Havemøbelsæt

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Mangler du et havemøbelsæt?

Skal dine havemøbler opgraderes til sommerens grillfester og danne rammerne for rigtig god udehygge? Så er du landet på den helt rigtige side. Hos Silvan har vi nemlig rigtig mange forskellige havemøbelsæt, så der er med sikkerhed noget for dig og din smag. Vores brede udvalg spænder sig over møbler i både teaktræ, plast i polyrattan og non-wood. Disse materialer er til dig, som ønsker rengøringsvenlige og vedligeholdelsvenlige produkter. Du kan også få en modeller i enten trallemøbler eller fibercement, som giver et råt look til din altan eller terrasse. Vi har med andre ord rigtig mange modeller, som med garanti kan tilføre et flot touch til din terrasse. Præcis, som du ønsker det.

Vi giver dig gode muligheder for at vælge det møbelsæt, som passer til præcis din stil og smag. Udendørs interiør spænder bredt. Hvorfor vi både kan tilbyde modeller i såvel klassiske designs, som vi kan tilbyde terrassemøbler, der har et mere moderne udtryk. Her på siden har du også muligheden for at finde både loungemøbler og haveborde. Så din have får alle kvaliteterne til en afslappet dag i solen.

Indret dit uderum med det rigtige

De tilbehør og dekorationer som du vælger, de er med til at gøre din have personlig. Når du skal på inspirationstur og finde de rigtige havemøbler, kan det være en god idé at huske parasollen. Så du eller dine børn kan nyde frokosten i skygge for solen.

Hvis du ønsker at sætte dit eget præg på dit uderum, kan det varmt anbefales at købe hynder til dine stole eller liggestolen. Du finder et stort sortiment af hynder til dine stole og liggestole. Vi har hynder i forskellige farver og materialer. Du kan for eksempel få hynder i fake-fur, som er blevet et rigtig populært materiale. Det anbefales, at du benytter en hyndeboks til opbevaring af dine hynder, når du ikke bruger dem. På den måde er du med til at forlænge hyndernes levetid, så de kan holde mange somre.

Hvad er non-wood og polyrattan?

Vores udendørs interiør er designet sådan, at det kan klare det danske vejr. Det danske vejr byder på meget omskiftende årstider. Hvorfor designet kan holde til både regn og blæst. Non-wood og polyrattan er altså nogle meget slidstærke materialer, som netop er anvendt i produktionen, så du kan være sikker på en god kvalitet af møbler, som kan holde til lidt af hvert. Et møbelsæt i non-wood og polyrattan er også både vand-, vejr-, og UV-resistente. Det betyder altså, at farven på dine møbler ikke falmer med tiden. Du kan gøre vedligeholdelsen af dit udendørs interiør endnu nemmere, ved at bruge Polyrattan rense spray. Denne spray sørger for, at støv og fedt ikke sætter sig fast på dine stole.

Polyrattan er et alternativt til det naturlige rattan, som også er kendt som peddigrør. Det er derfor utrolig populært, da materialet også er vedligeholdelsesfrit ligesom non-wood. Samtidig med at du slipper for de falmende farver. Non-wood er også et meget robust og slidstærkt materiale, og det har samtidigt strukturen og det smukke udtryk, som hvis det var træ.

Slidstærkt og bæredygtigt udendørs interiør

Du søger måske alternativer til non-wood og polyrattan? Så skal du måske se mere på vores træmøbler. Du behøver heldigvis ikke lede længe, da du i Silvan finder mange forskellige modeller i forskellige træsorter. Du finder blandt andet teaktræ, som er særdeles velegnet til udendørs brug. Træet har en smuk, varm farve, der i sig selv er en kvalitet. Men det er også meget slidstærkt og modstandsdygtigt. Du kan både vælge at lade træet være ubehandlet, men du kan også vælge at behandle det. Hvis du behandler træet med enten sæbespåner eller teaktræsolie, så bevarer du dets flotte, varme farve.

Alle vores træmøbler er fremstillet af den bedste kvalitet. Du får dermed ikke kun et nyt bord eller stole, der er flot og enkelt i designet. Men du køber også et kvalitetsprodukt, der kan holde i rigtig mange år.

Billigt havemøbelsæt i kompromisløs kvalitet

Er du på udkig efter møbelsæt i en god kvalitet? Så kan det være en god idé at holde øje med silvan.dk. Du finder nemlig her på siden både borde, stole, cafésæt og meget mere til haven, altanen eller terrassen. Vi kan altså tilbyde udendørs interiør til skarpe priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er altid sjovest at få dit nye havemøbelsæt til den bedste pris. Så hold øje med silvan.dk, hvor der løbende er gode tilbud og rabatter. Du kan også følge vores Facebookside, hvor du kan deltage i konkurrencer, samt se vores tilbud.

Der kan være mange spørgsmål tilknyttet en ny investering til din altan eller terrasse. Det kan derfor være rart at se produkterne i virkeligheden, før du køber online? Er det tilfældet, så anbefaler vi, at du tager i dit lokale Silvan-varehus. Her kan du se et bredt udvalg af havemøbelsæt, som med sikkerhed kan give din terrasse eller altan det helt rette look. Vi sidder også altid klar til at hjælpe dig i vores kundeservice, så ring endelig, hvis du har spørgsmål.