Årets farve 2023

Hvad er årets farve i 2023?


I 2023 er årets farve Vining Ivy (PPG1148-6). Det er en tidløs og elegant blågrøn farve, som giver rummet ro og karakter. Den blågrønne farve har optimismen og det forfriskende udtryk fra den grønne farve og roen og dybden fra den blå farve.

Vining Ivy er på en gang moderne og klassisk, og den passer helt perfekt til et minimalistisk skandinavisk hjem, som emmer af hygge. Drømmer du om at skabe en bolig, der skiller sig ud, men som samtidig er behagelig at opholde sig i, er Vining Ivy et godt valg. Farven skaber varme i hjemmet og danner en utroligt smuk kontrast til lyse møbler.

En ny farve kan forny et rum. Hvis du derfor oplever, at der er noget, som mangler i din bolig – det kan være varme, hygge eller elegance – er farven på væggen et godt sted at starte. Farven på væggen er det første, som du og dine gæster bemærker, så naturligvis er det vigtigt, at du vælger den rette fra starten.

Hvor kan du bruge Vining Ivy?

Du kan sådan set bruge Vining Ivy i alle rum i boligen – soveværelset, entreen, stuen, badeværelset, eller hvor du nu skal male en væg. Derudover kan du også bruge den til at male møbler. Vining Ivy er rigtig god til at skabe kontrast til andre farver i et rum, så du kan få et levende og interessant farveudtryk.

Se farven i vores farvevælger

Kunne du godt tænke dig at se, hvordan Vining Ivy ser ud, når den er malet på en væg? Så kan du se den i forskellige rum i vores farvevælger. Du kan se farven i alle husets rum – f.eks. stuen, køkkenet, entréen og soveværelset. Du kan endda også se den på møbler. Har du et malerprojekt udendørs, kan du også se farver på udendørsfacader.

Det er meget nemt og intuitivt at bruge vores digitale farvevælger. Du klikker bare på den farve, som du ønsker at vise i det valgte rum, og så kommer den frem. Når du har valgt farven, kan du efterfølgende vælge glans på farven. Til sidst vælger du mængden af maling, ud fra hvor mange kvm du skal male, hvorefter du får en pris på malingen. Når du har fundet din ønskede farve, kan du bestille den til enten levering eller Click and collect.