Havemøbelsæt

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Stort sortiment af havemøbler i høj kvalitet

På denne side kan du finde et stort udvalg af havemøbler. Om du er ude efter et klassisk havemøbelsæt, et loungesæt, et cafésæt eller tilbehør som hyndebokse, overtræk til dine havemøbler eller måske en parasol, så kan du finde det her. Med vores havemøbler kan du skabe en terrasse, der indbyder til socialt samvær, hvor du kan nyde grillmaden på en god sommeraften i selskab med naboer og familien.

I vores sortiment har vi et bredt udvalg af forskellige havemøbler i forskellige materialer. Måske er du til klassiske træmøbler i teaktræ, plastmøbler som er nemme at vedligeholde og rengøre, eller det mere rå look med trallemøbler eller fibercement og gør din have eller altan til noget særligt med flotte og holdbare havemøbler uanset din havestil.

Vil du gerne selv sammensætte dit havemøbelsæt, er der rig mulighed for at mixe og matche mellem SILVANS store sortiment i haveborde, havestole og -bænke. Er du mere til afslapning kan du også købe solsenge og liggestole, som du også kan få i forskellige materialer som træ, non-wood eller polyrattan, så du kan ligge og dase på terrassen eller altanen.  Vi har også havemøbler til de små størrelser i form af for eksempel borde- og bænkesæt, så ungerne også kan være med på terrassen og opleve glæden ved uderummet om foråret og sommeren.

Havemøbler i FSC-mærket træ, non-wood eller polyrattan

Vores havemøbler er designet til at klare det danske vejr med de skiftende årstider. Der er brugt slidstærke materialer og havemøblerne i non-wood og polyrattan er også både vand-, vejr-, og UV-resistente, som også betyder at farven på dine havemøbler ikke falmer med tiden.

Alle havemøblerne i træ er fremstillet i FSC-mærket træ. Det betyder at du kan købe vores træhavemøbler med god samvittighed, da FSC-mærket træ, kommer fra FSC skove, hvor der ikke må fældes mere træ end skoven kan nå at reproducere. FSC-mærkningen er også en garanti for at plante- og dyrelivet i skovene beskyttes samt at skovarbejderne har gode arbejdsforhold og arbejdsvilkår.

Er du på udkig efter havemøbler, som er nemme at vedligeholde, så kan du tage et kig på vores havemøbler i non-wood og polyrattan. Polyrattan, er et alternativ til naturlig rattan eller peddigrør, som det også hedder og er derfor utrolig populært, da materialet også er vedligeholdelsesfrit ligesom non-wood. Non-wood er et meget robust og slidstærkt materiale men har samtidig struktur og det smukke udtryk, som hvis det var træ.

Billige havemøbler

Er du på udkig efter billige havemøbler til en god pris, så hold øje med vores side, hvor der ofte er havemøbler på tilbud. Vores havemøbler er af god kvalitet og når vores havemøbler er på udsalg, kan du gøre en rigtig god handel og få kvalitets havemøbler til en rigtig god pris.

Indret dit personlige uderum

Tilbehøret er prikken over i´et og gør din have personlig. Husk derfor havekrukkerne, hvor du kan plante krydderurter eller blomster, for at give din terrasse lidt ekstra kulør. Det kan også være at du har brug for en parasol på de solrige dage eller en terrassevarmer på de køligere aftener.

Hynderne til havemøblerne kan også være med til at understrege din stil. I vores sortiment har vi et stort udvalg i forskellige farver og materialer, som for eksempel fake-fur hynder, der er blevet meget populære. Når hynderne ikke er i brug, er det en god idé at opbevare dem i en hyndeboks.