Organisation

SILVAN A/S er en del af den tyske kapitalfond Aurelius Group. SILVAN åbnede den først butik i 1968 og har på nuværende tidspunkt 44 butikker fordelt over hele landet.


15.juli 2019

Direktørskifte i Silvan

Morten Elvar Juel stopper som co-CEO. Det betyder, at det fremadrettet vil være nytiltrådte Jan Becker, der fortsætter som CEO i Silvan.
"Vi har i dag valgt at sige farvel til Morten Elvar Juel som co-CEO i Silvan. Morten og jeg har siden vi påbegyndte vores samarbejde løbende haft en dialog om ledelsen af SiIvan fremadrettet og er nået frem til den konklusion, at vi ikke deler samme opfattelse af denne. Derfor vil Morten Elvar Juel ikke være en del af den fremtidige ledelse i Silvan. Jeg ønsker Morten Elvar Juel al held og lykke fremover," siger Jan Becker, CEO i Silvan.
Morten Elvar Juel er udtrådt af direktionen i Silvan per dags dato.

Ny organisation

Jesper Blauenfeldt har, som tidligere annonceret, meldt sin afgang og fratræder derfor planmæssigt sin stilling som CFO i Silvan per dags dato. Jesper Blauenfeldt bliver afløst af Michael Østerlund Madsen, der tiltræder som CFO i Silvan per 15. juli 2019.
Michael Østerlund Madsen kommer fra en stilling som interim CFO hos LitUpp Development og har en bred erfaring med det finansielle, strategiske område bl.a. fra Nordic Aviation Capital og The East Asiatic Company, hvor han med ansvar for en række forskellige områder var Group CFO i 15 år.
"Vi har hele tiden vidst, at den nye retning, vi har sat for Silvan, krævede et nyt setup i ledelsen. Og jeg er rigtig glad for, at vi i dag kan byde Michael Østerlund Madsen velkommen i direktionen. Michael har stor erfaring med både det strategiske og finansielle område og er den helt rigtige profil til at hjælpe Silvan i mål med den forandringsproces, som vi påbegyndte for knap to år siden. Og jeg ser rigtig meget frem til samarbejdet," siger Jan Becker, CEO i Silvan.
Direktionen i Silvan vil således fremadrettet bestå af CEO Jan Becker, CFO Michael Østerlund Madsen og CSO Dorthe Bagge Bloch.Kontakt hovedkontoret

SILVAN A/S drives centralt fra hovedkontoret i Aarhus, hvor ca. 120 SILVAN-medarbejdere har deres daglige gang. Kontaktoplysningerne finder du her:

SILVAN A/S
Edwin Rahrs Vej 88
8220 Brabrand

Tlf.: 8730 8730
Email: [email protected]
CVR: 38841297

Husk at hovedkontoret ikke kan svare på forespørgsler om varer, priser og lignende. Kontakt i stedet vores kundeservice her.