Byg smukt og funktionelt med multiplader

Med multiplader er det nemt og hurtigt at realisere drømmen om en smuk og funktionel ændring af boligens rum. Multiplader har alle de egenskaber, der gør den til det perfekte produkt for dig som gør-det-selv'er.

Med enkle håndværktøjer kan du bearbejde og forme multiplader, præcis som du vil, og den lave vægt gør håndteringen både hurtig og problemfri. På blot en enkel weekend har du således mulighed for at skabe klassiske, rustikke eller futuristiske løsninger, der elegant indpasses i hjemmets naturlige rammer.

Trin 1
Limfladen børstes og forvandes.
Trin 2
Limen fås som pulver, der blandes i vand. Læs brugsanvisningen på limen inden du går i gang. Limen blandes i en spand, og påføres og udjævnes med limske. Husk der skal lim på alle de flader der støder sammen.
Trin 3
Siderne sættes fast.
Trin 4
Multipladen saves evt. til. Du kan bruge en gammel eller billig fukssvans til mindre projekter. Til større projekter vil det nok være en god ide at anskaffe en porebetonsav (som vist på billedet)
Trin 5
Læg pladen ovenpå, og første rum er færdigt. Hylderne i reolen bør lægges ovenpå på de lodrette stykker. Her ovenpå limer man så multipladen, der skal danne hylden. Hvis der skal være en hylde på begge sider af et lodret stykke, lægges multipladen halvt ind fra hver side af den lodrette vange
Trin 6
Pladen sættes i lod.
Trin 7
Pladen rettes til og sættes i vatter.
Trin 8
Næste række bygges op.
Trin 9
Toppen sættes på.
Trin 10
Sider og overkanter slibes. Brug groft sandpapir og et bræt eller lignende som slibelklods. Du kan også bruge rystepudser eller excentersliber.
Trin 11
Reolen spartles med sandspartel. Herefter kan du male den. men det er en anden snak.