Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Maling til det hele

Maling er et fantastisk redskab til at give hjemmet personlighed og karakter. Du kan bruge det på vægge-ne i lige præcis den farve og type, du ønsker, så den afspejler din stil og smag. Du kan også bruge det til at give eksempelvis hylder, borde og stole et friskt pust og et nyt liv. Der findes mange slags maling, så der er med garanti altid en type, der passer til netop dit projekt.

Frisk hjemmet op med vægmaling og loftsmaling

Almindelig vægmaling og loftsmaling er godt til de store projekter, hvor huset, lejligheden eller bare et enkelt værelse skal have en tur. I SILVAN kan du få blandet malingen, så den passer i den farve, du øn-sker. Vi har maling i forskellige glansgrader, og der findes specielle typer af maling til eksempelvis køkke-net eller badeværelset. Vi har helt sikkert den type maling, du har brug for til dit næste gør-det-selv-projekt. Er du i tvivl om farve, glansgrad eller type, er du velkommen til at kigge forbi i din lokale SILVAN, hvor vi altid står klar med råd og vejledning. Skal gulvene have en overhaling, kan du også finde maling til dette, som er specielt beregnet til gulve ved at være ekstra slidstærkt.

Giv de udendørs facader en overhaling med udendørs maling

Det er ikke kun indenfor, du kan have glæde af maling. Også udenfor kan du friske facaden op og give den et nyt touch. Du finder maling specielt beregnet til dette, som kan klare vind og vejr og kan holde i mange år. Du kan i samme ombæring give facaden en omgang træbeskyttelse, så du giver din facade den bedst mulige beskyttelse.

Spraymaling til de små projekter

Til de små projekter, hvor du eksempelvis skal male et skilt eller en stol, kan du med fordel bruge spray-maling. Her skal du ikke tænke på store og besværlige malerspande, men du ryster blot dåsen, og så er du klar til at gå i gang. Vi har spraymaling i alskens farver, og vi har også spraymaling, som er specielt designet til radiatorer.

Maling til træ, metal og andre formål

Når det kommer til maling af træ, har vi mange forskellige typer maling specielt beregnet til dette. Vi har både træbeskyttelse, som er specielt godt til havemøbler, plankeværket, træskuret eller garagen, så de kan holde sig flotte i mange år. Skal havemøblerne, træ-reolen eller spisebordet have en ny farve, har vi også træmaling specielt beregnet til dette. Endvidere kan du få metalmaling, skoletavlelak og mange an-dre typer maling til helt specifikke formål.

Forbered dig, før du begynder at male

Før du begynder at male, skal du huske at dække ordentligt af, så der ikke kommer maling på steder, hvor det ikke er tilsigtet. Du kan eksempelvis bruge tynd plast, afdækningspap eller et malertæppe. Husk også at bruge malertape til at dække kanter og lister af. Derudover skal du huske, at overfladen skal være fast, glat og ren. På malede vægge kan du nøjes med at bruge grundrens. Er der tapetrester på væggen, kan du bruge tapetopløser, en pigrulle eller en tapetstripper, hvis det er helt slemt. For at give overfladen et ekstra flot resultat, kan du beklæde væggen med et tyndt lag væv, som finde i mange forskellige kvaliteter, størrelser og mønstre. Nogle kan være beklædt med grundmaling allerede. Når væven eller vævklæberen er helt tør, er du klar til at male. Det er en god idé at bruge en malerrulle til de store flader og en malerpensel til kanter. Malerruller og pensler findes i mange forskellige typer og størrelser, og du finder et stort udvalg her på silvan.dk.