæne ud i længere tid, anbefaler vi at du opbevarer havemøbler tørt og overdækket i vintersæsonen.