Hornbaek, Kantliste, fyr, 5x21x1200 mm

  • Skabt med omtanke – knastfrit fyrretræ
  • FSC®-mærket
  • Indeklimamærket
  • T: 5 mm x B: 21 mm x L: 1200 mm
<h2>Fyrretræskantliste til dit gør-det-selv-projekt – 5x21x1200 mm</h2><p>Kantlister kan have flere formål i hjemmet. Det er små, firkantede lister, der fås i forskellige længder, tykkelser og bredder. De er ideelle til mindre gør-det-selv-projekter, hvor du har brug for små stykker træ. Kantlisten er i ubehandlet fyrretræ og kan både olieres, lakeres eller males efter behov. Den er 5 mm tyk, 21 mm bred og 1200 mm lang.<br><br>Med Skabt med omtanke-mærket gør vi det nemmere for dig at vælge de mest miljøvenlige produkter i vores sortiment. Kantlisten lever op til vores krav for <a href="https://www.silvan.dk/baeredygtighed/skabt-med-omtanke-miljoevenlige-produkter">Skabt med omtanke-mærket</a>. Den er både <a href="https://www.silvan.dk/baeredygtighed/fsc-maerket">FSC® Mix Credit</a>-mærket og <a href="https://www.silvan.dk/baeredygtighed/certificering">Indeklimamærket</a>.</p>
Byggematerialer / Træ & plader / Lister og Paneler
16,62 pr. m19,95
19.95
Price Runner
stk
m

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Fyrretræskantliste til dit gør-det-selv-projekt – 5x21x1200 mm

Kantlister kan have flere formål i hjemmet. Det er små, firkantede lister, der fås i forskellige længder, tykkelser og bredder. De er ideelle til mindre gør-det-selv-projekter, hvor du har brug for små stykker træ. Kantlisten er i ubehandlet fyrretræ og kan både olieres, lakeres eller males efter behov. Den er 5 mm tyk, 21 mm bred og 1200 mm lang.

Med Skabt med omtanke-mærket gør vi det nemmere for dig at vælge de mest miljøvenlige produkter i vores sortiment. Kantlisten lever op til vores krav for Skabt med omtanke-mærket. Den er både FSC® Mix Credit-mærket og Indeklimamærket.

Tekniske spec attributer

Bredde21 mm
CertificeringFSC® MIX CREDIT, Indeklimamærket
Længde1200 mm
MaterialeFyr
ModelNR 192
Tykkelse5 mm
Varenummer5400#9700864

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)0.5
Pakkelængde (cm)120
Pakkevægt (kg)0.06
Pakkebredde (cm)2.1