Havestole

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Sådan vælger du de rigtige havestole

Når terrassen skal være klar til sommeren, så skal du have det rigtige tilbehør. Hos Silvan finder du et bredt udvalg af stole til haven. Og det er uanset, hvad du er på udkig efter. Vi har udendørs møbler i et væld af forskellige størrelser og materialer. Vores udvalg spænder sig over havestole i både stål, plast, polyrattan og non-wood, som er til dig, der ønsker vedligeholdelsesvenlige havestole. Du kan også finde stole i teaktræ, som er til dig, der ønsker havestole med en flot træstruktur i en varm, lækker farve. Vi tilbyder også udestole i fibercement, som giver et råt look til din have.

Har du svært ved at beslutte dig for, hvilken modeltype, der passer bedst til dine behov? Så kan du altid stille dig selv disse spørgsmål: Skal de være vedligeholdelsesfrie? Skal de matche et nuværende havebord eller cafébord? Eller skal udestolene kunne bruges til hyggelige grillmiddage for hele familien og venner? Uanset, hvad du kommer frem til, så finder du det hele her på siden.

Når du køber havestole, så er det vigtigste naturligvis komforten. De skal være behagelige at sidde i – også i flere timer ad gangen. Går du meget op i komfort? Så bør du overveje en model, som har indbygget armlæn. De giver med sikkerhed mere komfort, så du bedre kan slappe af. Skal dine havestole bruges sammen med et havebord? Så bør du måle dit nuværende bord, for at sikre, at stolene kan passe i højden.

Er du typen, der pakker dine udestole ned, når sommeren er slut? Så kan det være en god idé at finde en model, der kan stables. På den måde undgår du, at stolene optager unødvendigt plads i skuret. 

Indret dit uderum med det rigtige tilbehør

Når de rette havestole er fundet, kan du med fordel personliggøre dem. På den måde kan du sætte dit eget personlige præg på dine udemøbler. Det kan du gøre ved at kombinere dine møbler med hynder og puder. I vores sortiment har vi et stort udvalg af havehynder i forskellige farver og materialer. Du finder bl.a. hynder i fake-fur, som er rigtigt populært.

Du kan forlænge levetiden på dine hynder. Det kan du gøre ved at benytte en Tekstil Protect Spray. Det er et imprægneringsmiddel, der beskytter dine hynder imod fedt, skidt og vand. Og det er selvom, at de udsættes for meget forskelligt vejr.

Flotte træstole til en idyllisk have

Træmøbler er rigtig flotte – specielt i en grøn have i sommerhalvåret. Men for, at du kan nyde godt af træstolene i mange somre, skal du huske at gøre brug af træolie, alt efter trætypen. Imprægneringen gør træet mere modstandsdygtigt over for fedt og snavs. Hvor træolien giver træet en vandafvisende effekt over for regn.

Når træstolene skal opbevares i vinterperioden, er det vigtigt, at de ikke har direkte kontakt med jord. Det kan nemlig skabe fugt og råd i træet. Vi anbefaler derfor, at du stiller dem overdækket i et skur på fliser eller andet stenunderlag. Har du ikke opbevaringsplads i skuret? Så bør du overdække dine møbler med eksempelvis et havemøbelovertræk . Så du kan nyde dem i mange flere somre.

Slidstærke udemøbler i non-wood eller polyrattan

Er du på udkig efter havestole, som kan holde til det danske vejr? Så kan møbler i polyrattan eller non-wood måske være noget for dig. Både non-wood og polyrattan er vand-, vejr-, og UV-resistente materialer. Det betyder også, at møblernes farve ikke falmer så hurtigt.  Du kan med fordel kombinere dit køb med en Polyrattan Rense Spray. Rense-sprayen kan bruges på plast, polyrattan og træmøbler. Denne spray fjerner med lethed snavs og fedtpletter.

Polyrattan er et alternativt materiale til det naturlige rattan, som også er kendt som peddigrør. Det er derfor utrolig populært, da materialet også er vedligeholdelsesfrit ligesom non-wood. Non-wood er et meget robust og slidstærkt materiale, som har træets smukke udtryk og træstruktur.

Billige udemøbler i kompromisløs kvalitet

Skal du have opgraderet dine havestole? Så er det en god idé at holde øje med silvan.dk. Her finder du ofte tilbud og rabatter. Hos silvan.dk finder du slidstærke havemøbler til nogle af markedets skarpeste priser. Med en god handel i baggagen kan du også nyde din grillmad med ro i maven, og læne dig tilbage og nyde det dejlige sommervejr.

Brug for hjælp?

Hvis du skal have fornyet dine udemøbler, så kan det ofte være forbundet med mange spørgsmål omkring størrelse og model. Men bare rolig – du kan altid kontakte vores kundeservice. De sidder altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål omkring et givent produkt.

Er du i tvivl om, hvordan havestolene ser ud. Og ønsker du, at se dem inden du køber online? Så anbefaler vi, at du tager fat i dit lokale Silvan-varehus. Her kan du se vores brede udvalg af produkter, så du får de helt rigtige udemøbler med dig hjem.