Parasoller & parasolfødder

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Sådan skaber du skygge med parasollen

Sommer er lig med sol og varme. Og selv i den danske sommer, er det nødvendigt at skygge for solens kraftige stråler med en parasol, når solen står højt på himlen. Med en god parasol får du ikke blot skygge i middagsheden. Men du får også et skjold mod dug og små regnbyger. Hos Silvan finder du et stort udvalg af parasoller og fødder. Typerne spænder sig over alt fra strandparasoller og hængeparasoller til helt almindelige modeller med tilhørende fod. Så din overdækning kan stå helt stabilt på din terrasse. Men alle behov er ikke ens, så derfor finder du nedenfor parasoller i forskellige størrelser, typer og udformninger. Så du kan finde den model, der opfylder netop dit behov.

Der er mange forskellige måder at skabe skygge på, når det kommer til skyggeplaceringen på din altan, terrasse eller have. Nogen skal have ændret skyggeplaceringen i løbet af dagen. Mens andre kun ønsker at have overdækket et bestemt sted eller område. Har du behov for at kunne have hele middagsselskabet i skygge? Eller matcher mobile og mindre parasoller dit behov? Så kan en hængeparasol være en god mellemvej, da den har en stationær fod. Men du kan stadigvæk rykke rundt på den, uden at skulle løfte de mange kilo.

Uanset hvilken model du har brug for, så finder du modellen her på siden. Og så endda i forskellige farver og materialer. Du kan således finde den model, som matcher dine havestole og havehynder. Dette giver et flot og ensartet udtryk på din altan, terrasse eller have. Når sommeren går på hæld, og din parasol ikke længere skal bruges, så kan det være en god idé at bruge et parasolovertræk for at undgå unødvendig slitage.

Hvordan flytter du bedst din parasolfod?

Under blæsende vejr kan det være svært at holde styr på hele haven. Særligt med det skiftende, danske sommervejr, kan der være en risiko for, at det blæser meget. En parasolfod kan derfor være en god investering, hvis du vil undgå at stofdugen blæser væk. Hos Silvan finder du et bredt udvalg af fødder i forskellige designs og vægtklasser. Du kan læse nærmere på den enkelte parasol, hvilken fod og tilbehør der er bedst til den enkelte model.

En god tommelfingerregel er dog at købe en så tung parasolfod som muligt – for at opnå den bedst mulige stabilitet. Med en tung parasolfod behøver du ikke at vælge en stationær model. Du kan nemlig vælge at tilkøbe en parasolvogn. Det er en solid vogn med hjul, som kan bære op til 100 kg. Med denne vogn, kan du let flytte rundt på din parasol. Det kan være en rigtig god idé at benytte denne vogn, hvis du vil skåne din ryg. Du skal bare huske at låse hjulene, når det rette sted er fundet, så vognen bliver stående.

Forlæng levetiden – forlæng glæden

En parasol kan ofte holde i mange sæsoner, hvis du sørger for at pakke den ned for vinteren. Det er dog vigtigt, at den er helt tør, når du pakker den sammen. Mange af vores modeller fås med en stofdug, som skal være helt tør, før den pakkes sammen. Du kan sikre dig, at stoffet er helt tør ved at slå den ud, og gennemlufte den, en af de sidste, solrige efterårsdage. Når stofdugen er tør, er det en god idé at børste den af. Og derefter pakke den i en pose. Posen må dog ikke være helt lukket til, da der ellers kan dannes fugt og kondens i posen.

Du kan opnå en længere levetid med et rette tilbehør til din haveparasol. Det kan herunder være en god idé at behandle overfladen af stofdugen. Det kan du gøre ved at anvende Trip Traps Tekstil Protect. Ved en imprægnering af stofdugen, opnår du en overflade, som er afvisende over for vand, fedt og smuds.

Havetilbehør i høj kvalitet til billige priser

Mangler du skygge i din have? Så kan det være en god idé at holde øje med silvan.dk. Du finder i Silvan mange forskellige parasoller og fødder i et væld af forskellige størrelser, priser og modeller. Vi har helt sikkert en model, der passer perfekt ind i din have.

Hos Silvan ved vi, at en god handel er lig med godt humør. Du finder derfor mange gode rabatter og tilbud på vores hjemmesidé. Så du kan helt sikkert finde lige det, som du står og mangler. Og så er det endda til en skarp pris. I Silvan elsker vi skarpe priser, men selvom priserne er presset i bund, så forbliver kvaliteten af vores produkter stadigvæk på højeste niveau.

Brug for hjælp?

Er du det mindste i tvivl om, hvilken model, der vil passe ind i din have? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Der sidder en række kyndige byggeentusiaster klar på telefonen, når du kontakter vores kundeservice. Her kan du få den hjælp, som du har behov for - så spørg os endelig.

Er din største bekymring derimod, hvordan din nye haveinvestering vil se ud i virkeligheden? Så har vi også løsningen på dette. I dit lokale Silvan-varehus, finder du en lang række produkter, som også findes online. Så kan du se, hvordan produkterne tager sig ud i virkeligheden.