…

Gas

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Vores udvalg af gas

I SILVAN har finder du flaskegas til alle formål. Vores udvalg indeholder forskellige gasflasker med gas som kan bruges til alt lige fra terrassevarmere til gasgrill. Vores gasflasker findes i flere forskellige størrelser og varianter, så det er nemmere for dig at vælge den gasflaske, som du har brug for. Vi har både gas på engangsflaske og solide stålflasker, som kan fyldes op til flere gange og vi tilbyder derfor også gas ombytning. Vores engangsflasker er små og transportable og helt ideelle til at tage med på campingture. Engangsdåsen med gas kan bruges som energikilde til lamper eller som optænding til kogeblus. Desuden er de også nemme at afskaffe, da de blot skal smides ud i almindelig dagrenovation. Du skal dog huske på, at de skal være helt tomme, når du skiller dig af med dem. Hvis du har en gasgrill eller generelt anvender gas jævnligt, kan det bedst betale sig at anskaffe sig en flaske på 5 eller 10 kg, som kan fyldes op med gas gentagne gange.

Gode råd om gas

Flaskegas består af de to forskellige gasarter propan og butan. Gas er som udgangspunkt en rigtig god og anvendelig energikilde. En gasflaske er transportabel og kan let flyttes rundt på terrassen sammen med gasgrillen eller terrassevarmeren. Når du skal forbinde din gasflaske til f.eks. din gasgrill, skal du bruge en slange som fungerer som en gasregulator. Herunder har vi listet 4 steps for, hvordan du monterer slangen på din gasflaske:

  • Først skal du fjerne forseglingen på din gasflaske. Dette kan du nemt gøre med fingrene. Brug aldrig noget skarpt.
  • Herefter kan du nemt placere regulatoren over ventilen på gasflasken. Du skal sørge for, at drejeknappen er lukket.
  • Nu skal du trække op i siderne på regulatoren, hvorefter du kan trykke den fast på ventilen.
  • Til sidst fastgør du regulatoren ved at trække siderne op. Du kan evt. tjekke at regulatoren sidder ordentligt fast ved, at løfte i regulatoren og se om den falder af.
  • Når gasflasken er tom, kan du tage den med ned til din SILVAN butik og få en gas ombytning.