Julebelysning

I SILVAN har vi et bredt udvalg af julebelysning, så du kan sprede lys i mørket. Julebelysning er en skøn og enkel måde at skabe stemning og hygge i en mørk tid. Du finder i SILVAN mange forskellige typer af julebelysning. Vi har både modeller, der kan anvendes indendørs og udendørs. Du finder bl.a. dekorative batterilyskæder, LED-lys bloklys, lysende kogler og træer m.m. Du kan derfor være sikker på, at vi har den julebelysning, som passer til netop dit hjem. Du kan kigge ned i din nærmeste SILVAN butik, hvor du kan se vores store juleudstilling i månederne op til jul. Du kan også købe din julebelysning her på siden. Se vores lysende udvalg nedenfor.

Sådan skaber du lys i mørket med julebelysning

Når efteråret og vinteren er over os, så bruger vi ofte mere tid indendørs. Og så er der ikke noget bedre end en hyggelig lyskæde indenfor. Eller måske nogle LED-bloklys på bordet, til at skabe en varm og julet følelse. Men det er dog ikke kun indenfor, at vi pynter op. De fleste foretrækker også at kunne kigge udenfor, hvor udendørs lyskæder oplyser deres buske og træer. Det kan også være lysende istapper, der hænger ned fra tagrenden, som oplyser husmuren eller garagen. Eller dekorative, lysende træer eller figurer i haven. Uanset hvilken slags du bruger, er julebelysning fantastisk til at sprede stemning og gøre dig i godt humør i den mørke tid.

I SILVAN finder du et stort udvalg af både indendørs- og udendørs julebelysning. Du finder derfor altid noget, der passer til din smag. Vi har både diskrete lyskæder, der lyser konstant med samme farve. Men vi har også flotte LED-figurer i mange farver, der forestiller julemænd, rensdyr og lign. Du finder også udendørs lanterner, så du let og hurtigt kan skabe stemning ved hoveddøren eller på terrassen.

Hvilken indendørs julebelysning skal du vælge?

Indendørs julebelysning er fantastisk til at sprede hygge og godt humør. Det er i hvert fald svært ikke at komme i julestemning, når både hjemmet og haven er fyldt op med batterilyskæder, juletræer og andet juledekoration. Men hvilken indendørs julebelysning skal du vælge?

Indendørs lyskæder

En batterilyskæde er en nem løsning, hvis det skal være hurtigt og enkelt at pynte op til jul. Du kan få dem i forskellige længder og farver. De fås både med almindelige pærer, og hvor de er formet som blomster og dråber. Så du finder altid en kæde, der passer til dig og din smag. Vi har naturligvis også helt almindelige lyskæder, der kræver fast strøm fra en stikkontakt. Men kæderne giver utrolig mange anvendelsesmuligheder. De kan f.eks. hænges op på væggen, over døren eller i loftet. Du kan også bruge dem i dekorationer, som bordpynt eller noget helt tredje. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Bloklys, kronelys og fyrfadslys med batteri

Vil du gerne slippe for brandfaren ved almindelige stearinlys? Eller vil du bare gerne have en nem og hurtig løsning, hvor flammen aldrig brænder ud? Så kan du med fordel bruge elektriske blok-, krone- og fyrfadslys på batteri. Her er det blot at sætte batterier i, tænde på knappen, og så kan hyggen sprede sig. De er ideelle på bordet, i vindueskarmen, eller hvor end du har lyst til stemningen af levende lys - men gerne vil undgå risikoen. Mange af vores lys med batteri er derudover lavet i ægte stearin og med en flakkende flamme. På den måde virker de meget livagtige - de brænder nemlig med det samme varme og flotte lys som de ægte.

Lysende kogler og juletræer

Med små dekorationslys formet som f.eks. juletræer eller kogler, får du både flot julepynt og hyggeligt lys i ét. Du slipper også for brandfaren, som der kan være ved dekorationer, hvor du sætter et almindelig fyrfadslys i. Du slipper derudover for de skadelige partikler, som skabes ved brugen af levende lys. De kan derfor bruges overalt i hjemmet. Selv i børneværelset eller i helt små rum, hvor du ikke ønsker røg.

Hvilken udendørs julebelysning skal du vælge?

Udendørs belysning er en nem og enkel hyggespreder. Det skaber glæde og julestemning til både dig selv, dine naboer og andre forbipasserende. Det gør det lidt lettere at komme ud ad døren i de mørke morgentimer. Og skaber glæde og stemning, når du kommer hjem om aftenen.

I SILVAN har vi et stort udvalg af udendørs julebelysning til rigtig mange forskellige formål. Det er nemt og hurtigt at sætte op. Så du kan læne dig tilbage og lade julestemningen brede sig.

