Parasoller & fødder

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Skygge med parasoller

Sommer er lig med sol og varme, og selv i den danske sommer er det nødvendigt at skygge for solens kraftige stråler med parasoller. Mange holder af at tilbringe mange timer udendørs i dejligt vejr, og selvom solen er dejlig, er det vigtigt med skygge, når den står højt på himlen. Gode parasoller vil ikke kun give en dejlig skygge i middagsheden, men fungerer også som skjold mod dug og små regnbyger. Hos SILVAN kan du altid finde et stort udvalg af forskellige parasoller, måske du skal bruge en strandparasol, en hængeparasol eller måske bare en helt almindelig parasol med tilhørende parasolfod, så den står stabilt på terrassen. Vi har parasoller i forskellige størrelser, typer og udformninger, så du kan finde den, der opfylder dine behov.

Når du skal have en ny parasol, er det en god ide at overveje hvor den skal bruges. Der findes både parasoller, der kan skygge, så hele middagsselskabet er i skygge, ligesom der også findes mere mobile parasoller. Hængeparasoller er gode, hvis parasollen skal placeres et fast sted, men du alligevel ønsker mobilitet. En hængeparasol lader dig nemlig rykke rundt på parasollen, uden du skal løfte den. Det er forskelligt om vores parasoller leveres med eller uden fod. Nogle behøver heller ikke en parasolfod – for eksempel en strandparasol, som vi også tilbyder i vores sortiment.

Vi har parasoller i flere forskellige farver og materialer. Det giver et flot udtryk til terrassen eller altanen, når parasollen matcher havestole og havehynder. Vil du gerne udgå at skulle sætte din parasol i ly for dårligt sommervejr, er det en god ide at vælge en parasol i et mere hårdført materiale. De fleste af vores store parasoller, kan dog tåle den danske sommersæson uden problemer.

Parasoller kan ofte holde mange sæsoner, hvis du sørger for at pakke dem ned om vinteren. Det er dog vigtigt, at de er helt tørre. For at få parasoller med stofdug helt tørre, kan det være en god ide at slå den ud og gennemlufte dem en af de sidste, solrige og tørre efterårsdage. Når du tager parasollen ned, er det en god ide at børste den af og pakke den i en pose. Posen må ikke være helt lukket.

Undgå væltende parasoller

Den eneste ulempe ved parasoller er, at de kan vælte hvis de står ustabil i blæsende vejr. Særligt med det skiftende, danske sommervejr, er der chance for at det kan blæse meget. Med den rigtige parasolfod, kan du dog undgå at den vælter. Det bedste tip til at undgå væltende parasoller, er tunge parasolfødder. Hos SILVAN kan du finde den helt rigtige parasolfod i forskellige vægtklasser, og ofte er det også mærket på vores parasoller, hvilken fod der er bedst. En god regel er dog altid at købe en så tung parasolfod som muligt – så står parasollen mere stabilt.

Mange parasoller er store og tunge – det kræver tunge parasolfødder. Det gør dog også parasollerne mindre mobile og svære at flytte. Det kan dog let løses, ved at vælge en parasolfod med hjul. Så kan du nemt flytte parasollen rundt på terrassen, dér hvor du har behov for skygge. Med hjul under parasolfoden kan du også undgå at ridse dine terrassefliser, når du vil flytte den tunge parasolfod. Det er dog vigtigt at huske og låse hjulene, da parasollen ellers kan rulle, hvis det blæser.