Julebelysning

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Juleudsmykning udendørs


Byd gæsterne velkomne ved at skabe en yndig opstilling med forskellig julebelysning. Lav dit eget lille stilleben med lyskæder, lanterner, æblekasser og pyntegrønt. Du kan bruge æbler, hyacinter, krukker, whiskytønder, mos, husløg eller andet af julens grønt. Det er en god idé at mikse materialer og have ting i forskellige højder. Det er også nemmere at lave en dynamisk opstilling, hvis du har et ulige antal af ting. Husk at vælge lyskæder til udendørs brug, og hvis du vil slippe for ledningerne, kan du med fordel vælge lyskæder på batteri.

Skab julestemning med den rette julebelysning

Når mørket og kulden banker på, er et af de bedste forsvar at pynte op med hyggelig og stemningsfuld julebelysning – og det gælder både ude såvel som inde. Hvis du mangler noget i udendørs eller indendørs julebelysning, finder du det hos os. Du kan nemlig pynte op med smukke og funklende lyskæder, dekorere indgangen med flotte lystræer eller skabe dit helt eget eventyrland med søde lysfigurer udformet som fugle, egern, rensdyr og mange andre dyr. Der findes næsten ingen grænser for, hvordan du kan pynte op med julebelysning for at komme i den helt rette stemning.

Pynt op med miljørigtige LED-lyskæder og -lystræer

Al den julebelysning, du finder i Silvan, er LED-belysning. Det betyder, at det både er meget energieffektivt og samtidigt holder i mange år frem. Det lave energiforbrug og den lange levetid er med til at gøre LED-belysning til en mere miljørigtig løsning, når det kommer til julebelysning. Du kan derfor pynte op i både haven og hjemmet med god samvittighed, når efteråret og vinteren melder sig. I Silvan har vi alt i julebelysning, lyskæder og lystræer, så du kan skabe præcis det vinterlandskab, du har lyst til hjemme hos dig selv.

Blandt vores store udvalg af indendørs og udendørs julebelysning finder du f.eks. et utal LED-lyskæder fra bl.a. Sirius og Det Gamle Apotek, der kan bruges både indendørs og udendørs. Du finder både klyngekæder, lysnet, iskrystaller, lysgardiner og naturligvis helt almindelige lyskæder. Så uanset om det er carporten, buskene eller indgangspartiet, der skal pyntes op, finder du dekorationerne her. Vi har også et bredt udvalg af LED-lystræer til haven. De er perfekte at sætte langs indkørslen eller i krukker rundt om huset, så både du og dine gæster bliver budt varmt og hyggeligt velkommen i de mørke måneder.

Skab en eventyrlig stemning med lysfigurer til haven

Hvis du gerne vil skabe dit helt eget eventyrland i haven med smukke, lysende figurer, er du kommet til det rette sted. I vores julebelysning finder du nemlig også mange forskellige lysfigurer med LED, der kan skabe en eventyrlig stemning i enhver have. Pynt f.eks. træer og buske med fine, lysende akryl-fugle, eller bliv fulgt til dørs af små, søde pingvinunger med lys. Du kan også dekorere haven med et lysende rensdyr, der gør sig flot blandt træer og planter. Med LED-lysfigurer fra Silvan får du rig mulighed for at skabe dit helt eget vinter-eventyrland.

Nyd en sikker jul med LED-vokslys

I vores sortiment finder du også batteridrevne LED-vokslys. De ligner til forveksling ægte stearinlys. Du kan få dem både som bloklys, kronelys og i andre, julede udformninger. De er ideelle at tage med som en del af julepynten i børnenes værelser. Da de netop er lavet af voks og med flammer af LED-pærer i stedet for ild, er det en sikker løsning. Du behøver altså ikke være bekymret for, at små, nysgerrige fingre brænder sig. Det samme gælder for nysgerrige kæledyr, der måske godt kan stikke snuden lidt for langt frem fra tid til anden.

Dekorér et smukt juletræ med juletræslys

Julen bliver også kaldt lysenes fest, og det afspejler sig også i juletræet. Hvad end du er til de klassiske, kerteformede juletræslys, eller om du foretrækker en lyskæde, så skal der lys på træet. I Silvan har vi både lyskæder og traditionelle juletræslys med batteri eller ledning. Du kan derfor placere træet, helt som du vil, uden nødvendigvis at have adgang til en stikkontakt. Flere af vores lys kan også bruges udendørs, så du kan nyde den hyggelige belysning udenfor, inden du tager juletræet ind i stuen. Der er altså rig mulighed for at finde nogle juletræslys, der dækker netop dit behov.

Hvad skal du være opmærksom på ved julebelysningen?

Selvom julebelysning er en fryd i den mørke tid, er der stadig nogle ting, du bør være opmærksom på. Har du kraftige eller blinkende kæder hængende udenfor? Så kan det være en god idé at sætte dem på en timer. De kan fås både til inden- og udendørs brug. Du kan altså få en, der passer, uanset om dit stik sidder ude eller inde. På den måde kan du sørge for, at kæderne slukkes om natten – og du risikerer ikke, at dine naboer bliver generet af det blinkende lys. Det samme gælder for dekorationer med lyd. Her bør du naturligvis også være opmærksom på dine naboer. Vis hensyn og omtanke, så er julefreden på gaden sikret.

Vær også opmærksom på eventuelle samlinger af ledninger udendørs. Hvis du får brug for at forlænge en ledning, er det en god idé at dække samlingen med en el-kappe. Så er samlingen sikret mod vand, vind og vejr, og du risikerer ikke, at den går i overgang og gør skade på hverken bolig eller mennesker.

Hvornår skal belysningen sættes op og tages ned?

Er du i tvivl om, hvornår det er i orden at sætte julebelysning op? Der er ikke nogen officielle regler omkring opsætning af julebelysning. Du må i princippet have det oppe hele året, hvis det er det, du har lyst til. Mange bruger dog første søndag i advent som anledning til at pynte op. Men det kommer i sidste ende helt an på, hvornår du begynder at føle dig i julestemning. Jo tidligere du begynder, jo længere tid har du til at nyde de fine lys og til at sprede stemning og hygge i nabolaget.

Hvornår bør du så pille julebelysningen ned igen? Her er der heller ikke officielle regler. Dog anses Helligtrekonger, altså d. 6. januar, for mange juleentusiaster som dagen, hvor julen er forbi. Hvis du helst vil nyde julehyggen så længe som muligt, anses Kyndelmisse, d. 2. februar, også af mange, som afslutningen på juletiden. Uanset hvornår du vælger at pakke dekorationerne væk, er det vigtigt at pakke dem rigtigt ned. Pak dem ned så de ikke filtrer sammen og ikke får fugt. På den måde tager de ikke skade, og de holder mange sæsoner fremover.