Lyskæder

I SILVAN finder du udendørs lyskæder i flere forskellige længder og med forskellig farvetemperatur. Mange af vores kæder kan forlænges, så du slipper for at bøvle med mange stik og ledninger. Kæderne kan bruges rigtig mange steder omkring hjemmet. Du kan hænge dem om gelænderet ved trappen, på buske og træer. Og du kan endda få nogle til at hænge ned fra tagrenden. Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til julebelysning. De er også rigtig fine på gelænderet rundt på altanen. Så du kan nyde den udendørs belysning, selv når du bor i lejlighed.

Du kan også få lyskæder, eller lysnet, hvor pærerne sidder fast placeret i et net. På den måde har de den samme afstand til hinanden. Så bliver LED-pærerne jævnt fordelt over f.eks. buske og træer. Så du ikke behøver at bøvle med at få kæden placeret helt rigtigt.

Lystræer

Lystræer er skønne og smukke at se på. Og du slipper for bøvlet med at sætte kæder op på træer og buske. Med et lystræ fra SILVAN er LED-pærerne nemlig indbygget i selve træet. Du skal derfor blot sætte strøm til træet, og så har du den flotteste udendørs julebelysning. Træerne findes i mange forskellige udgaver, og med et forskelligt antal lys på. Du kan både få nogen med fod, så de kan stå selv. Og du kan få dem med et spyd, så de er lette at sætte i jorden eller i en potte. Du kan endda få nogle med sne på grenene. Så du får en ekstra følelse af vinter og jul.

Lysende figurer

Vil du gerne have anderledes julepynt? Pynt, der både skaber stemning og tiltrækker opmærksomhed? Så finder du i SILVAN også forskellige lysende akrylfigurer. De er skønne og underholdende. Og så er de til glæde for både store og små. Du kan f.eks. få en julemand eller et rensdyr. Eller en lille, sød sanktbernhardshund, med tønde i halsbåndet. Figurerne er udstyret med indbyggede LED-pærer. Så du skal blot sætte stikket i kontakten eller isætte batterier.

Sådan vælger du det helt rigtige

Det kan være svært at finde den helt rigtige julebelysning. Og især med den rigtige farve på lyset. I vores SILVAN butikker har vi store udstillinger, hvor du har rig mulighed for at se de forskellige kæder og dekorationer. På den måde er du sikker på, at du får valgt det helt rigtige. Det er naturligvis også vigtigt, at du overvejer, hvor belysningen skal bruges. Du kan f.eks. få lyskæder i mange forskellige længder. Og det er derfor vigtigt, at du får en, der er lang nok til, der hvor du har tiltænkt at opsætte den. Skal du bruge belysningen udenfor? Så er det naturligvis også vigtigt, at den er beregnet dertil. Du kan sagtens bruge udendørs belysning indenfor. Men du kan ikke bruge indendørs belysning udenfor. Den vil simpelthen gå i stykker. Eller i værste fald, skabe overgang i strømtilslutningen.

Endelig bør du overveje, om belysningen skal være med batteri eller en fast strømforsyning. Hver løsning har sine fordele og ulemper. Med batteridrevet lys har du fuld frihed - de kan nemlig bruges overalt. De er ideelle, hvis du har en meget stor have. Så kan du nå buske og træer overalt i haven, selv langt væk fra huset. Eller hvis du bor i lejlighed og vil have lys på altanen, men ikke har let adgang til en strømforsyning. Det kan naturligvis være nødvendigt at skifte batterierne igennem sæsonen, efterhånden som de løber tør. Hvis du gerne vil have din julebelysning tændt konstant, så er en fast strømforsyning vejen frem. Her skal du ikke bekymre dig om batterier, der løber tør. Så længe kæden eller dekorationen har adgang til en aktiv strømforsyning, er du sikret julestemning i haven.

Sådan sparer du på energien med LED-lys og en timer

Langt den meste julebelysning er efterhånden lavet med LED-pærer. Det har rigtig mange fordele. Du slipper for frygten for brand, da LED-pærer udvikler meget lidt varme. At skifte de gammeldags lyskæder ud med en LED-kæde er også en god idé for pengepungen. LED-pærer bruger nemlig meget lidt strøm. Dog er det stadig en god idé at overveje, om du bør anskaffe dig en tænd-sluk-timer. Så er lyset kun tændt, når du er hjemme, eller når det er mørkt udenfor. Mange af vores blok-, krone- og fyrfadslys har også indbygget timere. På den måde kan du have lidt lys tændt, selv når du ikke er hjemme. Det kan være med til at holde ubudne gæster væk.